News

NDËRTO NJË SIPËRMARRJE INNOVATIVE!

Nëse do të fillosh një biznes, zgjidh të investosh duke përdorur teknologjitë e reja. Shumë njerëz dështojnë sepse zgjedhin të investojnë në teknologjitë, shërbimet dhe produktet ekzistuese. Këtë e bëjnë se atje ndjehen më rehat, e njohin mirë dhe kanë eksperienca të realizuara edhe më parë. Në shërbimet apo teknologjitë ekzistuese, është një konkurrencë e ashpër, çmimi i produktit apo shërbimit që do të hedhësh në treg, do të ketë një tendencë të madhe për t’u ulur, pasi ka shumë konkurrencë dhe sepse ti nuk po ofron asgjë thelbësisht të [...]

Lexo më shumë...

13 AVANTAZHET E NJE WEBFAQE BIZNESI!

A keni një biznes dhe nuk keni një faqe interneti? Nëse thoni po, është pothuajse sikur biznesi juaj të mos ekzistojë. Në këtë epokë moderne, njerëzit dhe kompanitë janë në internet për informacione. Pse mendoni se njerëzit vizitojnë një faqe interneti? Është kryesisht për të gjetur informacion. Dhe nëse jeni në botën e biznesit, informacioni është kritik. Ju duhet të keni një faqe interneti për klientët tuaj. Duhet të përmbajë informacion për atë që mund të bëni për ta. Më poshtë [...]

Lexo më shumë...

A E DINIT SE?

1.Programuesi i parë në histori ishte një grua. E pra, programuesi i parë në histori u quajt Ada Lovelace. Ajo ishte bija e poetit të famshëm anglez Lord Byron, dhe ndryshe nga babai i tij vendosi të ndërmerrte studime shkencore. 2.Gigabyte vs Gibibyte: siç të gjithë e dimë njësinë e matjes së informacionit, ose të shumës së të dhënave është byte ose shumëfishat e tij (KiloByte, MegaByte, GigaByte, TeraByte, etj …). Në realitet, kur i referohemi sasisë së të dhënave, ne [...]

Lexo më shumë...