KURIOZITETE

A E DINIT SE?

1.Programuesi i parë në histori ishte një grua. E pra, programuesi i parë në histori u quajt Ada Lovelace. Ajo ishte bija e poetit të famshëm anglez Lord Byron, dhe ndryshe nga babai i tij vendosi të ndërmerrte studime shkencore. 2.Gigabyte vs Gibibyte: siç të gjithë e dimë njësinë e matjes së informacionit, ose të shumës së të dhënave është byte ose shumëfishat e tij (KiloByte, MegaByte, GigaByte, TeraByte, etj …). Në realitet, kur i referohemi sasisë së të dhënave, ne [...]

Lexo më shumë...