alpha_company

SHËRBIME TË ZHVILLIMIT TË PHP-SË

Zhvillimi i PHP Web ,të personalizuara & të pasura në opsione, për të fuqizuar biznesin tuaj që të qëndrojë mbi konkurentët

Kompani e Zhvillimit të Web-eve me PHP

Ekipi ynë i zhvilluesve të aftë të PHP-së, mundëson ofrimin e shërbimeve për zhvillimin e Web-eve të orientuara drejt kreativitetit dhe rezultateve, për tu shërbyer sa më mirë bizneseve tuaja.

PHP-ja është ndër gjuhët më të përdorura për të programuar website, e cila fuqizon faqen tuaj nëpërmjet veçorive të saj të jashtëzakonshme dhe gjithëpërfshirëse, siç janë plug dhe play. Ndërsa përdorni PHP-në për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e web-it, përveç aftësisë që ofron për të kryer funksione komplekse, ajo i vesh avantazhe mahnitëse faqes së web-it në aspektin e fleksibilitetit.

Në Alpha Soft, ekspertët dhe programuesit me përvojë në PHP, janë të shkëlqyer në atë që ofrojnë, duke përmbushur kërkesat tuaja të veçanta ,nëpërmjet kombinimit ideal të mjeteve dhe veçorive që PHP-ja ofron, të cilat janë të domosdoshme për një performancë dhe navigim më të mirë. Duke përqafuar praktikat dhe metodologjitë më të mira të industrisë, ne jemi një kompani zhillimi PHP-je dhe programuesit tanë të PHP-së ofrojnë aplikacione web-i të hollësishme PHP-je ,dhe zgjidhje për zhvillimin e PHP-së në fusha të ndryshme të industrisë. Me ne, ju merrni zgjidhje të personalizuara PHP-je ,të cilat përputhen plotësisht me objektivat e biznesit tuaj, strukturën organizative dhe menaxhimin e punës në sipërmarrje të ndryshme. Zgjidhjet tona unike të PHP-së, ofrojnë detajizim, fleksibilitet dhe bashkëpunim të përmirësuar. Duke i përdorur ato, është më e lehtë të kujdesesh, në mënyrë më të shkathët, për kërkesat e ndryshme të organizimit.

Zhvilluesit tanë të aftë të PHP-së, janë profesionistë në përdorimin e teknologjive më të mira të PHP-së, duke ofruar kështu shërbime të mrekullueshme në zhvillimin e PHP-së, si dhe zotërojnë ekspertizë të madhe teknologjike në HTML5, CSS, jQuery, mySQL dhe më shumë, duke ofruar avantazhe për zhvillimin tuaj. Me ne, ju merrni mjetet, burimet, aftësitë, njohuritë dhe ekspertizën për të adresuar kërkesat komplekse të zhvillimit të PHP-së. Pra, bashkohuni me ne dhe merrni ROI maksimale ,së bashku me uljen e kostos së përgjithshme të zhvillimit.

Zgjidhje për Zhvillimin e PHP-së

Shërbimet e Zhvillimit të PHP-së i Bashkëngjiten Nevojave të Biznesit Tuaj

Aplikacione PHP-je
për Rrjete Sociale

Zgjidhje PHP-je
për eCommerce

Zgjidhje PHP-je
për CMS

PHP Web-je
Portals

Aplikacione PHP-je
për Sipërmarrje

Zgjidhje PHP-je
për CRM

Zgjidhje PHP-je
Backend

Shërbime PHP-je
për Web-e Mobile

APLIKACIONE PHP-JE PËR RRJETE SOCIALE

PHP-ja ju ofron mënyrat më të lehta për të krijuar saite të rrjeteve Sociale dhe aplikacione tuajat ,si dhe ti menaxhoni ato më lehtësisht. Zgjidhjet tona të PHP-së për rrjetet sociale ofrojnë një platformë gjithëpërfshirëse dhe efektive komunikimi për biznesin dhe konsumatorët tuaj. Ajo ofron shumë karakteristika të dobishme për krijimin e saitit tuaj të rrjeteve sociale.

Këta ekspertë të zhvillimit të shërbimeve të PHP-së asistojnë në zhvillimin e aplikacioneve të web-it për rrjetet sociale, si dhe integrimin 3rd party të këtyre aplikacioneve të rrjeteve sociale për faqet tuaja dinamike dhe statike. Merrni paketat më të mira me ne, me çmimet më të arsyeshme, për të adresuar te gjitha nevojat tuaja lidhur me rrjetet sociale.

ZGJIDHJE PHP-JE PËR REKLAMIM ONLINE (ECOMMERCE)

Me zgjidhjet tona të PHP-së për eCommerce, ju merrni gjithçka që kërkohet për të ndërtuar një faqe web-i tërheqëse, profesionale dhe plotësisht funksionale për eCommerce, e cila kërkon përpjekje minimale në procedura. Ndërfaqja intuitive dhe lehtësisht e përdorshme, ndihmon në përmbushjen me sukses, lehtësisht, të rezervimit të dyqaneve, dizajnit, përshtatjes, menaxhimit dhe proceseve të tjera.

