alpha_company

WEB & SOCIAL MARKETING

Marketing Dixhital Profesional për të gjitha llojet e Biznseve

Kompani Web & Social Media Marketing

Mediat Sociale dhe E-mail janë element kyç në çdo fushatë të suksesshme të marketingut dixhital. Duke përdorur kanale të ndryshme të mediave sociale mund të lidheni me klientët e rinj dhe të ndërtojmë besnikërinë me bazën tuaj aktuale dhe të ardhshme të klientit.

Motorët e kërkimit ju japin prioritet website-ve të cilat prodhojnë përmbajtje dinamike dhe të angazhuar për përdoruesit e tyre. Platforma e mediave sociale ofrojnë mundësi të mrekullueshme kur bëhet fjalë për ndërtimin e një reputacioni të fortë. Me një strategji të kërkuar mirë, ne mund të përdorim E-mail, Facebook, Twitter, Google, Instagram dhe më shumë për të mbajtur audiencën tuaj të angazhuar dhe të interesuar për biznesin tuaj.

Le të Kthejmë Idenë Tuaj Në Një Model Dinamik Biznesi

Shërbime Marketingu

Fushatë E-mail
B2B

Fushatë E-mail
B2C

Telemarketing
B2B

Telemkarketing
B2C

Video
Marketing

Facebook
Marketing

Google
Marketing

Instagram
Marketing

Twitter
Marketing

FUSHATË E-MAIL B2B

Email-i është një mjet i madh marketingu, duke ju mundësuar që menjëherë t’i shpërndani përmbajtje cilësore njerëzve që kanë fuqinë për të marrë vendime të mëdha. Me email të drejtpërdrejtë B2B marketing ju mund të merrni mesazhin tuaj tek njerëzit që kanë rëndësi, qoftë pronarët e saj të biznesit, menaxherët e produktit ose cilido tjetër që mund të jetë i interesuar në shitjen e produkteve tuaja. Email marketing është një mjet shumë efektiv për kompanitë B2B që kanë nevojë për të marrë mesazhin e tyre për të mijëra kontakteve në mënyrë që të gjejnë njerëzit e duhur për të bërë biznes me të.

FUSHATË E-MAIL B2C

B2C Email Marketing është një qasje e drejtpërdrejtë në marketingun e email-it, dhe kjo shpesh përdoret kur kompanitë kanë nevojë për një shtytje të madhe në shitje, për të promovuar kursimet e kostos ose për të hequr qafe të tepërta. Edhe pse si email B2B, një marrëdhënie e fortë që do të ndërtohet është e rëndësishme, rezultatet nga marketingu i postës elektronike duhet të jenë më të menjëhershme. Ekziston një vëllim shumë më i lartë i të dhënave B2C sesa të dhënat B2B nëse është për email, telefon ose postë, me të dhëna B2C që mund të shikoni për të synuar auditorin e saktë që kërkoni dhe zgjidhni konsumatorët brenda audiencës tuaj të synuar.

TELEMARKETING B2B

Alpha Soft ka një ekip me përvojë të agjentëve të telemarketingut B2B që janë mundësi të aftë për zhvillim dhe realizim shitjesh. Stafi ynë është i pjekur, i trajnuar mirë, i motivuar dhe prandaj nuk do të përdorë taktika të paskrupullta për të ofruar shitjet në emër tuaj. Ne i qasemi fushatave në një mënyrë të konsideruar dhe inteligjente dhe perspektivat tuaja do të flasin me profesionistët të cilët do të përfaqësojnë kompaninë tuaj me integritet maksimal.

TELEMARKETING B2C

Realizoni fushatën tuaj të Telemarketing në Alpha Soft dhe ne mund të heqim bezdisjet e menaxhimit të këtij procesi dhe ju mund të jeni të sigurtë se të gjitha cilësitë dhe rregulalt qe ne ju përmbahemi, praktikohen dhe jo vetëm predikohet. Ne me të vërtetë e kuptojmë rëndësine e telemarketingut të suksesshëm të B2C dhe agjentët tanë kanë shumë vite përvojë në prodhimin e rezultateve të suksesshme në emër të disa prej kompanive më të njohura . Kemi njerëzit, teknologjinë dhe ekspertizën që mund të ndihmojë në prodhimin e rezultateve të shkëlqyera në emrin tuaj.

