alpha_company

SHËRBIME TË ZHVILLIMIT TË WEB-EVE YII

Zhvillim Web-esh Yii të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të Fuqizuar Biznesin Tuaj që të Lulëzoj mes Konkurentëve

Kompani Zhvillimi Aplikacionesh Web-i Yii

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e Yii ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj.

Framework-u Yii ,i pasur në opsione, është një nga framework-et e zhvillimit të aplikacioneve më të njohura në PHP. Me Yii ,mund të zhvillosh lehtësisht dhe në mënyrë të zgjuar aplikacionet Web 2.0 ,duke përdorur performancën e lartë të opsioneve të ofruara nga framework-et. Një ekspert për Framework-un Yii ju gjen ju mënyrën për të konvertuar kodet dhe ju jep mprehtësinë në fushën e zhvillimit të PHP-së. Është shumë e vlefshme dhe tërheqëse për njerëzit në biznes ,ndërkohë që përfitimet në zhvillim që ofron janë të ilustruara me shembuj dhe shumë domethënëse për përdoruesit e saj. Suporti i fuqishëm caching, siguria e lartë dhe qasja profesionale e Framework-ut Yii ,i ndihmon zhvilluesit të ndërtojnë aplikacionet sipas zgjedhjeve tuaja, me sa më pak mundim.

Zhvillimi Yii në Alpha Soft bazohet në kualitetin maksimal të këtij framework-u të mrekullueshëm. Ne i kemi përdorur komplet opsionet e tij, në një mënyrë që logjika e aplikacionit dhe prezantimi i produkteve në web të gjejë vendin optimal – ashtu sikurëse nevojat e klientëve tanë. Ne nuk kemi aplikuar vetëm kontrollin e sigurisë apt në aplikacione, por gjithëashtu e kemi bërë atë mjaft të fuqishme në të gjitha departamentet – që kanë të bëjnë me faktorë si përpuethshmëria ,fleksibiliteti dhe performanca.

Zhvilluesit tanë ekspertë të Yii kanë shumë eksperiencë në aplikimin e funksionaliteteve të ndryshme si MVC-ja, suporti caching, autentifikimi, kontrolli i hyrjes, përpuethshmëria dhe arena e AJAX. Ne jemi partnerë me këtë teknologji, duke krijuar në këtë mënyrë mundësinë që zhvilluesit tanë dhe mjedisi ku ata punojnë të marrë të rejat më të fundit prej ndikimit të Yii-t.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Shpërndarje & Lançim

Merr Suportin e Duhur Zend për ta Kthyer Website-in Tënd në një Ndërmarrje Fitimprurëse

Shërbime Zhvillimi Web-esh Yii

Ne jemi ofrues shumë të njohur të zhvillimit të shërbimeve Yii, që i furnizojmë industritë e ndryshme me shërbime Web-i dhe module të personalizuara.

Zhvillimi i Aplikacioneve Web

Ne kemi një set Zhvilluesish Yii të aftë, të cilët ofrojnë shërbime të shkëlqyera, të zhvillimit të website-ve Yii, në mënyrë që të zhvillohet një website fantastik.

Zhvillimi i Rrjeteve Sociale

Është provuar se rrjetet sociale janë të domosdoshme në biznes ditët e sotme,dhe këtu ,në Alpha Soft, ne krijojmë mënyra për zhvillimin e avancuar të rrjeteve sociale..

Zhvillimi i CMS-ve Yii

Ne organizatën tonë, ne ofrojmë Framework të fuqishëm Yii, i cili është shumë efektiv dhe performon mirë.

Zgjidhje Migrimi Yii

Tani është shumë më e lehtë të migrosh nëpërmjet platformave Yii, me mundesinë e zgjidhjeve të mrekullueshme të Migrimit Yii.

Integrimi i aplikacioneve të palës së 3-të

Është koha që ju të inkorporoni shërbime të zhvillimit Yii nëpërmjet APIs third-party, me ndihmën e zgjidhjeve të Zhvillimit të Frameworkeve Yii.

Zgjidhje Yii për Sipërmarrje

Merrni zgjidhje të kompletuara për problemet tuaja të lidhura me sipërmarrjen. Zgjidhjet ndihmojnë të jesh në treg dhe të reduktosh kostot e përgjithshme.

Zhvillimi Yii i Kartave të Kreditit

Në fushën e zhvillimit të kartave të kreditit ,zhvilluesit tanë profesionistë ofrojnë shërbime të mrekullueshme për arkëtim dhe pagim.

Zhvillues Yii të Dedikuar

Tani, nëpërmjet sipërmarrjes sonë, ju mund të punësoni lehtësisht zhvillues të aftë dhe të dedikuar Yii. Këta zhvillues përmbushin të gjitha nevojat e organizatës suaj.

Zgjidhje Migrimi Drupal

Tani Migrimi nëpërmjet platformave Drupal është shumë i thjeshtë me ndihmën e Zgjidhjeve Migruese Drupal

Përse të Zgjedhësh Framework-un Yii për Zhvillim Web-esh?

Ju Mundëson të Arrini Qëllimet e Biznesit Tuaj, Nëpërmjet Shërbimeve të Sofistikuara të Zhvillimit me Yii , të Cilat Janë Inovative dhe të Pasura me Opsione

 AJAX-enabled widgets

 Arkitekturë MVC e testuar

 Ndërtime në autentifikim dhe autorizim

 Faqe skeme caching

 Përpunimi dhe rregjistrimi i gabimeve dinamike

 Kufijë të mirë-caktuara sigurie

 Implementimi i mekanizmave skinning dhe theming