KOMPANIA E ZHVILLIMIT TE APLIKACIONEVE CELULARE

Zgjidhje për aplikacione celulare për biznesin tuaj, që bëjnë Dallimin

Ne në Alpha Soft krijojmë aplikacione të shkëlqyera celulare , të cilat lejojnë që përdoruesit tanë të nxjerrin saktësisht në pah idetë e inovacionit në mënyrë që sipërmarrjet e tyre të jenë qartësisht të dallueshme. Përjetoni një cilësi dinjitoze në të gjithë zhvillimin e aplikacioneve kryesorë për celularë dhe përqafoni një eko sistem celular të përsosur dhe të fuqishëm, me grafikë shumë interaktive dhe me cilësi të afirmuar. Ne gjithmonë aspirojmë të krijojmë trendet fitimprurëse për 500 kompani fillestare që synojnë të arrijnë një nivel të lartë suksesi. Ne ndërtojmë aplikacione celulare të detajuara dhe të përkushtuara sipas kërkesave të biznesit që janë shumë të sofistikuara dhe jashtëzakonisht funksionale. Merrni aplikacionet tuaja celulare të mbushura me teknologjitë më të fundit si: IOT, AI, ML, Beacon dhe më gjerë, për të ruajtur klientelën tuaj me zgjidhjet fantastike funksionale që janë pa dyshim të përsosura dhe të improvizuara.

Me përvojën tonë të thellë, ne synojmë të zhvillojmë aplikacione celulare që bëjnë ndryshimin. Ekipi i zhvilluesve tanë ekspertë të aplikacioneve celularë na bën mjaft unik në mesin e grupit të kompanive të tjera të zhvillimit të aplikacioneve celulare. Ne tentojmë që të adaptojmë versione të shumta OS, platforma dhe pajisje për zhvillimin e aplikacioneve efektive dhe të detajuara celulare me informacion të pastër që janë vërtet të mahnitshme. Kështu që rrëmbeni një eksperiencë të pasur celulare me zgjidhjet dhe mbështetjen tonë të menjehershme, që i pershtatet më së miri idesë suaj.

apple-ios

Zhvillim
App iOS

android-icon

Zhvillim
App Android

windows-icon

Zhvillim
App Windows

hybrid-icon

Zhvillim
App Hybrid

Ndërrmarje

Lojra

Sport

Rrjete Sociale

Edukim

Zhvillimit të Aplikacioneve Celulare per Sipërmarrjet

Zhvillimi i aplikacionit celular Bespoke për bizneset.

Për të fuqizuar ndërmarrjet e sotme moderne, në Alpha Soft ofrojmë zhvillimin e aplikacioneve celulare me porosi per bizneset dhe sipermarrjet, të cilat ofrojnë potencial më të mirë dhe e bëjnë mjedisin e biznesit më transparent, inteligjent, komunikues dhe ndihmues gjatë volumit të përditshëm të punës për perdoruesit . Me qasjen tonë inovative dhe të orientuar drejt biznesit, ne funksionojmë si një shoqërues për sipërmarrësit që të lulëzojnë dhe të arrijnë perspektiva shumë më të mëdha të biznesit te tyre .

Shërbimet e Zhvillimit të Lojërave Celulare

Zhvillimi i aplikacionit më të fundit të lojrave për pajisjet smart.

Në këtë epokë ku dominon teknologjia celulare, lojërat celulare kontribuojnë më shumë në argëtim , gjithashtu po kthehen në një industri në rritje të shpejtë, e cila po gjeneron të ardhura mbresëlënëse. Për të përmbushur këtë kërkesë gjithnjë e në rritje të lojërave celulare ne zhvillojmë aplikacione lojrash celulare krijuese dhe innovative, sic janë lojërat gjëagjëzë, lojërat arsyetuese,lojërat aksion, lojërat e pasura animacion etj. Duke qenë një kompani udhëheqëse në zhvillimin e aplikacioneve celulare, ne kemi një portofol të gjërë në zhvillimin e lojërave celulare për përdoruesit, që jane mjaft atraktive, interaktive dhe shumë angazhuese.

Zhvillimi i Aplikacioneve Celulare për Sportet.