Është fleksibiliteti i ofruar prej programimit me PHP, qe ju lejon të dizenjoni website-n tuaj për eCommerce, duke përdorur faqet e tjera të produktit tuaj. Nëpërmjet përdorimit të zgjidhjeve tona për eCommerce, ju mund të personalizoni webstore-in tuaj, duke ndërtuar kështu imazhin e kompanisë suaj, nëpërmjet zhvillimit të PHP-së.

ZGJIDHJE PHP-JE PËR CMS

Përsa i përket selektimit të menaxhimit të një sistemi kontenti, të zhvillimit të një projekti, ekzistojnë mundësi të pafundme që ju mund të merrni prej nesh. Për të filluar kërkimin tuaj për gjetjen e një CMS-je perfekte për një projekt, ju duhet të dini se sa e avancuar ju nevojitet CMS-ja, në cilën gjuhë është ndërtuar dhe se kush do ta përdor atë.

Zhvilluesit tanë ekspertë, ofrojnë shërbimet kryesore të zhvillimit të PHP-së ,së bashku me zgjidhjet e personalizuara për CMS. Përveç kësaj, ekzistojnë burime të shumta të bazuara në PHP për suportin e sistemeve të menaxhimit të kontenteve, të tilla si WordPress, Drupal dhe Joomla ,të cilat po i ofrojmë në Alpha Soft.

PORTALE WEB-I PHP-JE

Zhvillimi i një portali të bazuar në PHP nuk është një punë e lehtë. Është jetike që çdo pjesë e një website-i të punohet në mënyrë perfekte dhe njëkohësisht, të gjitha blloqet dhe shërbimet në tërësi, të funksionojnë siç duhet. Me shërbimet tona të portaleve të webit, ne ju ndihmojmë të krijoni emër dhe njëkohësisht, tu shërbeni klientëve në mbarë botën.

Portalet e web-it të bazuara në PHP, të krijuara nga zhvilluesit tanë ekspertë, janë të pasura në opsione dhe të përshtatura sipas nevojave të klientit.

APLIKACIONE PHP-JE PËR SIPËRMARRJE

Shumë zhvillues sot, po përdorin PHP-në në aplikacionet e sipërmarrjeve, pasi skriptet e PHP-së punojnë më mirë për skriptimin e serverit, skriptimin e rreshtit të komandave dhe për aplikacionet e desktopit. Duke përdorur skriptimin e serverit nëpërmjet PHP-së, në Alpha Soft, zhvilluesit tanë kryejnë detyra të ndryshme, të tilla si gjenerimi i përmbajtjes së faqeve dinamike, mbledhja e të dhënave të formularëve, trajtimin e cookies dhe shumë më tepër, duke ndihmuar në mënyrë të jashtëzakonshme biznesin tuaj.

Me ne, ju merrni shërbime për zhvillimin e aplikacioneve të web-it ,të PHP-së, të personalizuara, për përfitime të shkëlqyera, të aplikacioneve të sipërmarrjeve ,siç janë shpejtësia, besueshmëria dhe kostot efektive në kohë afatgjate. Ne ju sigurojmë produktivitet maksimal, për këtë arsye klientët nga mbarë bota na zgjedhin ne.

ZGJIDHJE PHP-JE PËR CRM


Ka shumë klientë dhe biznese, të cilët gëzojnë përfitime prej shërbimeve të zhvillimit të CRM-ve nga ne. Merrni aplikacione të përballueshme PHP-je për CRM ,për organizatën tuaj, duke ju mundësuar ju të ndiqni gjurmët dhe mundësitë, që në mënyrë eficiente të rrisni performancën e marketingut, shitjeve dhe shërbimeve në domain.

Kështu, ju përmbushni dhe kënaqni plotësisht klientët tuaj, duke plotësuar çdo detaj dhe kërkesë. Në Alpha Soft, ne implementojmë, zhvillojmë, integrojmë dhe përshtatim kryesisht në dy burime të lira, aplikacionet CRM PHP, do të thotë, SugarCRM Vtiger CRM. Shërbimet tona të CRM-ve janë shumë të dobishme, pasi ato nuk janë shumë të shtrenjta, dhe janë lehtësisht të modifikueshme me ndihmën e stafit tonë të IT-së.

ZGJIDHJE PHP-JE BACKEND

Zgjidhjet PHP backend që ne ofrojmë, u shërbejnë nevojave të ndryshme të klientëve dhe janë shumë të dobishme kur ju keni nevojë të zgjeroni numrin e konsumatorëve online që të mund të konsumojnë shërbimet ekzistuese që ndodhen në website.

