alpha_company

DIZAJNE WEB-I FLEKSIBEL

Enderroni dizajne te pershtashme( Responsive) për madhësi të shumëllojshme ekranesh?

Shërbime për Dizajne Fleksibël Web-i

Ne i përmbushim të gjitha kërkesat tuaja në internet me ndihmën e ekipit tonë të besuar, duke u shërbyer klientëve të panumërt në të gjithë globin

Dizajni fleksibël (Responsive) është një mënyrë për të optimizuar paraqitjen në një mënyrë që I gjithe informacioni I rëndësishëm të paraqitet në një mënyrë optimale të shikimit, me lehtësi leximi dhe lundrimi me një minimum të ndryshimit te madhësisë, pann-it dhe scroll-it (levizeset e ekranit lart e poshte etj) të çdo lloj pajisjeje apo madhësie ekrani. Në Alpha Soft ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera dizajnesh fleksibël ueb-I (Responsive) duke e bërë faqen e internetit të dobishme dhe lehtësisht të menaxhueshme nga çdo pajisje. Në këtë mënyrë, nuk nevojitet një fazë tjeter të zhvillimit dhe dizajnit, kur në treg hyn nje pajisje e re.

Me ne ju krijoni dizajne ueb-esh fleksibel (responsive) të cilat mundesojnë që faqet e ueb-it dhe aplikacionet të mund të ridimensionojnë dhe të përshtasin përmbajtjen e tyre sipas madhësisë së ekranit të pajisjes. Kështu duke rritur shpejtësisë së zhvillimit, e bën projektin me të lehtë për t’u menaxhuar dhe rrit përdorshmërinë. Dizenjuesit tanë të ueb-it migrojnë me sukses një faqe ueb-i të aktivizuar në celular në faqet e optimizuara të ueb-itpër celularë që funksionojnë në pajisjet iPad, iPhone dhe Android duke e bërë edhe më lehtësisht të navigueshme dhe me një përvojë akoma më të mirë përdoruesi. Ne sigurojmë që faqet tona fleksibël (responsive- te pergjegjshme) të jenë të bukura nëper shumë pajisje te ndryshme.

Dizajn Fleksibël Web-i

Merrni zgjidhje të testuara

I Përshtashëm
për gjithë ekranet

Dizajne UX/UI
vetë intuitive

Browser
universal

Karakteristika të
personalizuara
të website-it

Punime arti dhe
grafikë unikë

Akes në shumë
pajisje të ndryshme

TË PËRSHTATSHËM PËR TË GJITHA EKRANET

Ne kemi një qasje të dizajnimit në ueb që synon ndërtimin e faqeve për ekrane të të gjitha llojeve dhe madhësive. Dizajnet tërheqëse, shumë të bukura dhe lehtësisht të përdorshme kanë një ndikim tek përdoruesit që i bën ata të hyjnë në ueb shumë shpesh.

DIZAJNE UX/UI VETË INTUITIVE

Me ne ju merrni dizajnet më të mahnitshme që paraqesin përmbajtjen në mënyrën më intuitive dhe më të dobishme. Dizenjuesit tanë UX/UI lidhen direkt me klientët tanë duke ofruar ndërfaqe funksionale, intuitive dhe të dizajnuara bukur si dhe bashkëveprime, përmes aplikacioneve celulare vendase dhe ueb-it.

BROWSER UNIVERSAL

Nëpërmjet browser-it universal sigurohet që përmbajtja e uebit të jetë e aksesueshme në një gamë të gjërë pajisjesh. Kjo përputhshmëri arrihet duke bërë përshtatje të vogla në një faqe uebi duke siguruar kështu që përdoruesit të kenë akses në ueb pa gabime ose viruse, pavaresisht llojit të pajisjes që po përdoret.

TIPARE TË PERSONALIZUARA TË FAQES TË UEB-IT

Në Alpha Soft ne ju ndihmojmë në ndërtimin e faqeve të personalizuara dhe të përshtashme me shfletuesin tuaj. Nuk është vetëm një dizajnim i një faqeje ueb-i, është një ndërtim gjithashtu. Ndaj është koha që ju të krijoni me ne faqe të personalizuara dhe të përshtashme.

