alpha_company

SHËRBIMET E ZHVILLIMIT TË SHAREPOINT

Ruani orët e mëparshme të punonjësit dhe mundësoni një komunikimin të mirë midis stafit dhe menaxhimit përmes shërbimeve SharePoint.

Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacionit SharePoint

Zhvilluesit tanë të aftë të SharePoint ofrojnë konsultime, zhvillim, migrim, përshtatje dhe mbështetje për instalime për një numër të madh klientësh në industri të ndryshme.

SharePoint është e njohur për aftësitë e saj të mahnitshme si platformë për menaxhimin e dokumentave. Me kalimin e kohës, është shfaqur shumë më tepër sesa një sistem i menaxhimit të përmbajtjes dhe menaxhimit të dokumentacionit – me karakteristika më të mprehta dhe interaktive për zhvillimin e CMS, integrimin e inteligjencës së biznesit, gjenerimin e rrjedhës së punës, shërbimet Performance Point dhe shërbimet dinamike të integrimit.

Alpha Soft ka punuar në shërbimet e SharePoint që prej vitesh. Ne kemi një ekip të dedikuar për të punuar në projektet e zhvillimit të SharePoint, për të përballuar dorëzime të shpejta dhe të përsosura të projekteve. SharePoint në Alpha Soft ofron shërbime si: Zhvillim SharePoint 2013 nga zeroja, shërbime të integrimit të aplikacionit SharePoint, pasurimi i SharePoint CMS e pasuruar me BI, integrimi i sistemit të trashëgimisë, migrimi në SharePoint 2013 dhe shumë më tepër.

Zhvilluesit tanë të SharePoint-it kanë të gjithë informacionin e fundit dhe familjaritetin me mjetet e nevojshme. Ata kërkojnë zgjidhje që janë sa më praktike se sa të përziejnë dhe grumbullojnë një numër të madh karakteristikash të padëshiruara. Ne i përmbahemi principeve dhe synojmë zgjidhje më të orientuara drejt rezultateve që në të vërtetë kanë një ndikim në punën tuaj të përditshme dhe në mbarëvajtjen e biznesit tuaj.

Zgjidhjet e Personalizuara Bespoke SharePoint

Zhvillimi I Aplikacionit të Personalizuar SharePoint

Vlerësim
& Planifikim

Zhvillim &
Implementim

Menaxhim I Rrjedhës
së Punës së Biznesit

Menaxhim
Dokumenti

Raportim
Bashkëpunim

Inteligjencë
Biznesi

Zhvillim për
Intranet Portal

Zgjidhjet e Migrimit
të SharePoint

Zhvillimi i
Web Part

Zhvillimi I
Sharepoint
Web-Part

VLERESIM & PLANIFIKIM

Në Alpha Soft, ne jemi të specializuar në ndërtimin dhe vendosjen e zgjidhjeve të IT bazuar në platformën Microsoft. Microsoft SharePoint Server është një server portal i sigurtë, i avancuar , që ndihmon në grumbullimin e faqeve, informacioneve dhe aplikacioneve në të gjithë organizatën në një zgjidhje të vetme, të lehtë për t’u përdorur dhe per t’u aksesuar në të, nga kudo dhe në çdo kohë. Me ne ju përfitoni aftësinë për të menaxhuar, regjistruar dhe siguruar të dhënat dhe gjithashtu si ti përdorni sa më mirë këto të dhëna.

ZHVILLIM & IMPLEMENTIM

Duke qenë ofrues shërbimi aktiv në këtë arenë, Alpha Soft ofron shërbime të zhvillimit, implementimit, këshillimit dhe mbështetjes së Sharepoint për biznese të të gjitha madhësive. Pavarësisht madhësisë së biznesit, për çdo projekt krijohet një ekip projekti që kryesisht përbëhet nga një konsulent i vetëm ose nga i gjithë ekipi ynë. Ky ekip përdor metodologjinë e provuar për të planifikuar dhe ekzekutuar implementimet e Sharepoint, duke marrë parasysh ekspertizën e stafit tuaj.

MENAXHIMI I RRJEDHËS SË BIZNESIT

Me Sharepoint, organizatat bëhen të afta të bashkëpunojnë në të dhënat e ndërmarrjes dhe kjo përbëhet nga rrjedhat e punës vendase për ciklet e miratimit. Me programin tonë Administrimi I Proçesit të Biznesit “Business Process Management Suite”, ne e prezantojmë Sharepoint me aplikacione të avancuara të rrjedhës së punës për operacionet kyçe të biznesit.

