ZHVILLIMI I APLIKACIONEVE ANDROID

Aplikacionet Inovative dhe Shumë të Detajuara Android
Përmbushin Plotësisht Kërkesat e Biznesit Tuaj

Kompania për Zhvillimin e Aplikacioneve Android

Aplikacionet tona të thjeshtuara Android, inspirojnë klientët të krijojnë ide dhe të krijojnë emër në treg.

Ashtu sikur është tashmë i njohur gjerësisht për platformat celulare, Android është mjaft popullor edhe për zhvillimin e aplikacioneve celulare, të cilat janë tepër interaktive, funksionale dhe me shumëllojshmëri opsionesh. Që kur Aplikacionet Android, filluan të mbulonin të gjitha fushat dhe llojet e bizneseve, të gjithë sipërmarrësit mundohen që të punësojnë zhvillues aplikacionesh për Android. Pra, jepini prioritet në biznesin tuaj dhe bëjini ato më të përdorshme dhe gjithëpërfshirëse me aplikacionet celualare të shkëlqyera të Android.

Në Alpha Soft, ne përpiqemi të zhvillojmë aplikacione Android të cilat janë shumë inovative dhe të mirë-orientuara, duke dhënë zgjidhje konkrete për biznesin tuaj. Prandaj, përqafoni skuadrën tonë ,të përkushtuar, të zhvilluesve të aplikacioneve Android, që punojnë në një ambjent përfshirës të teknikave më të mira. Skuadra jonë profesioniste e zhvilluesve të aplikacioneve Android shfaqin strategji optimale për zhvillimin e aplikacioneve, dhe janë të aftë e përgjegjës për të ndërmarrë të gjitha procedurat për aplikacionin tuaj që nga fillimi deri në fund. Merrni fitime për biznesin tuaj duke përdorur aplikacionet tona për celularë që janë të punuara me standardet më të fundit të teknologjisë sic janë Android SDK, Java, Java/j2ME, C++, Sql lite, Linux dhe të tjera.

Me qasjet tona rigoroze, ne sigurisht që punësojmë zhvillues të aftë dhe të përgatitur të cilët zotërojnë eksperiencë të mëparëshme në këtë industri. Procedurat tona të punësimit na ndihmojnë ne që të kemi një skuadër të motivuar për zhvillimin e aplikacioneve Android të cilat janë shumë të suksesshme dhe me shumë funksionalitete operacionale. Ne sigurojmë që projektet tona të realizohen brenda një kornize kohore të përcaktuar, duke marrë në konsideratë strukturat më të njohura dhe të arsyeshme të kostos. Prandaj, shqyrtoni biznesin tuaj dhe fiksoni idetë për një aplikacion celular ,dhe këtu ne do ti bëjmë realitet ato ide nëpërmjet programuesve tanë për Android ,në mënyrë që ju të krijoni një identitet të biznesit tuaj sipas të gjitha standarteve ndërkombëtare.

Multitasking
(Ndarje Ekranit)
Njoftime
të Përmirësuar
Realitet
Virtual
Përmirësim Tastiere
Me Mbështetje GIF
Dozë e Optimizuar
Për Kursim Baterie
Enkriptim
i File-ve
Kompilues JIT
I Përmirësuar

Përditëso Aplikacionin

e Biznesit Tënd
në Nougat 7.1.1

Prodhuesit e pajisjeve dhe bizneset po sigurohen të përditësojnë kompatibilitetin e pajisjeve të tyre ose programeve me versionin më të fundit të Android 7.1.1. Nëse zotëroni një aplikacion biznesi apo një aplikacion tjetër Android, ne mund t’ju ndihmojmë të përditësoni versionin më të fundit të Android. Shikoni se cilat janë risitë e reja për opsionet në Android Nougat 7.1.1.

Kërko Preventiv…

Zgjidhjet për Zhvillimin Android

Në Alpha Soft ne Krijojmë Aplikacione Android të Personalizuara dhe Gjithëpërfshirëse, Në Mënyrë që të Kënaqim Kërkesat më të Fundit të Modernizuara Për Bizneset.

