alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT JAVA

Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacioneve Java shumë të Avancuara & Dinamike me Standarte Optimale të Cilësisë.

Shërbimet e Zhvillimit të Web-it Java & Celulare

Mundëson Klientët të zgjedhin Arkitekturën e duhur Java me Qasje të Provuar dhe të Testuar. Zhvilluesit tanë krijojnë aplikacione të fuqishme dhe të avancuara Java.

Java është ndër platformat më të suksesshme të zhvillimit që përdoret në të gjithë botën për shkak të qasjes shumë fleksibile dhe të sigurtë. Në Alpha Soft ne ofrojmë shërbime Java të zhvillimit të sipërmarrjeve cilësore për klientët anembanë globit dhe i ndihmojmë ata në krijimin dhe vendosjen e aplikacioneve me bazë Java që përmirësojnë shpejtësinë, përdorshmërinë dhe cilësinë e sistemeve të IT-së.

Zhvilluesit tanë janë të mirë kualifikuar për të ofruar shërbime të zhvillimit të web-it Java në fusha të ndryshme si bankat, sigurimet, telekomunikacioni, kujdesi shëndetësor dhe të tjera. Ata adoptojnë qasje të mirë-provuar për të ofruar software cilësor në Java / J2EE. Përqafoni shërbimet komplekse dhe të avancuara të zhvillimit Java me mjete, arkitekturë dhe metodologji të provuar; Ata krijojnë zgjidhje të personalizuara për bizneset e vogla, të mesme dhe ato të mëdha.

Në Alpha Soft ne ofrojmë shërbime të zhvillimit Java që prej vitesh dhe këtu ne praktikojmë më të mirën e menaxhimit të burimeve, caching, multi-threading, teknikat e ndërfaqes së përdoruesit dhe shumë të tjera për zbatimin e suksesshëm të projekteve brenda platformës dhe afatit . Në këtë mënyrë ne I sjellim dobi klientëve tanë si në kosto ashtu dhe në cilësi. Është thjesht e mahnitshme që ju arrini të merrni shërbime për zhvillim Java të avancuara dhe të orientuara drejt biznesit, që kanë në qendër të vëmëndjes klientin. Klientët tanë janë pjesë e industrive të ndryshme si: industria automobilistike, e-commerce, banking, pasuritë e patundshme , argëtim, financë dhe kujdesi shëndetësor.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Dorëzim & Lançim

Aplikacionet Inovative, të Fuqishme & të Avancuara Java, vetëm një klikim larg

Shërbimet e Zhvillimit Java

Një Përzierje e Përsosmërisë që shkëlqen përmes Përpjekjeve tona në Zhvillimin e Aplikacionit Java duke ju mundësuar marrjen e shërbimeve më ekskluzive në këtë arenë.

Zhvillimi I Java-s së personalizuar

Merrni zgjidhje të personalizuara në arenën e Zhvillimit Java. Ju merrni shërbime të shkëlqyera programimi Java / J2EE që i përshtaten më së miri kërkesave tuaja të biznesit.

Aplikacioni I Web-it Java

Ne krijojmë aplikacione të jashtëzakonshme web-i që gjenerojnë faqe interaktive që përbëhen nga lloje të ndryshme gjuhësh.

Enterprise Java Application

With us you get great server-side component architecture for the Java Platform, Enterprise Edition (Java EE).

Zhvillimi I Aplikacionit J2EE

Ndërtoni aplikacionet Web J2EE për të thjeshtuar procesin e zhvillimit të aplikacioneve. Zhvilluesit tanë Java janë të aftë në këtë fushë.

Zgjidhje Aplikacioni Java për Celularë

Merrni aplikacione për celularë që janë fleksibile, të avancuara, të besueshme dhe shumë të qëndrueshme me bazë Java. Ne ofrojmë zhvillim më të shpejtë të aplikacioneve Java per sipërmarrjet.

Zhvillimi I Softwer-it Java/J2EE

Ne jemi me shumë eksperiencë në zhvillimin e softuerit Java pasi zhvilluesit tanë janë të aftë në një mjedis transaksionesh me volum të lartë.

Zhvillimi I Java CMS

Merrni ndihmën e zhvilluesve tanë të aftë në Alpha Soft. Ata ofrojnë një zgjidhje CMS të fuqishme në strukturën Java me efektivitet të madh.

Zhvillues I Dedikuar Java

Merrni Zhvillues të Dedikuar Java për t’u fokusuar mirë në nevojat tuaja, që të përmbushni më lehtësisht qëllimet tuaja të biznesit.

Suporti & Mirëmbajtja

Merrni mbështetjen dhe mirëmbajtjen 24/7 me ne në arenën e zhvillimit të aplikacionit Java. Zhvilluesit tanë përmbushin të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

Aplikacionet Inovative, të Fuqishme & të Avancuara Java, vetëm një klikim larg

Pse dallohet ndër të tjera JAVA?

Karakteristikat ekskluzive të Java-s na mundësojnë që t’i ofrojmë përfitime të mëdha klientëve të fushave të ndryshme. Me ne ju merrni një mbështetje të plotë për dorëzimin e projektit.

Një numër i madh i bibliotekave të palëve të treta

Administrim i pavarur i platformës dhe i transportueshmërisë

E lirë për t’u përdorur për shkak të burimit të hapur

Jashtëzakonisht e sigurtë për të krijuar aplikacion në internet

Siguron mjedis fleksibël me sistemin kohor Java

Mund të aplikohet në Linux, Windows dhe Mac

Siguron mbështetje të integruar për programimin “multithreaded”

Mbështet kodin e platformës kryq