Author - eridon

13 AVANTAZHET E NJE WEBFAQE BIZNESI!

A keni një biznes dhe nuk keni një faqe interneti? Nëse thoni po, është pothuajse sikur biznesi juaj të mos ekzistojë. Në këtë epokë moderne, njerëzit dhe kompanitë janë në internet për informacione. Pse mendoni se njerëzit vizitojnë një faqe interneti? Është kryesisht për të gjetur informacion. Dhe nëse jeni në botën e biznesit, informacioni është kritik. Ju duhet të keni një faqe interneti për klientët tuaj. Duhet të përmbajë informacion për atë që mund të bëni për ta. Më poshtë [...]

Lexo më shumë...

A E DINIT SE?

1.Programuesi i parë në histori ishte një grua. E pra, programuesi i parë në histori u quajt Ada Lovelace. Ajo ishte bija e poetit të famshëm anglez Lord Byron, dhe ndryshe nga babai i tij vendosi të ndërmerrte studime shkencore. 2.Gigabyte vs Gibibyte: siç të gjithë e dimë njësinë e matjes së informacionit, ose të shumës së të dhënave është byte ose shumëfishat e tij (KiloByte, MegaByte, GigaByte, TeraByte, etj …). Në realitet, kur i referohemi sasisë së të dhënave, ne [...]

Lexo më shumë...