alpha_company

ZGJIDHJE PËR INTELIGJENCËN E BIZNESIT

Behuni pjesë e të ardhmes me analiza & inteligjencë biznesi të aplikuar në të gjitha të dhënat tuaja me implementimin e aplikacionit të IB deri në fund.

Shërbime për Zhvillimin e Aplikacioneve të Inteligjencës së Biznesit

Bëhuni pjesë e të ardhmes me analiza & inteligjente biznesi të aplikuara në të gjitha të dhënat tuaja me implementimin e zgjidhjeve të ofruara nga IB.

Aplikacionet e Inteligjencës së Biznesit ju pajisin ju me informacionin e duhur ,në momentin që ju nevojitet. Çdo sipërmarrje biznesi operon me departamente të ndryshme të cilët sinkronizohen të punojnë sëbashku si një forcë e vetme pune për një qëllim të përbashkët. Konsiston në ide të ndryshme dhe propozime operacionale që duhet të integrohen dhe përpunohen në mënyrë të efektshme. Të gjitha këto, kanë nevojë për një platformë të fuqishme raportuese dhe analizuese që ofrohet prej IB.

Në Alpha Soft, zhvilluesit e aplikacioneve të IB ofrojnë shërbime të zhvillimit të inteligjencës së biznesit të cilat bazohen në logjikën e metodologjive, teorive, arkitekurës dhe teknologjive që ofrojnë një prespektivë të fuqishme IB në biznesin tuaj. Zgjidhjet tona të inteligjencës së biznesit i kanë ndihmuar bizneset të marrin rezultate të kënaqëshme në menaxhimin e informacionit. Zhvilluesit e aplikacioneve IB kanë zhvilluar sisteme të inteligjencës së biznesit që kanë gjeneruar teknika më relevante dhe të përgjegjëshme për mbledhjen e të dhënave, informacioneve rutine, kanalizimit të marrjes së informacionit, optimizimin e raporteve, shpërndarjen dhe marrjen e informacionit të nevojshëm. Me ne ju punoni kohezivisht në një matricë të konsoliduar që promovon një sistem të përsosur pune brenda një mjedisi të caktuar organizativ.

Zgjidhje për Inteligjencën e Biznesit

Softuera & Aplikacione Biznesi të Personalizuara

Konsulencë
IB

Zgjidhje për
Raportimin e
Ndërmarrjeve

Inteligjencë
Biznesi Celulare

Tabela &
Aplikacione

Zgjidhje për
Vizualizim
të dhënash

Zgjidhje për
Analiza Biznesi

INTEGRIMI I SHËRBIMEVE CRM

Aplha Soft u ofron bizneseve mundësinë brilante të të paturit akses në IB kudo, kurdo. Me ne implementimi i një platforme fleksible të Inteligjencës së Biznesit është shumë e thjeshtë. Kjo rrit reagimin, redukton kostot dhe ngarkesën e IT ,rrit performancën dhe çon në përmirësimin e vendimmarrjes në kompani.

Kështu që, është koha që ju të bashkëpunoni me të duhurit dhe të merrni menjëherë akses vetëshërbimi për vendimmarrjen e inteligjencës së biznesit.

ZGJIDHJE PËR RAPORTIMIN E NDËRMARRJEVE

Ka ardhur koha kur ju duhet të krijoni një sistem raportimi më të mirë për të ofruar udhezime të inteligjencës së biznesit për të gjitha strategjitë tuaja dhe për të prezantuar njohuri kuptimplota që ofrojnë vlerë reale për punonjësit, klientët dhe partnerët tuaj.

Vizualizimi i të dhënave mund të ofrohet i detajuar në pixel duke qenë më i lehtë për tu kuptuar ndërkohë që mund të përdorësh mjetet që ne ofrojmë për raportimin ad-hoc që ofrojnë përgjigje të menjëherëshme në faqe webi, në desktopin tuaj, ose në celularin tuaj mobil. Ne ju mundësojmë ndihmë nga ekspertë të fushës nëpërmjet zhvillimit të aplikacioneve të fuqishme të IB. Në këtë mënyrë, ju ndihmoni/asistoni menaxherët e bizneseve për një vendimmarrje të përsosur. Në këtë mënyrë biznesi do të gjenerojë më shumë të ardhura.