 • Dizenjues Vizual I rrjedhës së punës
 • Ndërtues I formave të avancuara
 • Procesi I punes I lidhur me Lista/Libraria
 • Bshkepunim Social
 • Menaxher Auditim dhe Dukshmëri
 • Integrim me ERP/CRM/të tjera
 • Tabela dhe Analitika (statistika) Monitorimi
 • Proçeset e Menaxhimit të dokumentave
 • Portali Celular I Proçesit te Punës

MENAXHIMI I DOKUMENTAVE

Është detyrë e vështirë për punonjësit që të gjejnë informacione të sakta dhe të merr kohë jashtëzakonisht shumë. Në fakt, sapo të gjendet informacioni, duhet të supozohet që ai është i përditësuar. Megjithatë kjo nuk është e mundur pa një menaxhim të fuqishëm të dokumentave. Me ndihmën e informacioneve të besueshme bizneset mund të zgjidhin problemet më shpejt, mund të ndihmojnë klientët në një mënyrë më efektive, si dhe u lejojnë njerëzve të vazhdojnë me atë që bëjnë më mirë.

RAPORTIMI & BASHKEPUNIMI

Këtu në Alpha Soft, ekspertët tanë të Sharepoint-it krijuan zgjidhjen e duhur për gjenerimin e raporteve me tabela (gafika) të personalizuara. Të dhënat paraqiten nëpërmjet tabelave dhe diagrameve të ndara në seksione të ndryshme sipas kërkesave të klientit. Me shërbimet tona Sharepoint ju mund të konsolidoni të dhënat dhe sistemet tuaja, të rrisni bashkëpunimin dhe të merrni vendime më të mira për biznesin. Ne modernizojmë funksionet e përditshme të organizatës suaj të cilat dikur dukeshin të pamundura për ju.

INTELIGJENCA E BIZNESIT

Inteligjenca e biznesit SharePoint sigurisht që është pjesa më intriguese me tiparin më të mirë që ndihmon në vendimmarrjen e shpejtë. Ajo ju lejon të ndërtoni mjete shumë kompetente të raportimit që ofrojnë përparim dhe saktësi. Ekipi ynë i ekspertëve ju ndihmon për të kuptuar dhe krijuar tabela BI të avancuara që përbëhen nga grafika pamore, përmbledhje dhe skema (harta) të cilat ndihmojnë në marrjen e vendimeve të shpejta të biznesit. Ju merrni akses në informacionin që ndodhet ne databazat, raportet dhe aplikacionet e biznesit, si dhe ju ndihmon të gjeni informacionin e kërkuar për marrjen e vendime të duhura.

ZHVILLIMI I PORTALIT TE INTRANETIT

Pasi i keni organizuar të dhënat me llojin e duhur të zgjidhjeve të menaxhimit të përmbajtjes dhe mjeteve të raportimit, ju duhet të siguroheni që informacioni të jetë i aksesueshëm. Kjo mund të bëhet përmes një portali të sigurt të Intranet-it dhe Extranet-it. Këto zgjidhje ndihmojnë në transformimin e mënyrës se si njerëzit dhe organizatat punojnë së bashku përmes hapësirave familiare të punës, portaleve dhe në zhvillimin e aftësive informatike në të gjithë zonat funksionale të biznesit. Nëpërmjet këtyre zgjidhjeve ju mund të rrisni vlerën e investimeve tuaja aktuale të IT-së si dhe të mundësoni inovacionin e procesit të biznesit.

ZGJIDHJET E MIGRIMIT SHAREPOINT

Migrimet e SharePoint-it janë mjaft komplekse pasi ju detyrojnë të vlerësoni gjendjen e përmbajtjes që keni – faktorët me peshë të biznesit si madhësia dhe rëndësia – në mënyrë që të merrni vendime në lidhje me atë çfare dëshironi dhe ju nevojitet me qëllim që ti sillni në sistemin tuaj të ri . Me zgjidhjet tona të migrimit SharePoint, ne ju ndihmojmë në ristrukturimin e përmbajtjes suaj në mënyrë që të keni menaxhim dhe gjetje më të mira.

