ZHVILLIMI I APLIKACIONEVE
PËR IPAD

Zhvillimi i aplikacioneve inovative dhe shumë të detajuara për iPad përmbush plotësisht kërkesat e biznesit tuaj

Kompania për Zhvillimin e Aplikacioneve për iPad

Aplikacionet tona të personalizuara për iPad ndihmojnë bizneset të rrisin shitjet e tyre duke ju rikthyer plotësisht investimin në fushën e teknologjisë.

Përfitoni aplikacione iPad-i me çmime të arsyeshme, të cilat dorëzohen brenda kohës së përcaktuar nga zhvilluesit tanë. Aplikacionet për iPad të ndërtuara nga skuadrat tona eksperte janë ndër më të pëlqyerat nga klientët dhe sigurojnë ROI-s të larta. Nëpërmjet aplikacioneve të krijuara prej nesh në fusha të ndryshme të industrisë, ne kemi ndryshuar perceptimin dhe mënyrën se si njerëzit lidhen dhe përdorin teknologjinë. Ekipi ynë ka aftësitë e duhura për të përmbushur në detaje kërkesat e klientit.

Zhvilluesit tanë të aplikacioneve iPad përdorin elemente të veçanta dhe ekskluzive siç janë elementët e ndërfaqes pop-over dhe akceleratorin 3-axis duke mos krijuar në këtë mënyrë varësi totale nga karakteristikat e iPhone dhe iPad. Gjithëashtu, ky ekip mundëson përdorimin e ekranit me masë më të madhe dhe proçesim më të shpejtë duke e bërë klientin që të përfitojë eksperiencën më të mirë dhe funksionale të provuar ndonjëherë.

Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacioneve për iPad

Në Alpha Soft, ne ofrojmë shërbimet e zhvillimit të përshtatshme dhe të përhapura për të përmbushur kërkesat e fushave të ndryshme të bizneseve, duke përfshirë këtu edhe kërkesat më të reja e moderne.

Biznes

Lojëra

Sport

Rrjete Sociale

Shëndeti

Edukimi

Udhëtime

Të Dobishme

Biznes

Lojra

Sport

Rrjete Sociale

Aplikacione Biznesi

Nëpërmjet adaptimit dhe përdorimit të elementëve
të ndryshëm cilësorë, ne ofrojmë zgjidhje për biznesin
duke mundësuar deshifrimin dhe analizën e skenarëve
ekzistues dhe ndihmojmë në krijimin e standardeve të
reja,të cilat janë përtej përsosmërisë.

Aplikacionet e Lojrave

Ne zhvillojmë aplikacione lojrash interesante, tërheqëse,
që të mbajnë të mbërthyer pas ekranit duke ju dhuruar padyshim një
eksperiencë fantastike dhe zgjidhjet më optimale.

Aplikacionet Sportive

Aftësitë tona zhvillimore na shtyjnë të krijojmë aplikacione unike dhe të avancuara sportive për zgjerimin e periferikave sportive në bazë të shikimit dixhital dhe transmetimit të drejtpërdrejtë anembanë globit.

Aplikacione për Rrjetet Sociale

Aplikacionet e rrjeteve sociale janë trajtimi i duhur për njerëzit e shoqërueshëm. Nëpërmjet platformës sonë, ne synojmë të krijojmë aplikacione të pacënueshme që shtojnë vlerat shoqërore.

Shëndeti dhe Fitnesi

Aplikacionet tona të shëndetit janë të afta të skedojnë oraret e stërvitjes, planet e dietave, llogaritjet dhe analizat e ndryshme që nevojiten, ose grafikët që tregojnë standardet jetësore në mënyrat nga më cilësoret.

Zhvillimi i Aplikacioneve të Edukimit për iPad

Ne synojmë të ofrojmë aplikacione të detajuara dhe ekstremisht funksionale për të gjithë nxënësit dhe studentët, në mënyrë që i mësuari online të jetë sa më i thjeshtë dhe efektiv.

Zhvillimi i Aplikacioneve të Udhëtimit

Ofrojmë aplikacione të shkëlqyera dhe shumë të dobishme për iPad që ndihmojnë në gjetjen, marrëveshjen dhe rezervimin e fluturimeve e hoteleve.