Ri-dimensionim i entuziazmit të sportit nëpërmjet aplikacioneve celulare për sportet.

Aplikacionet celulare për sportet të zhvilluara në Alpha Soft ndihmojnë në ndërtimin e një lidhjeje të fortë midis komunitetit sportiv dhe industrisë për të ofruar kështu të ardhura shumë më të mëdha.
Aplikacionet celulare për sportet po shfaqen si zgjidhjet celulare më në zë në fushën e transmetimit direkt. Alpha Soft ofron zgjidhje të plotë të zhvillimit të aplikacioneve celulare për transmetimin e sporteve dhe komunikimin e medias. Ne ndihmojmë industrinë e sporteve duke zhvilluar faqe të audiencave M-site, aplikacione vendore dhe hibride për tu lidhur me miliona fansa sporti dhe për të ndarë ngjarje të mrekullueshme sportive.

Zhvillimi i Aplikacioneve të Medias Sociale

Shërbimet për Zhvillimin e Aplikacioneve Celulare të Rrjeteve Sociale

Aplikacionet celulare sociale më efikase zhvillohen nga ekspertiza e faqes (domain) sonë dhe ekipet tona për ta bërë stilin e jetës shumë më të adaptueshëm dhe më praktik, për të arritur majat në këtë kohë që po jetojmë. Komunikimi celular ka formuar tashmë një rrjet gjigand dhe duke mundësuar vetëorganizimin e rrjeteve sociale celulare, pajisjet celulare mund të zgjerojnë veprimin në zhvillimet e ardhshme. Idetë tuaja argëtuese unike janë të mirëpritura.

Zgjidhjet për Aplikacione Celulare ne Arsim dhe Mësim nga Interneti (online)

Shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve celulare gjithpërfshirëse për mësimin online

Tregu i aplikacioneve celulare për mësim nga interneti globalisht do të vazhdojë të shkëlqejë me zhvillime të shpejta. Rëndësia e industrisë nxitet nga rritja e nje arsimimi më të lartë, çertifikimi online i arsimit, dixhitalizimi dhe kompjuterizimi i shpejtë. Ne në Alpha Soft zhvillojmë aplikacione celulare dhe smartphone për mësim dhe edukim, për mjedise të avancuar të të mësuarit , për standardet ndërkombëtare të mësimdhënies, si klasat e internetit etj, për platformat edukative. Idetë tuaja unike për aplikacione për mësimin on line janë të mirëpritura!

Zhvillimi i Aplikacioneve Celulare për Udhëtime

Zgjidhjet e Aplikacioneve Celulare per Udhëtime dhe Rezervime Hotelesh

Ekzistenca e aplikacioneve celulare për udhëtimet në ditët e sotme ka transformuar eksperiencën e udhëtimit. Nga GPS-et në sugjerimet e hoteleve, rezervimin e biletave të udhëtimit, kontrollimin e disponueshmërisë së dhomave ose ofrimin e guidave virtuale inteligjente me udhezimet përkatëse; të cilat nuk janë ndryshime të vogla. Aplikacionet celulare me mjet shoqërues të plotë udhëtimi janë në dispozicion për udhëtarët në telefonat e tyre smart. Për këtë arsye ne në Alpha Soft jemi të përkushtuar për të rritur mundësitë e udhëtimit që industritë udhëtuese të rriten dhe të zhvillojnë më tej biznesin e tyre të dedikuar. Idetë tuaja Unike ne lidhje me aplikacione per udhetime janë të mirëpritura!

Zhvillimi i Aplikacioneve Celulare për Shërbimet Utilitare.

Aplikim celular efikas për shërbime utilitare për të lehtësuar jetën e përditshme

Ekipi ynë i programuesve dhe zhvilluesve zhvillon aplikacionet celulare për shërbimet utilitare që justifikojnë përdorshmërinë dhe pranueshmërinë. Duke kuptuar aspektet e industrisë dhe kërkesat nga ekspertët e saj, softueri dhe aplikacionet e shërbimeve utilitare janë projektuar duke u fokusuar në produktivitetin, efikasitetin dhe performancën e tyre. Produktet tona të dedikuara mund të përdoren për rritjen si të dobishmërise ashtu edhe produktivitetit dhe mund të përdoren lehtësisht në celular ose në çdo platformë tjetër.

