alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT ZEND

Zhvillim Web-I shumë I personalizuar dhe I pasur me opsione, për të fuqizuar biznesin tuaj dhe për t’u rënditur në krye të konkurrentëve .

Kompania e Zhvillimit të Strukturës Zend

Ekipi ynë shumë i aftë i Zhvilluesve Zend mundëson ofrimin e shërbimeve të zhvillimit të web-it, të cilat janë kreative dhe të orientuara drejt rezultateve, për t’i shërbyer sa më mirë biznesit tuaj

Me mbi 15 milionë shkarkime në periudhat e tij të para të lavdishme, Zend Framework 2 eshte pasuruar më tej me veçori të zgjeruara për të çuar trashëgiminë teknologjike në një nivel tjetër suksesi. E cilësuar si një nga strukturat lider të zhvillimit të web-it, Zend Framework 2 përdor karakteristikat futuristike PHP 5.3 me komanda supër të lehta dhe të shpejta (të sigurta, të prera).

Ajo ka një kimi të mahnitshme me karakteristikat më të fundit të PHP-së, si: namespaces, lambda functions, late static binding dhe closures. Zend Framework 2 ndjek një parim të fuqishëm të dizajnit që bazohet në mënyrë të përpiktë në Programimin e Orientuar drejt Objekteve – duke ndihmuar zhvilluesit të shfrytëzojnë mundësitë e zhvillimit gjerësisht dhe me lehtësi të plotë.

Në Alpha Soft, ne nuk kemi përdorur vetëm përfitimet më të fundit teknologjike të ZF2, por kemi mësuar shumë nga qasja performancës së saj konvencionale. Zend Framework 2 në Octa,l ka një komandë të mirë mbi tiparin MVC të ofruar nga kjo strukturë e mrekullueshme. Kjo na ndihmon të krijojmë një zgjidhje aplikacioni në web që rrit kapacitetin dhe mbështetet nga atributet më të mira teknologjike dhe entitetet funksionale.

Strategjia & Planifikimi

Dizajni & Zhvillimi

Dorëzimi & Lançimi

Aplikacionet web-i Zend, innovative, të fuqishme dhe të avancuara, vetëm një klikim larg.

Shërbimet e Zhvillimit të Strukturës Zend

Ne jemi një ofrues i njohur i shërbimit të zhvillimit Zend, ofrojmë Shërbimet tona të personalizuara dhe ato të Web-it Modular për sektorë të ndryshëm të industrisë

Zhvillimi I Aplikacionit në Web

Përfitoni faqen e mahnitshme eCommerce, me shërbimet tona të kualifikuara të zhvillimit të faqes Zend.

Zgjidhja Zend eCommerce

Në Alpha Soft, ne ofrojmë zgjidhje gjithpërfshirëse Zend eCommerce për klientët anë e mbanë globit.

Rrjetet Sociale

Mediat sociale janë një mjet i suksesshëm për bizneset në ditët e sotme. Ne zhvillojmë rrjetet sociale me zgjidhje të avancuara.

Zhvillimi I Zend CMS

Me Alpha Soft ju merrni një zgjidhje të fuqishme CMS në strukturën Zend, me efektivitet të madh.

Zgjidhje Migrimi
në Zend

Migrimi midis platformave Zend tani është shumë më i lehtë me zgjidhjet e migrimit Zend.

Integrimi I aplikacioneve të palës së 3-të

Këtu në Alpha Soft ne integrojmë shërbimet e zhvillimit Zend me Aplikacionet e palëve të treta.

Zhvillues I dedikuar Zend

Ne ju ndihmojmë të punësoni zhvillues të dedikuar Zend, të cilët fokusohen mirë në nevojat tuaja për të përmbushur qëllimet e biznesit tuaj.

Dizajni I Temës & Integrimi

Është koha që të zbukuroni faqen tuaj eCommerce me temat tona tërheqëse Zend, që i përshtatet biznesit tuaj.

Shërbimet e Mbështetjes & Mirëmbajtjes

Përfitoni nga shërbimet tona të suportit profesional dhe të mirëmbajtjes, 24/7, në fushën e zhvillimit të strukturës Zend.

Pse duhet të zgjidhni Zend për zhvillim web-I?

Ju mundëson arritjen e qëllimeve tuaja të biznesit me anë të shërbimeve të sofistikuara dhe të një cilësie të lartë të zhvillimit Zend, që janë inovative dhe të pasura ne opsione.

 Ndërfaqja e shënuesit të përjashtimit

 Ndërtues i Unifikuar

 Ngarkim automatik në të gjithë strukturën

 Përkrahje e avancuar e konsolës

 Tiparet e reja të gjuhës brenda arkitekturave plug-in

 Integrimi për trajtimin dhe manipulimin e ngarkimit të skedarëve

 Model përkrahje fleksibile

 Arkitektura e provuar MVC