alpha_company

ZHVILLIMI I MAGENTO

Zhvillimi i Magento-s shumë i personalizuar dhe i pasur me opsione për të fuqizuar biznesin tuaj, dhe që të jetë një hap përpara konkurentëve.

Kompani Zhvillimi I Magento Web

Ekipi ynë i zhvilluesve tanë shumë të aftë Magento Highly na mundëson që të ofrojmë shërbime zhvillimi web-I creative dhe të orientuar drejt rezultatit për ti shërbyer bizneseve tuaja.

Magento është një platformë e mahnitshme pa pagesë e zhvillimit të E-commerce që I ofron vlerë të konsiderueshme përdoruesit të tij me kontributet e saj të mahnitshme të zhvillimit që ofrohen përmes modelit databazë MVC (Model-View-Controller) dhe EAV (Entity-Attribute-Value). Si një platformë aplikimi E-commerce, Magento siguron përdoruesit me shumë më shumë mundësi krahasuar me platformat e mëparshme. Me më shumë se 150,000 site (faqe) të zhvilluara me Magento, gjëja e parë që çdo lloj sipermarrjeje e çfarëdo lloj madhësie do të donte ta kishte, eshte zhvillimi i faqes E-commerce Magento.

Në Alpha Soft, ne kemi përdorur përfitimet e Magento-s në maksimumin e saj. Me ndihmën e këtij aplikacioni të mrekullueshëm të zhvillimit të E-commerce, ne kemi zhvilluar faqe të rëndësishme si nga pikëpamja e kapacitetit (zhvillimit) ashtu dhe shtrirjes (influencës) . Zhvilluesit tanë Magento kanë aplikuar tipare fleksibël të Magento-s për opsionet e transaksionit, funksionalitetin shumë faqesh, programet e besnikërisë (loyalty programs), kategorizimin e produkteve dhe komponentë të zhvilluar Ecommerce shumë funksional që plotësojnë nevojat gjithnjë e në ndryshim të klientëve.

Strategjia & Planifikimi

Dizajn & Zhvillim

Dorëzimi & Lançimi

Merrni mbështetjen e duhur Magento, që të shndërroni platformën tuaj e-Commerce në një sipërmarrje fitimprurëse

Shërbimet e Zhvillimit Magento

Ne jemi një ofrues i njohur i shërbimit të zhvillimit Magento që siguron shërbime te personalizuara dhe sherbime modulare web-I në sektorë te ndryshëm të industrisë.

Personalizimi i Magento

Merrni shërbim të personalizuar dhe të një përformance të lartë të zhvillimit Magento që përmbush nevojat tuaja më së miri.

Optimizimi I shpejtësise së Magento-s

Optimizoni shpejtësinë e faqes suaj eCommerce me ndihmën e teknikës së optimizimit të shpejtësisë Magento

Zhvillimi I Karroces së Blerjeve (Shopping Cart)

Kjo është një fushë ku ne jemi kompetentë. Ne ofrojmë arka dhe pagesa praktike për përdoruesit tuaj.

Zhvillimi I Magento Extension (Magento Shtojcë)

Kthimi i faqes së internetit të e-commerce në një portal të mbushur me opsione nëpërmjet zhvillimit të Magento Extension.

Integrimi I aplikacionit të palës së 3-të.

Integroni Magento me faqen tuaj të biznesit online për të gjeneruar rezultatet më fitimprurëse të biznesit.

Dizajnimi I Tematikës & Integrimi

Është koha që të zbukuroni faqen tuaj eCommerce me tematikat tona tërheqëse Magento, që i përshtaten biznesit tuaj.

Zhvillimi I Web-it Magento

Ju mund të keni një faqe të mahnitshme eCommerce duke shfrytëzuar shërbimet tona të njohura të zhvillimit te web-it Magento.

Zgjidhjet e Punësimit të dedikuar

Ne ju ndihmojmë të punësoni Zhvillues të Dedikuar Magento të cilët fokusohen mirë në nevojat tuaja për të përmbushur qëllimet e biznesit

Zgjidhjet e Migrimit të Magento-s

Migrimi midis platformave Magento tani realizohet shumë më lehtë me Zgjidhjet e Migrimit Magento.

Pse duhet të zgjidhni Magento për zhvillim web-i

Mundëson arritjen e qëllimeve të biznesit tuaj nëpërmjet shërbimeve të zhvillimit Magento, të sofistikuara dhe të një cilesie të lartë, që janë inovative dhe të pasura me opsione (karakteristika)

 Menaxhim I gjërë I katalogut

 Arke nje-faqëshe

 Llogari klienti të pasura me opsione

 100% miqësore ndaj kërkimit

 E Integruar me Analitikat e Google-it

 Mjetet dhe Promocionet e Marketingut

 Mbështetje gjithëpërfshirëse në shfletim (vizitë në web)

 Menaxhim i porositjes së lehtë (menyre e thjeshte porositjeje)