PUNIME ARTI DHE GRAFIKË UNIKË

Ne ju ndihmojmë të dizenjoni vepra arti unike dhe grafika me qasjen tonë në fushën e dizajnit të përshtashëm (responsive) të uebit. Zgjidhjet inovative të dizajnit që ju merrni nga ne pa dyshim janë zgjidhjet më të mira dhe që plotësojnë më së miri kërkesat e klientëve.

AKES NË SHUMË PAJISJE TË NDRYSHME

Dizajnet e përshtatshme të web-it (responsive) që ofrohen nga ne mund të aksesohen lehtësisht në pajisje të shumta dhe ne sisteme të ndryshme operimi. Ndërtoni me ne faqe ueb-i tërheqëse dhe të përshtashme, me tipare të personalizuara dhe aplikacione të bazuara në databazë.

Pse duhet të zgjidhni dizajnin e përshtashëm (responsive) ?

Këto zgjidhje përmbushin ne menyre efikase objektivat komplekse të biznesit.

KURSIMI I KOHES

Dizajnet e përshtashme ( responsive) të ueb-it të ofruara nga ne kryesisht zvogëlojnë kohën dhe koston e zhvillimit. Kjo ju lejon që të përmirësoni biznesin tuaj për të gjitha pajisjet me një faqe ueb-I të vetëm.

KOHA E NGARKIMIT

Koha e ngarkimit është një tjetër tipar i shërbimeve të dizajnit të përshtatshëm (responsive)të ofruar nga ne. Ju mund të reduktoni kohën e ngarkimit të faqes me ne, pasi shfletuesi juaj nuk humbet kohën e rëndësishme që duhet për ridrejtimin e faqes në një pajisje celular.

E PERSHTATSHME SIPAS EKRANIT

Nese shfletoni një faqe ueb-I të përshtashëm (responsive) të zhvilluar nga ne në një celular, nuk ka nevojë të humbisni kohën me zmadhimin, zvogëlimin apo ndërhyrjen në ekranin tuaj. Ai automatikisht përshtatet me madhësinë e ekranit tuaj dhe ju merrni një përvojë cilësore.

AUTORITETI I FAQES SE UEB-IT

Ndërtimi i lidhjeve është më i rëndësishmi për qëllimin e SEO-S ( SEARCH ENGINE OPTIMIZATION) dhe është një proces i vazhdueshëm për të ndërtuar lidhje me faqet e besueshme ndërsa ju kaloni në një faqe me dizajn te pershtashem (responsive).

SEARCH-ENGINE FRIENDLY

Dizajni i përshtashëm (responsive) ndikon rënditjen e kërkimit në pajisjet celulare. Ai ju ofron pamje të pastër dhe lehtësisht të menaxhueshme . Me një version të vetëm dhe dinamik të faqes suaj të ueb-it si për vizitorët e desktop-it ashtu dhe ato të celularit, bën më të lehtë që programet e kërkimit të kuptojne dhe t’I shërbejne sa më mirë përmbajtjes tuaj.

KENAQESIA E KLIENTIT

Me ne ju merrni një faqe që duket e pastër, moderne, elegante dhe e lehtë për t’u përgatitur. Kjo rrit kënaqësinë e klientit dhe ndërton besimin dhe besimi gjeneron të ardhura.

Dizenjime interesante dhe vetë intuitive për çdo madhësi ekrani

Pse duhet të zgjidhni Alpha Soft për një dizajn ueb-I të përshtashëm (responsive) ?

Cilësia, siguria dhe besueshmëria ofrohen në përsosmëri.

Kemi një ekip prej 250+ zhvilluesish të aftë për të trajtuar shërbime të programimit dhe zhvillimit.

Zhvilluesit tanë kanë punuar në kërkesat e veçanta të klientit dhe kanë zhvilluar aplikacione për industri të ndryshme.

Ne kemi klientë të panumërt të cilët kanë përfituar nga shërbimet tona të dizajnimit të ueb-it për celularë.

Ne ndihmojmë sipërmarrjet të rrisin produktivitetin, efikasitetin dhe të kursejnë kohë dhe kosto në të njëjtën kohë pa cënuar cilësinë.

Ne kemi përvojë të madhe në zhvillimin e faqeve të personalizuara për lloje të ndryshme biznesesh për klientë të ndryshëm në të gjithë globin.