INTELIGJENCË BIZNESI PËR CELULARË

Ditët e sotme, pronarët e bizneseve të vogla kërkojnë aplikacione të personalizuara të inteligjencës së biznesit të cilat mund ti përdorin nëpërmjet celularëve të tyre smart. Për të përmbushur kërkesa të bizneseve të ndryshme, ne ofrojmë zgjidhje të përsosura që implementohen deri në fund. Aplikacionet e zhvilluara nga ne janë të përshtatshme me të gjitha platformat kryesore dhe plotësojnë të gjitha nevojat e klientëve.

Opsione Kyçe

 • Ne zhvillojmë Aplikacione celulari IB për iPhone & Android
 • Merr akses hyrjeje për Raportet & Analizat dinamike
 • Ofrohen Informacione të shumëta të eksperiencave të IB
 • Merr Aplikacione Vizualisht Interaktive të IB
 • Oferta Raportesh të Integruara IB për Celularë

TABELA & APLIKACIONE

Në Aplha Soft ne ofrojmë shërbimet më të mira në treg për inteligjencën e bizneseve ,të cilat ofrojnë një performancë më të mirë nëpërmjet tabelave dhe aplikacioneve IB.

Ne po promovojmë bindshëm adaptimin e IB në kompanitë tuaja, nëpërmjet krijimit të tabelave dhe aplikacioneve të cilat janë më të thjeshta për tu kuptuar dhe mësuar në një kohë shumë të shkurtër. Ju mund të përdorni mjetet miqësore ndaj përdoruesve që ne ofrojmë për krijimin e platformave të lëvizshme, shumë interaktive që ofrojnë të dhënat e nevojshme që ju duhen në vendimmarrje në çdo vend dhe në çdo kohë.

ZGJIDHJE PËR VIZUALIZIM E TË DHËNAVE

Ne në Alpha Soft ju lejojmë të përdorni të dhënat në mënyrë që ti transformoni ato në të dhëna vizuale të kuptueshme prej audiences. Përmes këtyre zgjidhjeve përdoruesit e bizneseve fuqizohen me të gjitha aftësitë për të kuptuar të dhënat në një mënyrë më të thjeshtë, duke i bërë këto të dhëna por tërheqëse dhe të kuptueshme për audienca të veçanta. Merrni zgjidhje për vizualizimin e të dhënave me ne ,duke u siguruar përdoruesve të biznesit tënd të :

Opsione Kyce

 • Kombino data prej burimeve të ndryshme
 • Vizualizo të dhënat ndërkohë që analizon trendet
 • Shpërnda grafikë informues dhe histori të të dhënave
 • Mundëson informacione thelbësore/të rendësishme në pajisjet celulare
 • Ide & Trende Komplekse Komunikimi

ZGJIDHJE PËR ANALIZË BIZNESI

Kjo është një zgjidhje thelbësore në fushen e inteligjencës së biznesit, pasi kjo ju ndihmon në interpretimin dhe analizën e të dhenave, duke krijuar harta spjegimesh të hollësishme dhe interaktive, grafikë të ndryshëm etj. Në këtë mënyrë, aplikacionet bëhen më të mençura dhe të volitshme për pronarët e bizneseve, ndërkohë që analizat e biznesit po kthehen në një mrekulli në procesin e zhvillimit të aplikacioneve të fuqishme IB.

Opsione Kyce

 • Analiza të Dokumentacionit
 • Analiza të Rreziqeve
 • Analiza të Sigurisë
 • Analiza të Softuerave
 • Analiza të Performancës
 • Analiza të Produktivitetit

Le Të Kthyejm Idenë Tënde Për Aplikacion Në Një Model Dinamik Biznesi

Përse inteligjenca e biznesit është e thelbësore në biznesin tuaj?