Biznese

Lojëra

Sport

Rrjete Sociale

Shëndeti

Edukimi

Udhëtimi

Të Dobishme

Zhvillimi i Aplikacioneve
Celularë për Bizneset

Zhvillimi i aplikacioneve celulare për ndërmarrjeve të ndryshme
që ofrojnë zgjidhje të sofistikuara për biznesin.

Ne kujdesemi që të krijojmë sisteme/zgjidhje të kuptueshme dhe të gjithanëshme për bizneset dhe ndërmarrjet bazuar në vlerat aktuale të tregut. Ne inspirojmë të krijojmë aplikacione celulare të detajuara që mishërojnë kualitetin dhe i japin mundësinë bizneseve të gjenerojnë të ardhura të mëdha.

Aplikacione Android për Lojëra

Një platformë e pabesueshme që rritet dita-ditës për të përjetuar një eksperiencë loje të pasur.

Zhvillimi i Aplikacioneve Celulare për Lojëra është një trend që përcakton evolucionin e të gjitha standarteve të lojërave. Ne vazhdojmë të zhvillojmë aplikacione unike të lojërave Android që janë të mira teknikisht dhe të pasura grafikisht.

Zhvillimi i Aplikacioneve Android për Sportet

Zgjidhje të Shumta për Aplikacionet Sportive Android

Me përhapjen e avancimit teknologjik në fushën e sportit, ne motivohemi për të krijuar dhe zhvilluar aplikacione  sportive unike për Android. Duke përqafuar zgjidhjet dhe metodat më të fundit sportive, ne e shndërrojmë sportin e drejtpërdrejtë dhe publikimin e medias në më tërheqëse dhe më interaktive për përdoruesit.

Aplikacione Android për Rrjetet Sociale

Një qasje optimale dhe e pamatë për të qenë social.

Ne kuptojmë kulturat dhe kërkesat shoqërore dhe për këtë arsye ne jemi ambiciozë të krijojmë aplikacione të rrjeteve sociale për celularë që grafikisht tregojnë një qasje miqësore për të zgjeruar dhe lulëzuar vlerat tuaja shoqërore. Ne krijojmë aplikacione android tepër tërheqëse që nxisin metodologji inovative në komunikim, shpërndarje, dashuri dhe shprehje.

Aplikacione Android për Shëndetin dhe Fitnesin

Zgjidhje të Shumta për Shëndetin dhe Fitnesin

Ne, te apasionuar, përpiqemi që të zhvillojmë aplikacione Android mbi shëndetin dhe fitnesin për të rritur kështu mirëqënien. Ne mund të përshkruajmë zgjidhje optimale për të zhvilluar një ambicie shoqërore që qeveriset nga zgjidhjet e duhura të shëndetshme.

Aplikacione Android për Mësimin & Edukimin

Zhvillimi i zgjidhjeve të dixhitalizimit dhe automatizmit të sistemit arsimor.

Aplikacionet celulare për mësimin online janë versionet më të fundit në rritje që i përkasin modeleve të të mësuarit. Ne zhvillojmë aplikacione jetësore të të mësuarit që synojnë të modifikojnë dhe shtojnë periferitë e mësimit dhe tentojnë ti bëjnë studimet më të thjeshtuara dhe të kënaqshme në mënyrë që të arrijnë të shtojnë vlerat dhe të edukojnë shoqërinë.

Aplikacionet Android për Udhëtime

Aplikacionet e udhëtimit që angazhojnë dhe kënaqin përdoruesit.

Ne në Alpha Soft zhvillojmë aplikacione celularë që rrisin përjetimin e eksperiencave të udhëtimit. Ne ofrojmë zgjidhje të panumërta udhëtimi për të zbuluar dhe eksploruar vende të veçanta për pushime luksoze dhe çmime të arsyeshme patjetër duke ofruar të gjitha hapësirat e shqyrtimit paraprak të kushteve për zgjedhjen e përshtatshme të gjithësecilit . 

