alpha_company

SHITJE ME PAKICË

Merrni përparimet më të fundit të zhvillimeve për industritë e shitjeve me pakicë.

Transformo Sipërmarrjen Tënde të Shitjes me Pakicë Nëpërmjet Platformës të Komercializimit Omnichannel me Bazë Cloud

OMNICHANNEL-READY

Shpërndarja përmes kanaleve të web-it ,celularit ,dyqanit dhe call center-ava në një platformë të vetme.

MODERNIZIM

Diferencoje brendin tënd dhe eksperiencën e shitjeve me një platformë me bazë cloud , të ndërtuar për bizneset moderne.

ANGAZHIM

Ndërto sipërmarrjen tënde të shitjeve me pakicë rreth konsumatorëve të tu jo rreth kanaleve.

Opsione të Produktit

KASAT E DYQANEVE (POS)

Servir një eksperiencë superiore në dyqan nëpërmjet një POS-i modern ,që ju mundëson ju të kënaqni blerësit përmes omnichannel dhe krijoni në këtë mënyrë klientë besnik.

REKLAMIM ONLINE (ECOMMERCE)

Ofroni një eksperiencë dixhitale të pajtueshme dhe të personalizuar ,për konsumatorët përmes çdo paisjeje.

CRM DHE MARKETING

Merrni një pasqyrim të vetëm të çdo konsumatori përmes të gjitha kanaleve dhe pikave të referencave.

MENAXHIM I POROSIVE

Lejoju tregtarëve të blejnë kudo, të furnizohen kudo dhe të fitojnë kudo.

INTELIGJENCË BIZNESI

Bëni zgjidhje të zgjuara, strategjike përmes të gjitha kanaleve, në kohë reale nëpërmjet inteligjencës së biznesit.

MENAXHIM I INVENTARIT DHE FURNIZUESVE

Menaxhim efektiv i stokut dhe rrjetit të furnizuesve tuaj, për të përmbushur sa më mirë kërkesat e konsumatorëve sot.

FINANCAT

Merrni një pasqyrim të plotë të aktiviteteve tuaja financiare nëpërmjet një sistemi të fuqishëm menaxhimi të financave për shitjetet me pakicë.