alpha_company

SHËRBIME TË ZHVILLIMIT TË CAKEPHP

Zhvillim Web-esh Cakephp të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të Fuqizuar Biznesin Tuaj që të Lulëzoj mes Konkurentëve.

Kompani Zhvillimesh Web-i CakePHP

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e Cakephp-se ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj.

Që nga fillimi i tij, CakePHP-ja ka patur një ndikim të madh në mënyrën se si zhvilluesit janë afruar me konceptet e programimit. Inspiruar nga framework-u Ruby on Rails, e bën më të lehtë mënyrën se si zhvilluesit afrohen me zhvillimin e aplikacioneve pa kosto. Duke përdorur praktikat e shkëlqyera dhe gjithëpërfshirëse, CakePHP-ja u lejon zhvilluesve të aplikojnë më pak kode (dhe dosje të pakompilueshme XML-je ose YAML-je) dhe të ndërtojnë projekte me shpejtësi, të cilat çojnë në uljen e kostove të zhvillimit.

Në Alpha Soft, ekipi ynë i organizimit të burimeve të CakePHP-së , është i mirënjohur për programimin e orientuar drejt objekteve dhe konventave të MVC-së (Model View Controller) ,të cilat ndihmojnë ekipin të përdorë opsionet e burimeve siç janë ndërtimi në caching, përkthimi ,validimi, hyrja në databazë dhe autentifikimi më i favorshëm. Ne kemi punuar me një gamë të gjerë të zgjidhjeve të personalizuara CakePHP, përmes platformave të ndryshme industriale dhe fushave të ndryshme të biznesit. Ekspertët tanë të programimit implementojnë opsione sigurie siç janë validimi i inputeve , format mbrojtëse kundër ngacmimeve, mbrojtjen CSRF (cross site request forgery), parandalimin e injektimit në SQL, dhe parandalimin në XSS (cross site scripting) ,për t’ju ndihmuar ju të mbani aplikacionin tuaj të sigurtë.

Zhvillimi i CakePHP në Alpha Soft, përfshin dizenjimin e produktit, modifikimin, personalizimin, integrimin dhe përmirësimin e shërbimit. Ne integrojmë module dhe mjete të ndryshme të palëve të treta ,dhe inkorporojmë funksionalitete back-end, të cilat përfshijnë zhvillimin e CMS-ve dhe dizenjimin e sistemeve. Ne gjithëashtu, ju ndihmojmë me konfigurimin e serverit dhe vendosjen e shërbimeve, e cila ndiqet nga zgjidhje të suportit të plotë.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Shpërndarje & Lançim

Aplikacione Web-i Cakephp të Personalizuara, Bazuar në Teknologjinë më të fundit & Trendet e Industrive.

Shërbime të Zhvillimit të Framework-eve CakePHP

Ne jemi ofrues shumë të njohur të zhvillimit të shërbimeve Cakephp, që i furnizojmë industritë e ndryshme me shërbime Web-i dhe module të personalizuara.

Zhvillim Web-i CakePHP

Me ne, ju mund të keni një website për Reklamim Online (eCommerce) ,duke u mbështetur në shërbimet e zhvillimit të website-ve CakePHP.

Zgjidhje Cakephp për Kartat e Kreditit

Kjo është një fushë në të cilën ne jemi profesionistë. Ne ofrojmë arkëtim dhe pagim të thjeshtë për përdoruesit tuaj në mbarë botën.

Zhvillimi i Shtojcave CakePHP

Zhvillimi dhe mirëmbajtja e shtojcave promovuese nëpërmjet shërbimeve tona të zhvillimit të shtojcave. Zhvilluesit tanë janë eficientë në këtë fushë.

Zhillim i CMS-ve CakePHP

Në Alpha Soft, ju merrni zgjidhje CMS-je në framework-e CakePHP-je me efektivitet të shkëlqyer. Kështu që, merrni shërbimet më të mira me ne.

Zgjidhje Migrimi CakePHP

Tani Migrimi nëpërmjet platformave CakePHP është shumë i thjeshtë me ndihmën e Zgjidhjeve Migruese CakePHP të ofruara nga Alpha Soft.

Integrim i Aplikacioneve të palës së 3-të

Në Alpha Soft, Zhvilluesit tanë të CakePHP integrojnë shumë mirë shërbimet e zhvillimit CakePHP me third-party të API-s.

Zhvillues të Dedikuar të CakePHP

Ne ju ndihmojmë ju të Punësoni Zhvillues CakePHP-je të Dedikuar, të fokusuar për të përmbushur qëllimet e biznesit tuaj.

Dizenjimi & Integrimi i Temës

Nxito dhe bëje website-n tënd tërheqës në sytë e konsumatorëve nëpërmjet ndikimit të temave tona ,që i përshtaten biznesit.

Shërbime Suporti & Mirëmbajtjeje

Shijo shërbimet tona 24 orarëshe të Suportit & Mirëmbajtjes, në arenën e Zhvillimit të Framework-eve CakePHP

Përse të përdorësh CakePHP për zhvillim web-i ?

Ju Mundëson të Arrini Qëllimet e Biznesit Tuaj, Nëpërmjet Shërbimeve të Sofistikuara të Zhvillimit me Cakephp , të Cilat Janë Inovative dhe të Pasura me Opsione

 Baza fleksibile dhe të shpejta (sintaksa PHP-je, me ndihmues)

 CRUD i integruar për ndërveprim të databazave

 Lehtësisht i zgjerueshëm me Komponentë, Ndihmues, Sjellës dhe Shtojca

 ACL ndërtuar në Funksionalitet dhe Siguri

 Email, Cookie, Siguri, Sesion, dhe komponentë për përballimin e kërkesave

 Kërkesa për dërgim me pastërti, URL të personalizuara dhe routera

 MVC arkitekturë & Ndërtim në validim

 ORM – Object Relational Mapping