Aplikacione të shpejtë dhe të thjeshtë për t’u përdorur

Të ndërtuar me Teknologjitë më të reja dhe të Avancuara

Alpha Soft është një ekip i talentuar inxhinierësh të klasit të lartë,me një ekperiencë dhe specializime në tregjet më të zhvilluara teknologjike informatike europiane,kryesisht në atë të Britanisë së Madhe dhe Italisë.Misioni ynë është të krijojmë zgjidhje optimale për klientët tanë,që dëshirojnë të kenë avantazhe konkurruese dhe me kosto efektive shërbimesh.Alpha Soft nuk është thjesht një shitës software-sh, por më tepër një kompani e pavarur, e përqëndruar tek klienti, me nje konsulencë të specializuar,qëllimi kryesor i së cilës është të ndihmojë që ju të krijoni një impakt sa më të fortë me programet në mënyrë që ndikimi dhe kompensimi të jetë maksimal.

Çfarë Bëjmë Ne

Në Alpha Soft, ne ju ndihmojmë që të përmbushni objektivat tuaja strategjike, të biznesit, si dhe ato specifike të teknologjisë, nëpërmjet një kulture zhvillimi pa vështiresi apo probleme.

ZGJIDHJET E APLIKACIONEVE CELULARE

Ne në Alpha Soft zhvillojmë aplikacione të parezistueshme celulare, të cilat janë tërheqëse për audiencën dhe të orientuara drejt biznesit. Me përfshirjen e qasjeve të thjeshtuara por shumë të përpikta, ne ofrojmë zgjidhje celulare të riafirmuara, të cilat bëjnë që bizneset tuaja të lulëzojnë.

ZGJIDHJET ECOMMERCE

Lidhni Ecommerce-in  tuaj dhe perfeksionojeni atë duke e ndërthurur  me zgjidhjet tona ecommerce të mirë strukturuara. Pra, ruani markat tuaja me identitet unik dhe sigurohuni që të kenë një sukses sa më afatgjatë, nëpërmjet aplikacioneve tona celulare, solide dhe të avancuara E-commerce.

TEKNOLOGJIA CLOUD

Rritni standardet e biznesit tuaj me ndihmën e zgjidhjeve tona Cloud. Web-I ynë dhe aplikacionet tona celulare të bazuara në teknologjinë Cloud, si dhe të orientuara drejt rezultatit, u japin mundësi përdoruesve të marrin të dhëna në kohë reale për të krijuar një sinkronizim të thjeshtuar me strukturat komplekse të të dhënave.

SOFTWARE I PERSONALIZUAR

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të prorgrameve (software) të personalizuar për klientelën tonë të dixhitalizuar që janë përtej standardeve. Me kërkimet tona të thella dhe strategjitë e zhvillimit rrënjësor, ne ndihmojmë bizneset të arrijnë qëllimet e tyre.

ZGJIDHJET BIGDATA

Me strategjitë tona të fuqishme Big Data dhe përqasjet tona në Cloud, analizoni, ruani dhe përpunoni volume të mëdha të dhënash, të sipërmarrjes suaj. Ekipi ynë I aftë I ekspertëve të Big Data dhe Cloud, ofrojnë zgjidhje Big Data, të cilat u mundësojnë përdoruesve të arrijnë vlerësime të cilësisë së lartë në kohë reale.

ZGJIDHJE PER KOMPANITE

Ne ofrojmë zgjidhje Për kompanitë që bazohen në metodologjitë, teoritë, arkitekturat dhe teknologjitë e rëndësishme dhe logjike, për të ofruar një menaxhim të lartë të përformancës dhe rrjedhës së biznesit dhe për të ecur në një ritëm me standardet e tregut dhe industrisë.

ZGJIDHJET E APLIKACIONEVE CELULARE

Ne në Alpha Soft zhvillojmë aplikacione të parezistueshme celulare, të cilat janë tërheqëse për audiencën dhe të orientuara drejt biznesit. Me përfshirjen e qasjeve të thjeshtuara por shumë të përpikta, ne ofrojmë zgjidhje celulare të riafirmuara, të cilat bëjnë që bizneset tuaja të lulëzojnë.

SOFTWARE I PERSONALIZUAR

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të prorgrameve (software) të personalizuar për klientelën tonë të dixhitalizuar që janë përtej standardeve. Me kërkimet tona të thella dhe strategjitë e zhvillimit rrënjësor, ne ndihmojmë bizneset të arrijnë qëllimet e tyre.

ZGJIDHJET ECOMMERCE

Connect with your E-commerce endeavors and get them accomplished with our stitched ecommerce solutions. So, conserve your brands with remarkable identity and ensure their longer run time success with our robust and scalable E-commerce Mobile Apps.

ZGJIDHJET BIGDATA

Me strategjitë tona të fuqishme Big Data dhe përqasjet tona në Cloud, analizoni, ruani dhe përpunoni volume të mëdha të dhënash, të sipërmarrjes suaj. Ekipi ynë I aftë I ekspertëve të Big Data dhe Cloud, ofrojnë zgjidhje Big Data, të cilat u mundësojnë përdoruesve të arrijnë vlerësime të cilësisë së lartë në kohë reale.

ZGJIDHJE PER KOMPANITE

Ne ofrojmë zgjidhje Për kompanitë që bazohen në metodologjitë, teoritë, arkitekturat dhe teknologjitë e rëndësishme dhe logjike, për të ofruar një menaxhim të lartë të përformancës dhe rrjedhës së biznesit dhe për të ecur në një ritëm me standardet e tregut dhe industrisë.

TEKNOLOGJIA CLOUD

Rritni standardet e biznesit tuaj me ndihmën e zgjidhjeve tona Cloud. Web-I ynë dhe aplikacionet tona celulare të bazuara në teknologjinë Cloud, si dhe të orientuara drejt rezultatit, u japin mundësi përdoruesve të marrin të dhëna në kohë reale për të krijuar një sinkronizim të thjeshtuar me strukturat komplekse të të dhënave.

Një zgjidhje për biznesin tuaj

solutions-1

PER CDO BIZNES!

Zgjidhje për biznese të mëdha, të mesme dhe të vogla, që rriten me shpejtësi.

solutions-2

PER CDO INDUSTRI!

Funksionalitet specifik për industrinë që përfshin një gamë të gjerë biznesesh.

solutions-4

PROGRAME BASHKEKOHORE!

Zëvendëson QuickBooks, Microsoft Dynamics, Sage, SAP, dhe sisteme te tjera biznesi.

solutions-5

SUKSES & JETEGJATESI!

Projekte të suksesshme për një marrëdhënie afatgjatë me klientët.