alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT TE NODE.JS

Zhvillimi I rrjetit Node.js, shumë I personalizuar dhe I pasur me opsione, për të fuqizuar biznesin tuaj dhe për t’u rënditur në krye të konkurentëve.

Kompania e Zhvillimit të Node.js

Skuadra e Zhvilluesve tanë shumë të aftë Node.js na mundëson që të ofrojmë shërbime të zhvillimit të aplikacioneve krativë dhe të orientuar drejt rezultatit, për t’i shërbyer bizneseve tuaja.

Node.js është me plugins ditët e sotme. Ka shumë gjëra që thuhen dhe bëhen për “gjënë tjetër të madhe”, siç është cilësuar kryesisht nga entuziastët e teknologjisë. Teknikisht, ju mund ta quani atë një mjedis run-time që punon në platforma të ndryshme për të dy aplikacionet në server dhe në rrjet. E shkruar në Javascript, një aplikacion Node mund të funksionojë në çdo OS në një sistem runtime Node.js. Kjo është arsyeja që markat kryesore të botës si LinkedIn, Yahoo, Dow Jones, Twitter, eBay po mbështeten në Node për t’i ndihmuar ata të krijojnë lehtësisht aplikacione të shpejta dhe shumë të avancuara.

Në Alpha Soft, ne e dimë se çfarë ju saktësisht dëshironi nga shërbimet e zhvillimit Node.js. Dhe çka është më e rëndësishmja, ne e dimë se çfarë Node.js dëshiron të ofrojë. Ekziston gjithmonë një lloj komunikimi që ne mundohemi të krijojmë mes jush dhe Node.js. Zhvilluesit tanë kanë punuar në aspekte të ndryshme të risurseve për t’ju ndihmuar të merrni më të mirën e tipareve të Node.js për zhvillimin e aplikacioneve tuaja celulare. Ne kemi burime që angazhohen për zhvillim web-i të Node.js, me kosto efektive dhe të shpejtë, për aplikacione që nxiten nga ngjarjet (eventet) ose qe lidhen me I/O me karakteristikat e tyre funksionale.

Më tej, mund t’ju ndihmojmë që të merrni aplikacione të gatshme për të trajtuar një numër të madh lidhjesh me sisteme të ndryshme. Me zgjidhjet tona të shkëlqyera të ndërtimit të komandës në Node, ju nuk duhet të shqetësoheni për të na besuar me çfarëdo ‘rrjeti’ (network). Ne kemi vepruar drejt në kërkesat e larmishme të klientëve tanë, në lidhje me aplikacionet e bazuara në rrjet, të cilat duhet të shkëmbejnë komunikime, shumë shpesh.

Strategjia & Planifikimi

Strategjia & Planifikimi

Dorëzimi & Lançimi

Alikacionet Node JS, Inovative, të Fuqishme & të Avancuara, vetëm një klikim larg.

Shërbimet e Zhvillimit të Node.js

Ne jemi një ofrues i njohur i Shërbimit të Zhvillimit Node.js, që u shërbejmë sektorëve të ndryshëm të Industrisë me shërbimet tona të personalizuara dhe Modulare.

Personalizimi I Node.js

Merrni shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve celulare të personalizuara Node.js, të dobishme në zhvillimin e një rrjeti të mrekullueshem.

Zhvillimi I Aplikacionit Large Web

Kjo është platforma e përdorur nga zhvilluesit tanë për krijimin e aplikacioneve të web-it në kohë reale dhe të avancuara.

Zhvillimi i Plugin Node.js

Zhvilluesit tanë Node.js e përdorin këtë shtojcë (plugin) për të shkruar programin “back-end” në JavaScript. Këtu, këto shërbime fantastike sigurohen me çmime të mira.

Statistikat në kohë reale Node.js

Zhvilluesit tanë të aftë Node.js krijojnë një analitikë web-i në kohë reale. Këtu implementimi është i thjeshtë por plotësisht funksional.

Zgjidhja e Integrimit të Node.js

Ky proces i bashkimit të punës së zhvillimit me ekspertin disa herë në ditë / vazhdimisht realizohet më së miri nga zhvilluesit tanë Node.js.

Zhvillimi I Back-end Dashboards

Me ndihmën e zhvilluesve tanë efikasë është shumë më e lehtë të krijohen “back-end-e” për Web-in. Përgatituni që të ndërtoni një aplikacion me “backend” web-i.

Zgjidhjet e Punësimit të Dedikuar

Me Alpha Soft është e lehtë të punësohen zhvillues të kualifikuar dhe të dedikuar. Këta zhvillues plotësojnë të gjitha kërkesat e biznesit tuaj.

Shërbimet e Aplikacioneve Celulare Node.js

Zhvilluesit tanë të aftë ju ndihmojnë të ndërtoni dhe të përdorni sherbimet “mobile backends” duke përdorur Node.js në shërbimin e aplikacionit. Ju mund të ndërtoni lehtësisht aplikacione Celulare.

Zhvillimi I Node.js për UX/UI

Zhvilluesit tanë të aftë Node.js ofrojnë shërbime në kohë reale. Këta zhvillues janë të aftë të zhvillojnë UI / UX të avancuara dhe të mrekullueshme.

Pse duhet të Zgjidhni Node.js për Zhvillimin Web-i?

Mundëson arritjen e qëllimeve tuaja të biznesit me shërbimet e sofistikuara dhe shumë cilësore të Zhvillimit Node.js, që janë inovative dhe të pasura me opsione (karakteristika).

 AJAX-enabled widgets

 Arkitekturë MVC e testuar

 Ndërtime në autentifikim dhe autorizim

 Faqe skeme caching

 Përpunimi dhe rregjistrimi i gabimeve dinamike

 Kufijë të mirë-caktuara sigurie

 Implementimi i mekanizmave skinning dhe theming