Aplikacionet e Shërbimeve për iPad

Aplikacionet tona të shërbimeve ndihmojnë në rritjen e produktivitetit duke ju ndihmuar të organizoni aktivitetet tuaja ditore në mënyrë që të jeni sa më produktiv gjatë gjithë kohës.

Shëndeti

Edukimi

Udhëtime

Të Dobishme

Zhvillues Aplikacionesh iPad

Në Alpha Soft, zhvilluesit tanë përdorin në mënyrë efektive teknologjinë iOS për të ofruar aplikacione iPhone të thjeshta ose të komplikuara. Ekipi ynë është përherë në kërkim të implementimit të teknologjisë së fundit që do të çonte në rritje të biznesit tuaj kundrejt konkurentëve.

 • Modele Punësimi
  Fleksibël

  Ne mbështesim shkathtësinë e cila çon në marrjen e projekteve dhe përfundimit të tyre me sukses brenda kornizës kohore të përcaktuar nga klienti.

 • 100% i Kënaqur

  Ne synojmë që të zhvillojmë aplikacione për klientët tanë të cilat janë shumë funksionale dhe të dizenjuara bukur

 • Suport teknik 24/7

  Duke i dhënë prioritet klientit, ne i ofrojmë atij gjithë suportin e nevojshëm në kohën e kërkuar për të rritur sa më shumë produktivitetin e tyre.

 • Sigurimi i konfidencialitetit

  Ne synojmë të ofrojmë produkte të orientuara drejt cilësisë dhe të veshura me siguri dhe konfidencialitet.

 • Komunikim i Vazhdueshëm

  Ne kuptojmë kërkesat e klientëve tanë duke arritur në këtë mënyrë një komunikim të vazhdueshëm, të dyanshëm qe ti ofrojmë klientit shërbimin e duhur dhe zgjidhje optimale.

 • Çmim i arsyeshëm
  dhe dorëzim në kohë

  Çmimet e arsyeshme që ofrojmë na mbajnë ne dhe klientët tanë përherë konkurrues në treg. Zhvilluesit tanë sigurohen që projektet të dorëzohen brenda afatit kohor të vendosur nga klienti.

 • Modele Punësimi
  Fleksibël

  Ne mbështesim shkathtësinë e cila çon
  në marrjen e projekteve dhe përfundimit
  të tyre me sukses brenda kornizës
  kohore të përcaktuar nga klienti.

 • 100% i Kënaqur

  Ne synojmë që të zhvillojmë aplikacione
  për klientët tanë të cilat janë shumë
  funksionale dhe të dizenjuara bukur.

 • Suport teknik 24/7

  Duke i dhënë prioritet klientit, ne i
  ofrojmë atij gjithë suportin e nevojshëm
  në kohën e kërkuar për të rritur sa më
  shumë produktivitetin e tyre.

 • Sigurimi i
  Konfidencialitetit

  Ne synojmë të ofrojmë produkte të
  orientuara drejt cilesisë dhe të veshura
  me siguri dhe konfidencialitet.

 • Komunikim i
  Vazhdueshëm

  Ne kuptojmë kërkesat e klientëve tanë
  duke arritur në këtë mënyrë një
  komunikim të vazhdueshëm, të
  dyanshëm qe ti ofrojmë klientit
  shërbimin e duhur dhe zgjidhje
  optimale.

 • Çmim i arsyeshëm dhe
  dorëzim në kohë

  Çmimet e arsyeshme që ofrojmë na
  mbajnë ne dhe klientët tanë përherë
  konkurues në treg. Zhvilluesit tanë
  sigurohen që projektet të dorëzohen
  brenda afatit kohor te vendosur nga
  klienti.

Konvertoje idenë tënde për Aplikacion në realitet.

Ekspertizë Teknologjike

Teknologjia vazhdon të rritet me hapa galopante çdo ditë e më shumë,në forma të ndryshme, duke kaluar çdo perceptim dhe pritshmëri të realitetit ku jetojmë.

iPhone

 • iOS
 • Swift
 • XCode
 • Cocoa Touch

Database

 • SQLite
 • MYSQL
 • MSSQL
 • Cassandra

Common

 • JavaScript
 • CSS
 • JSON
 • jQuery
 • REST
 • HTML5
 • XML
 • Ajax