alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT LARAVEL

Zhvillimet e Web-it Laravel, Shumë të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të fuqizuar biznesin tuaj, që të renditet në krye të konkurentëve.

Kompania e Zhvillimit të Web-it Laravel

Zhvilluesit tanë të Laravel, shumë të aftë, na mundësojnë që të ofrojmë shërbime të zhvillimit laravel të orientuar drejt rezultateve, për t’I shërbyer më së miri biznesit tuaj.

Laravel është ndër strukturat më të mira të aplikacioneve të bazuara në PHP, që është falas dhe pa kosto përdorimi. Qasja e zhvillimit të saj të shpejtë dhe modeli arkitekturor MVC e dallon atë nga të tjerët. Kjo strukturë funksionon mirë në zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve të një cilësie të lartë dhe preferohet nga zhvilluesit për shkak të kodimit pa stres dhe programimit modular.

Në Alpha Soft, ne kemi zhvillues të aftë Laravel të cilët zhvillojnë Laravel PHP Framework që i përshtaten projekteve të vogla dhe të mëdha. Ju merrni opsionet gjithëpërfshirëse të testimit me Laravel që mbështet zhvillimin e shpejtë të aplikacioneve. Këtu ne zhvillojmë Laravel që ofron një gamë të gjërë shërbimesh që përfshijnë zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve Laravel. Ajo ofron një ekip të fuqishëm të zhvilluesve dhe programuesve Laravel që ofrojnë zgjidhje shumë cilësore dhe të besueshme, në nivele mjaft konkuruese.

Duke ju përmbajtur udhëzimeve dhe standarteve të kodimit, ne zhvillojmë një shumëllojshmëri faqesh dhe aplikacionesh. Këtu ju mund të punësoni zhvillues me përvojë dhe të aftë Laravel, të cilët punojnë për projektet sipas kërkesave të klientit, me çmime të përballueshme. Ata zhvillojnë faqet më cilësore. Këta zhvillues të Laravel kanë përvojë të madhe dhe shume vite eksperiencë në punën me strukturat PHP dhe kështu zhvillimi i aplikacioneve laravel bëhet shumë më i lehtë dhe i fuqishëm. Kështu që mos prisni më shumë por merrni përfitimet maksimale dhe zgjidhjet më të mira me shërbimet tona të zhvillimit Laravel.

Strategjia & Planifikimi

Dizajni & Zhvillimi

Dorëzimi & Lançimi

Alikacionet inovativë, të fuqishëm dhe të avancuara Laravel, vetëm një klikim larg.

Shërbimet e Zhvillimit Laravel

Ne jemi një ofrues i njohur i shërbimit të zhvillimit Laravel, që u siguron sektorëve të ndryshëm të industrisë shërbime të personalizuara dhe modulare.

Aplikacione Web Laravel

Me ndihmën e zhvilluesve tanë të aftë dhe me përvojë të Faqes Laravel, përfitoni aplikacione të mahnitshme në web, që plotësojnë nevojat e biznesit tuaj.

Zgjidhe eCommerce Laravel

Merrni zgjidhje të një game të gjërë Laravel eComerce që po u shërbejnë klientëve të shumtë anë e mbanë globit. Në këtë mënyrë është e lehtë të zhvilloni një faqe interneti eCommerce.

Zgjerimi Laravel

Ne ofrojmë zgjidhje të zgjerimit të personalizuar Laravel, për të shtuar karakteristika të tjera shtesë në aplikacionet tuaja ekzistuese të web-it.

Zhvillim CMS Laravel

Merrni ndihmën e duhur nga zhvilluesit e aftë të Alpha Soft në arenën e zhvillimit CMS. Ata ofrojnë një zgjidhje të fuqishme CMS me efektivitet të madh.

Zgjidhe Migrimi në Laravel

Tani është e lehtë të migrosh në mes të platformave Laravel me ndihmën e zgjidhjeve të Migracionit Laravel, të ofruara këto nga zhvilluesit tanë të aftë.

Zhvillues i Dedikuar Laravel

Merrni zhvillues të dedikuar Laravel që fokusohen mirë në nevojat tuaja, për të përmbushur më mirë qëllimet tuaja të biznesit.

Dizajni i Temës & Integrimi

Zbukuroni faqen tuaj eCommerce me temat tona te mrekullueshme Laravel që i përshtaten biznesit tuaj. Merrni ndihmën më të mirë nga zhvilluesit tanë.

Integrimi I aplikacioneve të palëve të 3-ta

Këtu në Alpha Soft, zhvilluesit tanë po integrojnë shërbimet e zhvillimit Laravel me aplikacionet e palëve të treta.

Rrjet Social

Mediat sociale janë bërë një domosdoshmëri për bizneset dhe këtu në Alpha Soft ne kemi shtruar rrugën për zhvillimin e rrjeteve sociale me zgjidhje të avancuara.

Pse duhet të zgjidhni Laravel për Zhvillimin e Web-it?

Duke ju mundësuar që të arrini qëllimet tuaja të biznesit me anë të shërbimeve të sofistikuara dhe tepër cilësore Laravel, që janë inovative dhe të pasura me opsione.

 AJAX-enabled widgets

 Arkitekturë MVC e testuar

 Ndërtime në autentifikim dhe autorizim

 Faqe skeme caching

 Përpunimi dhe rregjistrimi i gabimeve dinamike

 Kufijë të mirë-caktuara sigurie

 Implementimi i mekanizmave skinning dhe theming