alpha_company

BIZNESET E MESME

Qindra Biznese të mesme përdorin softuerin Alpha Soft

Bizneset në rritje po përmirësohen në Alpha Soft

Alpha Soft është zgjedhja # 1 për bizneset e mesme për të drejtuar aplikacionet e tyre të kontabilitetit / ERP, CRM dhe ecommerce në cloud.

Që nga viti 1998, bizneset në rritje janë kthyer tek Alpha Soft për të ndihmuar në përgjysmimin e shpenzimeve të IT-së, duke zvogëluar afatet financiare afro 20% deri në 50% dhe për të përmirësuar kohëzgjatjen e ciklit “quote-to-cash “me 50% dhe më shumë.

ERP/ KONTABILITETI | CRM | ECOMMERCE | PSA

Pse duhet të zhvilloni biznesin tuaj me Softuerët Alpha Soft?

Efikas: Ofrimi i "Cloud" eliminon shpenzimet e IT-së për "on-premise".

Integruar: ERP, CRM dhe ecommerce shkurtojnë kohëzgjatjen e cikleve dhe gabimet.

Dukshmëria: Tabelat (dashboards) dhe analitikat në kohë reale eliminojnë spreadsheets.

Kudo: Aksesi në Browser dhe në celularë ju lejon të keni akses nga kudo.

Global: Inteligjenca e shumfishtë (Multi-subsidiary) përparon ndërkohë që rriteni..

E përshtatshme: Personalizoni me besim pa rrezikuar "version lock".

Up to date: Përmirësimet e automatizuara ofrojnë risitë më të fundit.