Me ndihmën e zgjidhjeve të Inteligjencës së Biznesit kompanitë fitojnë fleksibilitetin e domosdoshëm për tu vendosur lehtësisht në çdo mjedis.

KURSEN KOHË

Softuera të inteligjencës së bizneseve që automatizojnë proceset e biznesit, të cilat gjenerojnë reduktime të mëdha si në kohë edhe në kosto po ashtu, nga ana tjetër, kontriubon në rritjen e përgjithshme të niveleve të produktivitetit.

PËRMIRËSO PROCESET E BIZNESIT TËND

Softueri i inteligjencës së biznesit është një ndihmë e madhe për të përmirësuar biznesin tënd, edhe nese jeni duke u përpjekur për të përmirësuar stafin tuaj, marketingun, zhvillimin e produkteve, trajnimin e punëtorëve ose procedurat e shitjeve.

RRITJE E SHITJEVE INTELIGJENTE

Një sistem i inteligjencës së biznesit është një mënyrë efektive në qoftë se ju doni të bindni klientët e mundshëm, vendasit ose furnitorët për produktet që kompania juaj ofron.

RAPORTIME EFICIENTE BIZNESI

Me ndihmën e profesionistëve të inteligjencës së biznesit ju mund të gjeneroni raporte për të dhëna të ndryshme si shpenzimet, proceset operacionale, stafin dhe shërbimin e klientëve.

VIZUALIZIM EKSELENT I TË DHËNAVE

Zgjidhjet IB posedojnë aftësi ekselente në vizualizimin e të dhënave, duke siguar kështu të dhëna vizuale për raportet e veprimeve të ndryshme në kompani duke qenë të lehta për tu kuptuar dhe interpretuar, duke i bërë kështu të dhëna të punueshme.

SHPËRNDARJE INFORMACIONI E MENJËHERËSHME

Tabelat dhe të dhënat në kohë reale të inteligjencës së biznesit organizojnë informacionin e rëndësishëm, i cili është thelbësor në vendimmarrjet dhe mendimet e rrufeshme.

PROCESE BANKARE TË THJESHTËZUARA

IB lehtëson proceset bankare që lejojnë bizneset të krahasojnë veten me partnerët dhe konkurentët e tjerë, duke siguruar informacione të vlefshme mbi gjendjen aktuale të kompanisë.

MENAXHIMI EFEKTIV I FORCËS PUNËTORE

Softuerat për Inteligjencën e Biznesit ju mundësojnë të menaxhoni forcën punëtore më efektivisht duke ju pajisur me informacionin e kërkuar edhe në distanca të largëta.

INDUSTRIA QË SERVIRIM/OFROJMË

Nëpërmjet inovacionit tonë në zhvillim, ne do tju prezantojmë me zgjidhjet e duhura për fushat e ndryshme të këtyre industrive :

Transportim

Shëndeti

Reklamim Online

Automobil

Financa

Edukim

Shit-Blerje Pronash

Turizëm

Automatizim

Energji

Shitje me Pakicë

Prodhim

Ekspertizë Teknologjike

Duke e lejuar teknologjinë të rritet në çdo formë, përsosmëria e saj ka kaluar pritshmëritë tuaja për jetën.

BI / VISUALIZATION

 • Microsoft BI
 • Tableau
 • Jaspersoft (TIBCO)

OLAP/ANALYTICS

 • DB2 Cube Views
 • SAP
 • DB2 OLAP Server
 • BO
 • SSAS
 • Essbase
 • Crystal Analysis

QUERY TOOLS

 • Apache Hive
 • Apache Pig
 • Flume
 • Sqoop

DATABASES

 • MongoDB
 • HBase
 • CouchDB
 • Oracle
 • Cassandra
 • Microsoft SQL Server

PLATFORMS

 • Openstack
 • Windows
 • Google App Engine
 • Windows Azure
 • Force
 • Linux

CLOUD

 • AWS
 • Azure
 • Google Cloud