ZHVILLIMI I WEB PART

SharePoint përbëhet nga një numër i gjerë i pjesëve të uebit që ndihmojnë përdoruesit që të zbulojnë informacione dhe përmbajtje të dobishme pa mundim dhe shpejt. Në Alpha Soft, ne ju ndihmojmë që të përdorni “mini aplikacionet ” e pjesëve të web-it për të shpërndarë përmbajtjet në mënyrë të organizuar dhe të personalizuar për të rritur rendimentin tuaj.

ZHVILLIMI I SHAREPOINT WEB PART

SharePoint 2013 është shumë e admiruar nga Zhvilluesit e SharePoint këto ditë për shkak të aftësive të saj të mahnitshme – duke e bërë atë zgjedhjen e parë të bizneseve dhe të Zhvilluesve të SharePoint që janë në kërkim të nje platforme të besueshme CMS. Kur ne ju ofrojmë një zhvillues të dedikuar të SharePoint, ne marrim parasysh të gjithë nevojat e projektit tuaj . Ne bëjmë një kërkim të detajuar për kërkesat tuaja CMS. Zhvilluesit tanë SharePoint kryejnë të gjithë punën kërkimore, analizojnë përmbajtjen tuaj si dhe informacionin e lidhur me të dhe gjejnë me saktesi ato veçori të SharePoint që optimizojnë zgjidhjen tuaj SharePoint.

 • Tarifa të përballueshme
 • Përdorimi I teknologjisë dhe metodologjisë së fundit
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit me klientë
 • Mendim krijues dhe jashtë kornizave (I lirë)
 • Mirëkuptim I qëndrueshëm I kërkesave të klientëve
 • Vite eksperiencë në teknologjinë e SharePoint

Le kthejmë idenë e aplikacionit tuaj në një model biznesi dinamik.

Zgjidhjet e Zhvillimit Gjithëpërfshirës SharePoint

Zhvillimi i zgjidhjeve të personalizuara bazuar në Azure, SharePoint dhe Microsoft Dynamics që ju ndihmojnë të grumbulloni, përpunoni dhe analizoni të dhënat për marrjen e vendimeve të shpejta.

Shërbimet SharePoint

Zgjidhjet SharePoint

Skuadër e Dedikuar për Sharepoint

Zotëroni aftësinë e Ekspertëve tanë të Sharepoint
Me Alpha Soft, ju do të punësoni pikërisht zhvilluesin e duhur të SharePoint në vlerat më të mira përsa I përket si afateve ashtu edhe kostos. Punësimi i zhvilluesve tanë të dedikuar të SharePoint-it do t’ju ndihmonte të merrni zgjidhjen e përsosur që do të plotësojë nevojat tuaja më së miri. Ne ju japim mundesinë që të zgjidhni zhvilluesin e SharePoint nga grupi ynë i Zhvilluesve të SharePoint për të marrë të drejtën e zhvillimit të SharePoint në punë.
 • Pune Transparente & e Ndershme
 • Ekspertizë në SharePoint
 • Dorëzim në kohë reale
 • Përkushtim I plotë ndaj projektit
 • Pa kosto të fshehura
 • Çmime të përballueshme me punë të cilesisë së lartë

Le kthejmë idenë e aplikacionit tuaj në një model biznesi dinamik.

Pse duhet të zgjidhni Alpha Soft për Zgjidhjet Sharepoint ?

Zgjidhjet tona SharePoint janë ideale për kompanitë e të gjitha madhësive pasi zvogëlon kostot e IT-së, mundëson bashkëpunim të avancuar dhe ofron shërbim cilësor për përdoruesit e SharePoint.

Kemi një ekip prej me shumë se 250 zhvilluesish të aftë për të trajtuar shërbimet e programimit dhe zhvillimit.

Zhvilluesit tanë kanë punuar për kërkesa të veçanta klientësh dhe kanë zhvilluar aplikacione për industri të ndryshme.

Ne kemi klientë të panumërt të cilët kanë përfituar nga shërbimet tona të internetit në rrjetet celulare.

Ne ndihmojmë sipërmarrjet të rrisin produktivitetin, efikasitetin dhe të kursejnë kohë dhe para në të njëjtën kohë pa abuzuar me cilësinë.

Ne kemi përvojë të madhe në zhvillimin e faqeve të personalizuara për lloje të ndryshme biznesesh për klientë të ndryshëm globalë.