Aplikacione për Shërbime të Dobishme

Zhvillimi i Aplikacioneve për Shërbime të Dobishme

Sipas standardeve aktuale në zhvillim, ne synojmë të zhvillojmë zgjidhje të dobishme për të bërë bizneset të lulëzojnë. Me hulumtimet tona analitike mbi parametrat industrial në rritje, ne operojmë suksesshëm në kohë me të gjitha standartet cilësore.

Punëso Zhvillues të Çertifikuar

për Aplikacione Android

Zhvillues për Aplikacionet Android të certifikuar janë tani një fenomen global në rritje dhe po zgjerohet e po merr përmasa gjithnjë e më të mëdha globale dita-ditës.

 • Zhvillues të certifikuar

  Ne kemi një skuadër zhvilluesish për Android të çertifikuar që me entuziazëm punojnë nga fillimi deri në përfundimin e projekteve duke siguruar aplikacione nga më të sofistikuarat.

 • • 100% Konfidencial

  Ne sigurohemi që të ofrojmë më së shumti modele autentike të zhvillimit të aplikacioneve kështu do të maksimizojmë besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë gjatë ciklit të zhvillimit.

 • Raportim Gjithëpërshfirës

  Me teknologjinë tonë të përmirësuar ne zhvillojmë zgjidhje të qëndrueshme dhe të detajuara me raportim gjithëpërfshirës dhe analizat më të mira.

 • Zhvillues të certifikuar

  Ne kemi një skuadër zhvilluesish për Android të çertifikuar që me entuziazëm punojnë nga fillimi deri në përfundimin e projekteve duke na siguruar aplikacione nga më të sofistikuarat.

 • • 100% Konfidencial

  Ne kemi një skuadër zhvilluesish për Android të çertifikuar që me entuziazëm punojnë nga fillimi deri në përfundimin e projekteve duke siguruar aplikacione nga më të sofistikuarat.

 • Raportim Gjithëpërshfirës

  Me teknologjinë tonë të përmirësuar ne zhvillojmë zgjidhje të qëndrueshme dhe të detajuara me raportim gjithëpërfshirës dhe analizat më të mira.

 • Modele Punësimi Fleksibël

  Ne përpiqemi të përmbushim kërkesat dhe ofertat e klientëve duke ofruar modele punësimi fleksibël dhe duke u shërbyer më së miri atyre.

 • Suport 24/7

  Kanalet transparente të komunikimit janë të hapura 24/7 dhe ju lidhin ju me skuadrën teknike eksperte për zvogëlimin e komplikacioneve dhe për të rritur produktivitetin.

 • Zhvillimi Efektiv i Kostos

  Zgjidhje të personalizuara me çmime efektive. Zgjidhjet tona ndihmohen nga standarte optimale dhe cilësore që sigurojnë ROI (Rikthim të Investimit) të lartë..

 • Modele Punësimi Fleksibël

  Ne përpiqemi të përmbushim kërkesat dhe ofertat e klientëve duke ofruar modele punësimi fleksibël dhe duke u shërbyer më së miri atyre.

 • Suport 24/7

  Kanalet transparente të komunikimit janë të hapura 24/7 dhe ju lidhin ju me skuadrën teknike eksperte për zvogëlimin e komplikacioneve dhe për të rritur produktivitetin.

 • Zhvillimi Efektiv i Kostos

  Zgjidhje të personalizuara me çmime efektive. Zgjidhjet tona ndihmohen nga standarte optimale dhe cilësore që sigurojnë ROI (Rikthim të Investimit) të lartë.

Le të Shndërrojmë Idenë tënde për Aplikacion në Realitet

Teknologji e Avancuar

Zhvillimi për Aplikacionet Android të çertifikuara është tanimë një fenomen global në rritje e cila dita-ditës po zgjerohet e po merr përmasa gjithnjë e më të mëdhaja.

Android

 • Eclipse
 • Android
 • Android SDK

Database

 • SQLite
 • MYSQL
 • MSSQL
 • Cassandra

Common

 • JavaScript
 • CSS
 • JSON
 • jQuery
 • REST
 • HTML5
 • XML
 • Ajax