VIDEO MARKETING

Siç sugjeron emri, Video Marketing qëndron për një taktikë të promovimit në internet që përfshin shfaqjen e videos në lidhje me produkte dhe shërbime të ndryshme në vend që të tregojë tekst përshkrues. Videot janë shumë më interaktive, pasi këto mund të japin një pasqyrë të shpejtë të produktit dhe jo të shkruajnë përshkrime të gjata të tekstit. Në më pak se një minutë, audienca juaj mund të marrë ide të përsosur për kompaninë tuaj, produktin ose shërbimin përmes një video të vogël dhe joshëse. Këto video mund të shfaqen në formën e reklamave në faqet e internetit të ndryshme të njohura ose si video hyrëse në faqen e internetit. Këto video mund të shfaqen edhe në platformat e mediave sociale dhe madje edhe me produktet në faqet e internetit të E-Commerce për të treguar një demonstrim të shpejtë rreth produkteve.

FACEBOOK MARKETING

Baza e përdoruesve të madh të Facebook e bën atë një platformë të fuqishme të mediave sociale për të ndërtuar një audiencë, pavarësisht nëse jeni një kompani që kërkon të shesë produktet ose një organizatë që kërkon të nxjerrë mesazhin tuaj në botë. Përdoruesit e Facebook lidhen me miqtë, familjen dhe kompanitë që u pëlqejnë në mënyrë shumë personale në këtë platformë dhe shpesh e bëjnë këtë gjatë gjithë ditës, çdo ditë. Ne mund t’ju ndihmojmë të krijoni përmbajtje strategjike, të lundroni në kompleksitetin e reklamave të paguara dhe të zotëroni artin e transformimit të një baze solide në përdoruesish në klientë, të cilët ndajnë postimet tuaja me miqtë dhe familjen tuaj, duke rritur kështu edhe më shumë.

GOOGLE MARKETING

Trafikut në Website-in e kompanisë suaj mund të konvertohet në klientë të rinj ose të gjenerojë shitje i cili është edhe qëllimi përfundimtar i fushatave më të mëdha të marketingut “pay-per-click” (PPC). Google AdWords, shërbimi PPC i mundësuar nga motori më i madh i kërkimit në botë, ju jep mjete të avancuara për të gjetur njerëz që tashmë janë duke kërkuar për shërbimet që ju ofroni. Duke vendosur tekst efektiv reklamimi dhe reklama që bien në sy në faqet e internetit dhe në rezultatet e kërkimit të Google, ekspertët e AdWords mund të gjenerojnë trafik të vlefshëm për një biznes.

INSTAGRAM MARKETING

Instagram-i është një nga rrjetet sociale më të njohura, duke rivalizuar madje edhe Facebook dhe Twitter me numrin e përdoruesëve të tij. Me kaq shumë njerëz që frekuentojnë këtë vend, Instagram-i shërben si qendër ideale për reklamim, duke u lejuar bizneseve dhe organizatave që të arrijnë audiencat e synuara. Pavarësisht se është një vend i rastësishëm social, Instagram është një kanal marketingu shumë i suksesshëm.

TWITTER MARKETING

Teknologjia e dobishme e Twitter-it po ndihmon bizneset e gjithë botës me reklama informative të cilat shpërndahen me efektivitet dhe profesionalizmin. Ekipi ynë me përovjë dhe profesoinalizëm, në mënyrë strategjike përshtat buxhetin dhe objektivat tuaja. Gjithashtu ju ndihmon të njiheni me konceptin e Twitter dhe të krijoni strategji për produktin ose shërbimin tuaj si dhe të krijoni një imazh të dallueshëm të kompanisë suaj në internet.