alpha_company

SOFTWARE PER BIZNESIN E VOGEL

Nxirrni potencialin e rritjes së kompanisë suaj

Një zgjidhje moderne, e bazuar në cloud, që rritet me ju, në çdo hap të rrugëtimit

Si një biznes i vogël që rritet me shpejtësi, ju nevojitet një zgjidhje moderne dhe e shpejtë biznesi, e cila ka kosto efektive, përparon me shpejtësi dhe që parashikon inovacion dhe rritje afatgjate për kompaninë tuaj. Megjithatë shumë shpesh, bizneset në rritje frenohen nga sistemet softuerike të nivelit të ulët që pengojnë rritjen dhe proçeset manuale te pasigurta që ulin performancën dhe përfitimin

Alpha Soft plotëson kërkesat e biznesit në zhvillim të kompanive në rritje të shpejtë në çdo fazë të rritjes së tyre. Është zgjedhja numër 1 për të drejtuar financat / ERP, CRM dhe aplikacionet ecommerce në cloud.

Nga bizneset në zhvillim dhe të sapo krijuara (start-ups ) deri tek bizneset e konsoliduara, Alpha Soft fuqizon kompanitë moderne, me rritje të shpejtë, si private ashtu dhe publike, për të nxjerrë në pah potencialin e tyre të rritjes. Zgjidhjet tona të bazuara në cloud përmirësojnë dhe zhbllokojnë proçeset kritike të biznesit dhe zvogëlojnë kostot e IT, duke ju ndihmuar që të përparoni lehtësisht dhe të parashikoni biznesin tuaj me një platformë të suksesshme biznesi që zhvillohet sipas nevojave tuja gjithnjë e në ndryshim.

ERP/ KONTABILITETI | CRM | ECOMMERCE | PSA

Ne u krijojmë mundësinë bizneseve të vogla që të zgjidhin sfidat e tyre më të mëdha

BIZNEZI,
FINANCA,
BEHEN ME TE LEHTA

Automatizoni detyrat kritike
të misionit dhe ecni më shpejt

INSPIRIMET E
BIZNESIT TE
UNIFIKUAR

Thyeni kontraditat,
rritni bashkëpunimin mes departamenteve si një skuadër e vetme dhe përfitoni një pamje më të qartë të biznesit tuaj

KRIJONI
PRODUKTE TË REJA,
TREGJE, KANALE

Qielli eshte limiti.
Zhvillohuni, mbani ritmin dhe rrituni

BËNI GATI
TË ARDHMEN E
ORGANIZATËS SUAJ

Thuajini mirupafshim versionit të vjeter dhe përshëndetni softuerin që është aktual