alpha_company

SHËRBIME TË ZHVILLIMIT CODEIGNITER

Zhvillim Web-esh CodeIgniter të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të Fuqizuar Biznesin Tuaj që të Lulëzoj mes Konkurentëve.

Kompani Zhvillimi CodeIgniter

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e CodeIgniter ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj.

Mënyra më e mirë për të përshkruar CodeIgniter është ‘zukatje orësh’. Është një nga më të përdorurat sot në botë ,pas framework-eve në Open Source Development, të cilat ofrojnë një sistem të planifikuar për të ndërtuar website dinamike ,duke përdorur PHP-në. Kjo platformë është shumë e lehtë në përdorim, që u ofron përdoruesve mjete të thjeshta për tu përdorur dhe ndërfaqe shumë interaktive, ku ju do jeni të aftë të përdorni dhe aplikoni kreativitetin dhe logjikën tuaj.

Më e njohura për shpejtësinë e tij të jashtëzakonshme, CodeIgniter ka qenë një kontribues i mirë i Open Source Development ,me qasjet e tij të mrekullueshme dhe sistemin e duhur për të zhvilluar aplikacione duke përdorur PHP-në. Zhvillimi i web-eve CodeIgniter ,në Alpha Soft është i rrethuar me burime të njohura. Ne e kemi përdorur potencialin e shumëfishimit të këtij framework-u ,në nivelin e tij më të mirë. Burimet tona të zhvillimit të CodeIgniter kanë funksionuar në projekte të ndryshme, të cilat u përkasin aspekteve të ndryshme industriale.

Ne i kemi përdorur zhvilluesit tanë në mënyrë selektive për të ndërtuar website në CodeIgniter ,nëpërmjet kombinimit të aftësive të tyre më të mira dhe eksperiencave të tyre. Ne kemi përmirësuar përbërësit e teknologjisë të ofruar nga CodeIgniter në zhvillimin e aplikacioneve të shumta për biznese të mëdha dhe të vogla. Shërbimet tona profesionale të CodeIgniter kanë qenë zbuluese të mëdha dhe të orientuara drejt rezultateve dhe kanë punuar në mënyrë mahnitëse deri në shpëtimin e tyre. Shërbimet tona në zhvillimin e web-eve CodeIgniter ,kanë qenë në një fushë të gjerë zhvillimi. Ne kemi prodhuar shumë website dhe aplikacione në CodeIgniter për biznese të ndryshme, për përmbushjen e specifikave dhe kërkesave të personalizuara të tyre.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Shpërndarje & Lançim

Aplikacione Web-i Codeigniter të Fuqishme & të Detajuara një Klikim Larg

Shërbime Zhvillimi CodeIgniter

Gjenero dhe zhvillo kode për aplikacionin tënd të web-it me shërbimet më efektive të CodeIgniter. Ne ofrojmë programe PHP-je me kualitet të lartë për klientët tanë, në një kohë më të shkurtër.

Zgjidhje eCommerce CodeIgniter

Në Alpha Soft, ne u ofrojmë klientëve tanë në mbarë botën zgjidhje CodeIgniter për zhvillimin e reklamimit online (eCommerce).

Zhvillimi i Rrjeteve Sociale

Rrjetet Sociale janë esenciale në një biznes ditët e sotme, dhe këtu në Alpha Soft, zhvilluesit tanë krijojnë mundësinë e zhvillimit të rrjeteve sociale me zgjidhje të avancuara.

Zhvillim i Shtesave të CodeIgniter

CodeIgniter është një framework i thjeshtë dhe i fuqishëm i aplikacioneve web pa kosto ,i cili suporton zhvillimin e zgjerimeve modulare.

Zgjidhje Migrimi CodeIgniter

Tani është shumë më e lehtë të migrosh nëpërmjet platformave CodeIgniter me ndihmën e zgjidhjeve migruese CodeIgniter.

Integrimi i Aplikacioneve të palës së 3-të

Është më mirë që ju të mos e shtyni integrimin e shërbimeve të zhvillimit CodeIgniter me APIs third-party.

Zhvillues të Dedikuar CodeIgniter

Në sipërmarrjen tonë, Alpha Soft, është më e lehtë të punësosh zhvillues CodeIgniter-i të aftë dhe të dedikuar. Këta zhvillues përmbushin të gjitha kërkesat tuaja.

Zhvillim Web-esh CodeIgniter

Merrni zhvillues CodeIgniter-i shumë të aftë ,të cilët ofrojnë shërbime zhvillimi website-sh ,ndihmuese në zhvillimin e websiteve fantastike.

Dizenjim & Integrim i Temës

Me ndihmën e temave tona tërheqëse CodeIgniter, ju duhet ta zbukuroni website-n tuaj për të tërhequr vëmendjen e përdoruesve.

Shërbime Suporti & Mirëmbajtjeje

Shijo shërbimet tona 24 orarëshe të Suportit & Mirëmbajtjes, në arenën e Zhvillimit të Framework-ut CodeIgniter

Përse të Zgjedhësh CodeIgniter për Zhvillim Web-esh

Zhvillo website intuitive dhe dinamike me ndihmën e këtyre framework-eve të mrekullueshme. Ofron opsione ekskluzive të framework-ut CodeIgniter.

 Sistem i Bazuar në MVC

 Ekstremisht të shndritshëm dhe fluid

 Siguri e nivelit të lartë dhe filtrim XSS

 Proces menaxhimi autentik

 Pagination Dinamik

 Rrjet URL-je Fleksibile

 Suport ekskluziv për klasat dhe libraritë e shumta

 Menaxhim i sesioneve të shumëfishta