alpha_company

SHËRBIME TË ZHVILLIMIT OPENCART

Zhvillim Open Cart-i të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të Fuqizuar Biznesin Tuaj që të Lulëzoj mes Konkurentëve

Kompani Zhvillimi Web-esh OpenCart

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e Cakephp-se ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj

OpenCart është sistem i fuqishëm pa kosto i kartave të kreditit, që është i pasur në opsione dhe i lehtë në përdorim. Kjo zgjidhje e fuqishme e reklamimit online (eCommerce), u lejon bizneseve online të krijojnë biznese online të mrekullueshme dhe të jenë pjesëmarrës në reklamimet online (eCommerce) me një kosto shumë të vogël. Me shërbimet e zhvillimit të OpenCart të ofruara nga Alpha Soft, ju mund të menaxhoni lehtësisht një spektrum të gjerë punësh të biznesit, në një mënyrë të thjeshtë dhe eficiente. Rrit funksionalitetin e dyqanit tuaj, zgjeron depërtimin tuaj në rrjedhën e biznesit, duke përmbushur plotësisht kërkesat e klientëve tuaj, në një mënyrë më të mirë.

Si pjesë e shërbimeve tona OpenCart, ne ofrojmë dizajne web-i OpenCart, zhvillim, shërbime integrimi ndërkohë që punojmë fortë me klientët ,në mënyrë që website-i për reklamim online (eCommerce) të krijohet për të përmbushur plotësisht nevojat tuaja. U bënë tashmë vite, që ne mirëpresim dhe plotësojmë kërkesat e ndryshme të klientëve nga mbarë bota, nëpërmjet shërbimeve të zhvillimit OpenCart. Preferencat dhe pritshmëritë e klientëve tanë merren me qëllim që ne të ndërtojmë një website që i përshtatet më së miri nevojave të biznesit tuaj.

Në Alpha Soft, ne kemi një ekip me eksperiencë për zhvillim dhe personalizim të web-eve OpenCart, që ofrojnë shërbime zhvillimi OpenCart për të dyja llojet e projekteve, të vegjël ose të mëdhenj. Zhvilluesit tanë me eksperiencë sigurohen të dorëzojnë projektet në kohë, ndërkohë që u servirin njëkohësisht kënaqësi 100% klientëve. Kështu që, me ne, ju merrni zgjidhje dinamike me çmime të përballueshme dhe kosto efektive.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Shpërndarje & Lançim

Merr Suportin e Duhur OpenCart për ta Kthyer Website-in Tënd në një Ndërmarrje Fitimprurëse

Shërbime të Zhvillimit OpenCart

Ne jemi ofrues shumë të njohur të zhvillimit të shërbimeve OpenCart, që i furnizojmë industritë e ndryshme me shërbime Web-i dhe module të personalizuara.

Personalizim i OpenCart

Të personalizosh pamjen vizuale të website-it tënd ,tani është më e thjeshtë ta realizosh, me ndihmën e shërbimeve të personalizuara OpenCart.

Zhvillim Web-esh OpenCart

Zhvilluesit tanë të aftë dhe me eksperiencë për zhvillimin e web-eve OpenCart, ofrojnë shërbime fantastike për krijimin e website-ve të mrekullueshme, duke përdorur shërbimet e zhvillimit të OpenCart.

Zgjidhje eCommerce OpenCart

Ofrojmë zgjidhje zhvillimi gjithë-përfshirëse të reklamimit online (eCommerce) OpenCart për klientë global. Në këtë mënyrë, është më e lehtë të zhvillosh një website për reklamimin online (eCommerce).

Zhvillim i Zgjerimit OpenCart

Ky framework për aplikacione web-i të thjeshta dhe të fuqishme, pa kosto, është duke suportuar zhvillimin e zgjerimeve modulare.

Zhvillim CMS-je OpenCart

Kërkoni ndihmë nga zhvilluesit tanë profesionistë të Alpha Soft. Ata ofrojnë zgjidhje të fuqishme CMS-je në frameworke OpenCart me efektivitet të shkëlqyer.

Zgjidhje Migrimi OpenCart

Migrim i thjeshtë nëpërmjet platformave OpenCart me ndihmën e zgjidhjeve të Migrimit OpenCart të ofruara nga zhvilluesit tanë të aftë.

Integrim i Aplikacioneve të palës së 3-të

Këtu në Alpha Soft, ne integrojmë shërbimet e zhvillimit të OpenCart me APIs third-party.

Zhvillues OpenCart të Dedikuar

Merrni zhvillues të dedikuar të OpenCart, të cilët fokusohen në nevojat tuaja ,duke e bërë më të lehtë përmbushjen e qëllimeve të biznesit tuaj.

Dizenjim & Integrim i Temës

Zbukuro website-in tënd për reklamimin online (eCommerce), nëpërmjet temave tërheqëse të OpenCart, që i përshtaten biznesit tënd. Kërko ndihmë nga zhvilluesit tanë.

Përse të Zgjedhësh OpenCart për Zhvillim Web-esh?

Ju Mundëson të Arrini Qëllimet e Biznesit Tuaj, Nëpërmjet Shërbimeve të Sofistikuara të Zhvillimit OpenCart , të Cilat Janë Inovative dhe të Pasura me Opsione.

 Katalog menaxhimi i zgjeruar

 Kontroll nëpërmjet një faqeje të vetme

 Llogari për konsumatorët ,të pasura në opsione

 Motorrë kërkimi 100% miqësor

 Integruar me Googl-in Analitik

 Mjete dhe Promocione Marketingu

 Suport gjithëpërfshirës në kërkim

 Menaxhim i thjeshtë i Porosive