alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT RUBY ON RAILS

Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacioneve ROR, te Fuqishme & Shumë të Avancuara për SME-të deri në 500 Sipërmarrje në të Ardhmen

Kompania e Zhvillimit të Strukturës ROR

Në Alpha Soft ne zhvillojmë aplikime dinamike, të avancuara dhe të plota Ruby On Rails sipas kërkesave të biznesit tuaj

Në Alpha Soft, ne zhvillojmë aplikacione të fuqishme web-i në platformën Ruby on Rails. Duke përfituar nga kjo platformë e mahnitshme, ne ofrojmë aplikacione web-i që përmbushin plotësisht kërkesat e biznesit të klientëve. Ekipi i zhvilluesve të aftë të strukturës ROR është i aftë të zhvillojë aplikacione të mahnitshme, komplekse dhe sfiduese me ndërfaqe intuitive të përdoruesit, të fuqishme dhe të besueshëm në back-end.

Zhvilluesit tanë me përvojë ROR, krijojnë aplikacione web-i dinamike në një hapësirë më të shkurtër kohore, ndërkohë që arkitektura e Model View Controller (MVC) në strukturën (ROR) mundëson zhvillimin e aplikacionit të plotë të web-it në fragmente të faqeve të veçanta. Në këtë mënyrë jo vetëm që rritet shpejtësia e zhvillimit, por gjithashtu zhvilluesit arrijnë të ofrojnë aplikacione që janë të dobishme dhe që ofrojnë performancë të fuqishme.

Këtu ne punojmë në partneritet të ngushtë me bizneset për t’i kthyer idetë e tyre stimuluese në aplikacione të suksesshme dhe miqësore ndaj përdoruesit. Ne ndërtojmë aplikacione të mahnitshme, komplekse dhe sfiduese me një ndërfaqe përdoruesi, të fuqishme, e mbështetur nga back-end, të pastër dhe intuitive. Me ndihmën e zhvilluesve të aftë të strukturës ROR, ofrohen sherbime te zhvillimit ROR, me domain ekspert, infrastrukturë te fuqishme dhe te pasura ne parametra, për rrjetet sociale, e-commerce (tregëtinë online), platformat e të mësuarit online, shërbimet financiare, transmetimet ne televizion, kujdesin shëndetësor etj.

Strategji & Planifikim

Dizajnim & Zhvillim

Dorëzim & Lançim

Applikacionet Inovativë, të Fuqishëm & të Avancuar Node JS Vetëm një Klikim Larg

Shërbimet e Zhvillimit të Ruby on Rails, ROR

Alpha Soft mban një Portofol të gjere të Zhvillimit të ROR, që portretizon aftësinë dhe përvojën tonë për të punuar me Biznese të sektorëve të ndryshëm

Zhvillimi I ROR CMS

Bashkohuni me ne për të marrë shërbimet më të mira RoR dhe ju do të merrni me siguri instalimin më të mirë RoR dhe zhvillimin më të mirë të CMS-së

Aplikacione të Personalizuara Web-i

Ne ofrojmë shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve të shkëlqyera dhe të personalizuara web-i ne ROR dhe që dorëzohen tamam në kohë.

Sherbime web-I ROR

Ne kemi qasjen e duhur në zhvillimin e RoR duke ndjekur filozofinë Web 2.0 që paraqet dizenjime që janë shumë interaktive me UI të fuqishëm

Transferimi and Migrimi

Zhvillimi i portalit RoR bën çudira kur ju kërkoni portale te reja ose një portal për proçeset e brendshme të biznesit. Bëni një zgjedhje të përsosur me ne.

Shtimi i Stafit

Merrni shërbime profesionale të shtimit të stafit me ne, pasi ne kemi dëshmuar rekord në shifrat e fundit të mbajtjes së stafit.

Pajisjet Widget & modulet plug-in

Ruby on Rails ofron një strukturë të mire përcaktuar plug-in që ju lejon të instaloni lehtë dhe përdorni modulet plug-ins në aplikacionet tuaja

Aplikacioni eCommerce

Ne zhvillojmë dyqane virtuale online me karakteristika të shkëlqyera që ofrojnë përvojë të pakrahasueshme blerjeje tek përdoruesit.

Zgjidhje e Integrimit të RoR

Zgjidhjet tona janë dizajnuar në mënyrë të atillë që të mund të integrohen përsosmërisht me çdo aplikacion Ruby on Rails.

Mbështetje & Mirëmbajtje

Merrni shërbime në çdo kohë per Mbështetje profesionale dhe mirëmbajtje në fushën e zhvillimit të aplikacioneve Ruby on Rails.

Pse shquhet ndër të tjera struktura Ruby on Rail?

Përfshirja e zhvilluesve më të mirë ROR për të sjellë rezultatin më të mirë në projektin tuaj të bazuar në ROR

Kodi I burimi të hapur I disponueshëm në komunitetin ROR

Transferim i lehtë ndërmjet projekteve të ndryshme ROR

Praktika të njëjta strukture dhe kodimi

Lehtësisht e suportueshme për zhvillim të shpejtë aplikacioni

I lexueshëm dhe kryesisht vetë-dokumentues

Skema të mira testimi

Librari të lira (pa pagesë)

Pa licencë per shkak te skemes se lire ( pa pagese)