alpha_company

SHËRBIME PËR ZHVILLIMIN E DRUPAL

Zhvillimi i Web-eve Drupal Shumë të Personalizuara & të Pasura me Opsione që Fuqizojnë Biznesin Tuaj të Qëndrojë mbi Konkurentët

Kompania e Zhvillimit të Web-eve Drupal

Ne jemi ofrues shumë të njohur të zhvillimit të shërbimeve Drupal, që i furnizojmë industritë e ndryshme me shërbime Web-i dhe module të personalizuara.

Drupal është një burim framework-u i fuqishëm, pa kosto, për menaxhimin e kontentit. I përdorur nga 2.1% e të gjitha website-ve në mbarë botën, është bërë një nga menaxhuesit më të rëndësishëm të kontentit ,për përdorim të plotë.

Nëpërmjet kontributit të moduleve, shtojcave dhe dizajnit të moduleve, Drupal është një nga framework-et më të kërkuara, të ndërtuar në PHP. Përdoret dhe referohet nga kompani të zhvillimit të Drupal në mbarë botën, dhe thekson cilësinë dhe përdorimin e kontentit dhe mënyrën se si menaxhohet.

Website-t që variojnë nga nga bloget e ndryshme personale, në portalet e bizneseve dhe ato qeveritare, të gjitha përdorin shërbimet Drupal për të krijuar një strukturë të fuqishme për menaxhimin, organizimin dhe përditësimin e kontentit, përveç kryerjes së menaxhimit të njohurive dhe aktiviteteve të bashkëpunimit në një site.

Ne kemi zhvilluar një grup site-sh Drupal për biznese dhe organizata të ndryshme. Eksperienca jonë me sisteme të tjera të menaxhimit të kontenteve dhe ekspozimi i zgjidhjeve të web-eve të mëdha ,na ndihmon ne në ndërtimin e web-eve CMS gjithëpërfshirëse. Nëpërmjet ekspertizës sonë të shumtë në zhvillimin e website-ve Drupal, ne nuk ofrojmë website vetëm për biznese, por ne ndërtojmë zgjidhje edhe në nivelin e komunitetit.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Shpërndarje & Lançim

Merr Suportin e Duhur Drupal për ta Kthyer Website-in Tënd në një Ndërmarrje Fitimprurëse

Shërbimet e Zhvillimit të Drupal

Ne përmbushim qëllimet e kërkuara prej jush ,në mënyrë të shpejtë dhe ekonomike. Zhvilluesit tanë të Drupal kujdesen për çdo aspekt të projektit tuaj.

Zhvillimi i Web-eve Drupal

Me ne, ju merrni shërbime të Zhvillimit Drupal me performancë të lartë, të cilat përmbushin plotësisht kërkesat e biznesit tuaj.

Shërbime të Reklamimit Online (eCommerce) Drupal

Ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse të Zhvillimit të Reklamimit Online (eCommerce) Drupal, me ndihmën e zhilluesve tanë me eksperiencë Drupal.

Zhvillimi i Kartave të Kreditit

Nëpërmjet shërbimeve tona të Zhvillimit të Kartave të Kreditit, ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera për arketimin dhe pagesën e përdoruesit.

Zhvillimi i Moduleve të Personalizuar

Është koha që ju tu jepni përparësi website-ve tona ,nëpërmjet zhvillimit të moduleve ,me ndihmën e Zhvilluesve Drupal, për të tërhequr konsumatorët.

Integrim i Aplikacioneve të palës së 3-të

Në Alpha Soft, Zhvilluesit tanë të Drupal integrojnë shumë mirë shërbimet e zhvillimit Drupal me third-party të API-s.

Zhvillimi i Rrjeteve Sociale

Tani ju mund të ndërtoni lehtësisht një rrjet social efektiv me ndihmën e shërbimeve të besueshme të Zhvillimit të Rrjeteve Sociale.

Dizenjimi & Integrimi i Temës

Është në favorin tuaj të ndërtoni website të kohës për Reklamim Online (eCommerce) ,me temat tona tërheqëse të Drupal.

Zgjidhje të Dedikuara për Punësim

Ne ju ndihmojmë ju të punësoni Zhvillues Drupal të Dedikuar, të cilët janë profesionistë në punën e tyre dhe fokusohen në përmbushjen e kërkesave të biznesit tuaj.

Zgjidhjet Migruese Drupal

Tani Migrimi nëpërmjet platformave Drupal është shumë i thjeshtë me ndihmën e Zgjidhjeve Migruese Drupal

Përse të zgjedhësh Drupal për zhvillim web-i

Ju Mundëson të Arrini Qëllimet e Biznesit Tuaj, Nëpërmjet Shërbimeve të Sofistikuara të Zhvillimit me Drupal , të Cilat Janë Inovative dhe të Pasura me Opsione

 Katalog menaxhimi i zgjeruar

 Kontroll nëpërmjet një faqeje të vetme

 Llogari për konsumatorët ,të pasura në opsione

 Motorrë kërkimi 100% miqësor

 Integruar me Googl-in Analitik

 Mjete dhe Promocione Marketingu

 Suport gjithëpërfshirës në kërkim

 Menaxhim i thjeshtë i Porosive