Ofrimi i aplikacioneve futuristike M Commerce

M-commerce

Duke qenë një ofrues lider i M-commerce, ne mbështetemi në analizimin e nevojave aktuale të biznesit dhe zhvillojmë aplikacione celulare të tregtisë elektronike siç janë: portat e pagesave, karrocat e blerjeve të tregtisë elektronike apo kuletat etj. E gjithe kjo,për një transparencë më të përditësuar dhe për ndërveprime më të sofistikuara për klientët, për të krijuar keshtu një platformë të shëndetshme në standardet e biznesit dhe për të siguruar rritje optimale. Idetë tuaja unike për aplikacionet m-Commerce janë të mirëpritura!

Zgjidhje celulare për Media & Argëtim

Shërbime të Aplikacioneve Celulare per Udhetim & Rezervim Hotelesh

Rritja e industrise celulare po lëviz drejt argëtimit dhe reklamave, e cila po ripërcakton marredhenien tonë me telefonat celularë. Muzika, filmat, videot etj. po bëhen burimet kryesore të argëtimit dhe ne në Alpha Soft morëm iniciativën e sinqertë për të rritur shërbimet e aplikacioneve celulare argëtuese për inovacione dhe dixhitalizim perfekt të botës njerëzore. Idetë tuaja unike per aplikacione argetimi janë të mirëpritura!

Zhvillimi I Aplikacioneve për Shëndetin dhe Fitness

Ofrimi i aplikacioneve më të mira celulare për shëndetin dhe fitness

Ne në Aplha Soft fokusohemi në zhvillimin e një shoqërie të mirë dhe të shëndetshme duke zhvilluar aplikacione celulare të dobishme për shendetin dhe fitness-in, të cilat përfshijnë aplikimet nga larg, informacione mbi shëndetin, përshkrimet e ilaçeve duke çuar kështu më tej mekanizmin revolucionar në epokën e teknologjive celulare . Idetë tuaja unike për aplikacionet mbi shendetin dhe fitness janë të mirëpritura!

Udhetim

Të Dobishme

eCommerce

Zbavitëse

Shëndeti

Ripërcaktim i Qëllimit të Aplikacioneve

Zgjerimi i aplikacioneve celulare për të kenaqur
kerkesat në rritje te epokes së biznesit bashkëkohor.

Dizajne krijuese

Ne përdorim dizajne të zbukuruara, interaktive, të pershtatshme dhe të pëlqyeshme që janë unike dhe tërheqëse në mënyrë që të mbajmë audiencën e synuar te lidhur mbas nesh dhe të angazhuar.

Lundrim Vetë-intuitiv

Ne projektojmë lundrime vetë- intuitive dhe shumë miqësore per perdoruesin, për një përvojë më të thellë përdorimi qe ka te beje me plotesimin e komandave te ndryshme për veprim.(sinjale qe jep vete faqja, si: sign up, apo buy now etj)

Përvoja e përdoruesit për të gjithë (UX)

Ne ofrojmë dizajn të improvizuar dhe miqësor UX për të dhënë përvojën më të mirë të përdoruesit. Ne ju ndihmojmë të krijoni KPI-të dhe të kuptoni saktësisht se çfarë duan dhe kanë nevojë njerëzit.

Mbështetje e fortë ( Finalizim i sigurte i procesit)

Siguroni të dhënat tuaja me strukturat tona të forta mbështetëse. Ne zhvillojmë aplikacione celulare me mekanizëm sigurie të filtruar në mënyrë që t’ju lejojmë të qeverisni vetë të dhënat tuaja, të përdorni mënyrën tuaj.

Elemente interaktive

Ne projektojmë elemente kreativ, inovativ dhe shumë tërheqës duke marre parasysh gjithë standardet të projektimit pa bërë asnjë kompromis.

Ndërveprimi dhe komunikimi Modern i Përdoruesit (UI)

Ne krijojmë takime dhe komunikime intuitive dhe ndervepruese për platformat e gjithanshme digjitale në përputhje te plotë me llojin dhe vlerat e biznesit tuaj.