Ne i ndihmojmë bizneset të operojnë normalisht duke ofruar zgjidhje php backend të personalizuara, për aplikacionet celulare web, për nivele të ndryshme ekzekutimi. Ne gjithëashtu, përdorim infrastrukturën klaud për të zhvilluar dhe hostuar aplikacionet backend për web & celularë. Ne integrojmë shërbime të ndryshme klaud për backend ,duke e bërë procesin më të lehtë.

PHP MOBILE WEB SERVICES

Duke qenë lider në ofrimin e shërbimeve të zhvillimit të PHP-së, Alpha Soft ofron shërbime të fuqishme dhe gjithëpërfshirëse të aplikacioneve për webe celulare, të cilat mund të integrohen lehtësisht në iOS-in, androidin e aplikacioneve tuaja ndër hibride.

Marrja e të dhënave për ndarjen midis pajisjeve dhe aplikacioneve të ndryshme është më e lehtë krahasuar me metodat e tjera. Me ne, ju plotësoni lehtësisht kërkesat tuaja në lidhje me menaxhimin e infrastrukturës së shërbimeve mobile, duke siguruar kështu më shumë kohë për tu përqëndruar në gjëra të tjera lidhur me aplikacionin tuaj.

Merr Zgjidhje të Detajuara & të Personalizuara për Zhvillimin e Aplikacioneve të Web-it me PHP

Skuadër e Dedikuar PHP-je

Të specializuar në zhvillimin e web-eve të personalizuar me PHP
Ne kemi një ekip zhvilluesish PHP-je të përkushtuar, të cilët janë në kërkim të teknologjive të reja, duke i plotësuar 100% nevojat tuaja në drejtimin direkt të ekipit ,duke u kujdesur për çdo çështje që mund të shfaqet gjatë procesit të zhvillimit të PHP-së. Punësoni zhvilluesit tanë të PHP-së dhe filloni të punoni me ne kur ju dëshironi; me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose disa orë.
 • Punë transparente & e drejtëpërdrejtë
 • Ekspertizë në frameworket kryesore të PHP-së
 • Shpërndarje në kohë reale
 • Plotësisht të dedikuar për projektin
 • Nuk ka kosto të fshehta të përfshira/span>
 • Punë cilësore me çmime ekonomike

Merr Zgjidhje të Detajuara & të Personalizuara për Zhvillimin e Aplikacioneve të Web-it me PHP

Përse të Zgjidhni Alpha Soft ?

Ju mundësojmë të arrini qëllimet tuaja të biznesit, nëpërmjet shërbimeve të zhvillimit të PHP-së tepër të sofistikuara dhe të mprehta ,të cilat janë inovative dhe shumë të pasura në opsione.

Ne kemi një ekip prej 250+ zhvilluesish të aftë për manovrimin e programimit dhe zhvillimit të shërbimeve. Përshpejto procesin tënd të zhvillimit të web-it.

Kemi një pafundësi klientësh të cilët gëzojnë përfime prej proceseve tona të zhvillimit të PHP-së.

Ne kemi përvojë shumëvjeçare për zhvillimin e website-ve të personalizuara ,për lloje të ndryshme biznesesh, për klientë të ndryshëm në mbarë botën.

Zhvilluesit tanë të PHP-së kanë punuar për të përmbushur kërksa të veçanta të klientëve dhe kanë zhvilluar aplikacione për industri të ndryshme.

Ne i ndihmojmë sipërmarrjet të rrisin produktivitetin, efikasitetin dhe të kursejnë kohë pa abuzuar me cilësinë.

Zhvillues të tjerë

Gjej zgjidhjet e duhura me skuadrën tonë të zhvilluesve

Zhvillimi i ASP.NET

Merrni zgjidhjet e duhura për të ndërtuar aplikacione online të besueshme, të sigurta dhe funksionale.

Zhvillimi i Java-s

Merrni shërbime programimi me Java/J2EE, të cilat i përshtaten më së miri nevojave tuaja të zhvillimit të aplikacioneve të web-it dhe celulare.

Zgjidhje për Reklamim Online (eCommerce)

Ne ndërtojmë dhe menaxhojmë portale marketingu të suksesshme dhe të thjeshta për tu përdorur.

Zgjidhje për Data të Mëdha

Shndërrojeni depërtimin e të dhënave në një veprim efektiv me zgjidhjet tona për Datat e Mëdha.

Ekspertizë Teknologjike

Duke e lejuar teknologjinë të rritet në çdo formë, përsosmëria e saj ka kaluar pritshmëritë tuaja për jetën.

PHP FRAMEWORKS

 • Cakephp
 • Zend
 • Laravel
 • Symfony
 • Yii
 • Codeigniter

PHP CMS

 • Joomla
 • PHP Fusion
 • WordPress
 • phpBB
 • SilverStripe
 • Modx

PHP ECOMMERCE

 • Magento
 • Prestashop
 • Zen Cart
 • Xcart
 • Open Cart
 • OsCommerce