News

TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020

          TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020  Trendet teknologjike janë të rëndësishme nëse doni të avanconi biznesin tuaj. Këtu janë disa tendenca të Marketingut Dixhital që bizneset duhet t’i kushtojnë vëmendje në vitin 2020. Personalizimi Në përgjithësi, çdo përdorues dëshiron të ndihet sikur janë shumë të veçantë. Është e vërtetë 2020 do të jetë viti i marketingut të personalizuar. Në ditët e sotme klientët janë shumë të qartë në anashkalimin e reklamës e cila nuk është e lidhur me ta. Pra, personalizojini ata [...]

Read more...

BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH!

BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH! Si munden bizneset të tërheqin konsumatorë mjaftueshëm për të qëndruar në këmbë? Falë internetit, tani ka mundësi për reklamim të lira dhe interesante. Me hyrjen dhe masivizimin e telefonave dhe tabletave, sot më shumë se kurrë aksesi në internet është i mundur për të gjithë. Disa orë në ditë qasje në internet po bëhen pjesë e rutinës së çdo shqiptari.  Të gjithë këta njerëz janë klientët tuaj potencialë. Po, e lexuat drejtë, të gjithë këta njerëz mund [...]

Read more...

Jeni skeptik për realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë

Jeni skeptik për  realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë Kur diskutohet për digjitalizimin e bizneseve të vogla, shqetësimet që hasen janë pothuajse të njëjta pavarësisht sektorit të biznesit. Këtu janë dhjetë nga pyetjet më të zakonshme dhe shqetësimet e pronarëve të bizneseve të vogla, që paraqiten kur diskutohet për të patur një faqe interneti. Pyetja e parë: A ka nevojë realisht biznesi im për një faqe interneti? Përgjigja për këtë pyetje mund të jetë “po” ose [...]

Read more...

NDËRTO NJË SIPËRMARRJE INNOVATIVE!

Nëse do të fillosh një biznes, zgjidh të investosh duke përdorur teknologjitë e reja. Shumë njerëz dështojnë sepse zgjedhin të investojnë në teknologjitë, shërbimet dhe produktet ekzistuese. Këtë e bëjnë se atje ndjehen më rehat, e njohin mirë dhe kanë eksperienca të realizuara edhe më parë. Në shërbimet apo teknologjitë ekzistuese, është një konkurrencë e ashpër, çmimi i produktit apo shërbimit që do të hedhësh në treg, do të ketë një tendencë të madhe për t’u ulur, pasi ka shumë konkurrencë [...]

Read more...