alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT TE WORDPRESS

Zhvillimi i Web-it WordPress, Shumë I Personalizuar & I Pasur me Opsione, për të fuqizuar biznesin tuaj dhe per t’u pozicionuar ne krye te konkurrentëve.

Kompania e Zhvillimit të Web-it WordPress

Skuadra jonë e Zhvilluesve shumë të aftë të WordPress na mundëson që të ofrojmë shërbime zhvillimi web-I shumë Kreativë dhe të orientuara drejt rezultatit, për t’u shërbyer bizneseve tuaja.

WordPress është ndër sistemet më të spikatura, pa pagesë, të menaxhimit të përmbajtjes në mbarë globin dhe përdoret jashtëzakonisht për blogjet dhe faqet e internetit të biznesit. Gjithashtu i njohur si një sistem pa pagesë që është I lehtë për përdorim, WordPress ka një direktori të gjerë plugin-s, një strukturë shabllon e fuqishme me një lehtësi administrimi.

Fillimisht, zhvillimi i WordPress u bë për të ofruar tipografi të goditura, megjithatë tani është konvertuar në një platformë të fuqishme e dobishme për ndërtimin e blogjeve dhe aktualisht është e dobishme për të zhvilluar faqe shumë funksionale eCommerce. Në Alpha Soft, shërbimet e zhvilluesve tanë të aftë ofrojnë zgjidhje smart dhe të fuqishme të web-it që përdor WordPress për klientët globalë, duke filluar nga sipërmarrjet e vogla deri në ato të mëdha, në nje total prej afro 500 kompanish.

Ne vazhdimisht përpiqemi të prezantojmë zgjidhje të WordPress që funksionojnë në çdo model biznesi dhe në çdo sektor të industrisë. Zhvilluesit e WordPress që ne kemi në Alpha Soft, ofrojnë shërbime të një game të gjërë; si zhvillimi I WordPress CMS, zhvillimi i shtojcave (plugins), personalizimi i temave dhe shërbimet e mirëmbajtjes që mbështeten nga infrastruktura e përditësuar dhe mjetet e teknologjisë së cilësisë së lartë. Ekipi ynë ka zhvillues me përvojë që ofrojnë shërbime interaktive WordPress, që ju mundësojnë përditësimin e përmbajtjes suaj sipas kushteve paraprake të biznesit tuaj. Bashkohuni me ne për të përfituar zgjidhje gjithëpërfshirëse që formojnë strukturën më të avancuar të teknologjisë në organizatën tuaj.

Strategjia & Planifikimi

Strategjia & Planifikimi

Dorëzimi & Lançimi

Zgjidhje të Personalizuara WordPress, të bazuara në Teknologjitë më të Fundit & Tendencat e Industrisë

Kompania e Zhvillimit WordPress

Ne jemi një ofrues i mirënjohur i Shërbimit për Zhvillimin e WordPress duke siguruar sektorë të ndryshëm të industrisë me Shërbimet tona të personalizuara dhe të Web-it Modular.

Zhvillimi I WordPress Plugin

Ne krijojmë lehtësisht shtojca tërheqëse WordPress (WordPress plugins). Ne ju mundësojmë shkrimin e pastër, kodin modular, procesin e shpejtimit dhe të krijimit.

Zhvillimi I WordPress Web

Ne i ofrojmë klientëve tanë zhvillues të aftë WordPress, të cilët ofrojnë shërbime të shkëlqyera të dobishme në krijimin e faqeve të mrekullueshme të web-it, duke përdorur shërbimet e zhvillimit WordPress.

Zgjidhjet e Karrocës së Blerjeve (Shopping Cart ) WordPress

Merrni zgjidhje të fuqishme, të sigurta dhe të lehtësisht të përdorshme për blerjet online, që ju ofrojnë një dyqan plotësisht funksiona,l në faqen tuaj të web-it WordPress.

Zhvillimi I WordPress CMS

Merrni ndihmën e zhvilluesve tanë të aftë WordPress në organizatën tonë. Ata ofrojnë zgjidhje të fuqishme CMS që janë shumë efektive.

Zgjidhja e Migrimit WordPress

Tani është e lehtë të migrosh midis platformave WordPress me ndihmën e Zgjidhjeve të Migracionit WordPress, të ofruara nga programuesit tanë të aftë.

Integrimi I aplikacionenve të palës së 3-të

Në Alpha Soft, ne inkorporojmë zgjidhje të zhvillimit WordPress me Aplikacione të palëve të treta.

Zhvillues I Dedikuar WordPress

Merrni Zhvillues të Dedikuar WordPress që ju ndihmojnë të plotësoni kërkesat e biznesit tuaj në mënyrë që objektivat të arrihen me lehtësi.

Dizajni I Temës & Integrimi

Zhvilluesit tanë zbukurojnë faqen tuaj të web-it eCommerce me temat tërheqëse OpenCart (blerje online), që i përshtaten më së miri biznesit tuaj.

Mbështetje & Mirëmbajtje

Ne ofrojmë mbështetje profesionale dhe shërbime të mirëmbajtjes 24/7 (gjatë gjithë kohës) për klientët anembanë globit, në fushën e zhvillimit WordPress.

Pse duhet të zgjidhni WordPress për zhvillim web-i?

Ju ndihmon që të arrini qëllimet tuaja të biznesit me anë të shërbimeve të zhvillimit WordPress, të sofistikuara dhe të një cilësie të lartë, të cilat janë inovative dhe të pasura në opsione.

 Menaxhim I avancuar I përdoruesit

  Site të bazuara plotësisht në databazë

 Treg dinamik dhe menaxhimi I të rejave (Newsfeed)

 Seksionet e temave mund të shtohen nga Autorët kontribues

 Seksioni i shërbimit plotësisht i editueshëm dhe i menaxhueshëm

 Forume Dinamike /Sondazhet / Dhoma e fshehtë e votimit për rezultate të menjëhershme

 Layouts (pamje) plotësisht të personalizuara

 Funksionon në serverat Linux, FreeBSD, MacOSX