INFORMACIONE

TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020

          TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020  Trendet teknologjike janë të rëndësishme nëse doni të avanconi biznesin tuaj. Këtu janë disa tendenca të Marketingut Dixhital që bizneset duhet t’i kushtojnë vëmendje në vitin 2020. Personalizimi Në përgjithësi, çdo përdorues dëshiron të ndihet sikur janë shumë të veçantë. Është e vërtetë 2020 do të jetë viti i marketingut të personalizuar. Në ditët e sotme klientët janë shumë të qartë në anashkalimin e reklamës e cila nuk është e lidhur me ta. Pra, personalizojini ata [...]

Lexo më shumë...

BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH!

  BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH!   Si munden bizneset të tërheqin konsumatorë mjaftueshëm për të qëndruar në këmbë? Falë internetit, tani ka mundësi për reklamim të lira dhe interesante. Me hyrjen dhe masivizimin e telefonave dhe tabletave, sot më shumë se kurrë aksesi në internet është i mundur për të gjithë. Disa orë në ditë qasje në internet po bëhen pjesë e rutinës së çdo shqiptari.  Të gjithë këta njerëz janë klientët tuaj potencialë. Po, e lexuat drejtë, të gjithë këta njerëz mund [...]

Lexo më shumë...

Jeni skeptik për realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë

Jeni skeptik për  realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë Kur diskutohet për digjitalizimin e bizneseve të vogla, shqetësimet që hasen janë pothuajse të njëjta pavarësisht sektorit të biznesit. Këtu janë dhjetë nga pyetjet më të zakonshme dhe shqetësimet e pronarëve të bizneseve të vogla, që paraqiten kur diskutohet për të patur një faqe interneti. Pyetja e parë: A ka nevojë realisht biznesi im për një faqe interneti? Përgjigja për këtë pyetje mund të jetë “po” ose [...]

Lexo më shumë...

13 AVANTAZHET E NJE WEBFAQE BIZNESI!

A keni një biznes dhe nuk keni një faqe interneti? Nëse thoni po, është pothuajse sikur biznesi juaj të mos ekzistojë. Në këtë epokë moderne, njerëzit dhe kompanitë janë në internet për informacione. Pse mendoni se njerëzit vizitojnë një faqe interneti? Është kryesisht për të gjetur informacion. Dhe nëse jeni në botën e biznesit, informacioni është kritik. Ju duhet të keni një faqe interneti për klientët tuaj. Duhet të përmbajë informacion për atë që mund të bëni për ta. Më poshtë [...]

Lexo më shumë...