alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT ASP.NET

Ofrimi i Shërbimeve të Zhvillimit të Rrjetit ASP .NET shumë të avancuar dhe me orjentim drejt rezultatit, me standartet optimal te cilësisë.

Shërbimet për Zhvillimin e Asp.Net të personalizuar

Merrni zgjidhje të avancuara, të fuqishme dhe të personaizuara për Asp.Net në çdo fazë të zhvillimit nepermjet shërbimeve tona të Zhvillimit të Aplikacioneve ASP.NET.

Alpha Soft është gjithashtu një kompani zhvillimi i ASP.NET që ofron zgjidhje të fuqishme duke përdorur platformën Microsoft .NET. Nëse po kërkoni për dizajne softueri të fuqishëm, të avancuar dhe shumë funksional që përdor praktikat më të mira të zhvillimit të .NET, atëherë ju do I gjeni tek ne, pasi këtu ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera të zhvillimit të ASP.NET. Me ne ju mund të krijoni zgjidhje biznesi që funksionojnë ashtu siç dëshironi ju. Nëpërmjet zgjidhjeve tona të personalizuara .NET, ne ju mundësojmë krijimin e zgjidhjeve më të përshtatshme për kontekstin e biznesit tuaj.

Ne kemi një ekip zhvilluesish të .NET me ekspertizë në ASP.NET, VB.NET dhe C #. Prej vitesh, këta zhvillues kanë ofruar Zgjidhjet DOT NET për Zhvillim dhe janë në gjendje t’ju sjellin shumë zgjidhje biznesi për projektimin, zhvillimin dhe integrimin e kësaj platforme. Këta ekspertë janë kompetentë në përdorimin e avancuar të Kontrollit të Zhvillimit të Dot Net për të përshpejtuar ciklin e zhvillimit të projektit. Pra, nëse doni ndihmën e duhur për shërbimet .NET , atëherë bëni zgjedhjen e duhur me ne dhe qëndroni një hap përpara industrisë dhe konkurrentëve tuaj.

Shërbimet e Zhvillimit të Asp.Net

Shërbime të personalizuara Bespoke Asp.Net sipas kërkesave të biznesit tuaj

Aplikacione Rrjeti
Social Asp.Net

Zhvillim I Personalizuar
MVC Asp.Net

Zgjidhje Asp.Net
për Sipërmarrjet

Zhvillim Web
Asp.Net

Zgjidhjet
eCommerce .Net

Zgjidhjet e Integrimit
Asp.Net

Zgjidhjet e Migrimit
Asp.Net

Zgjidhjet CMS
Asp.Net

APLIKACIONE RRJETI SOCIAL ASP.NET

Rrjetet Sociale janë kudo në ditët e sotme me faqet si Twitter.com, Linkedin dhe Facebook.com duke krijuar një trend. Këto rrjete vizitohen nga miliona përdorues çdo ditë të etur për të ndërtuar marrëdhënie dhe për të shkëmbyer informacion online me pjesëmarrësit e tjerë. Ata janë shumë interaktivë, sigurojnë besnikërinë e përdoruesit dhe pjesëmarrjen e vazhdueshme.

Këtu në Alpha Soft, ne kujdesemi për nevojat tuaja dhe në përputhje me këto nevoja ne zhvillojmë zgjidhje për rrjetet sociale asp.net. Ne mbajmë informacion për të gjithë përdoruesit e rinj dhe ata ekzistues, si dhe informatat e tyre të identifikimit.

ZHVILLIMI I PERSONALIZUAR MVC ASP.NET

Me zgjidhjet tona të zhvillimit .NET ju merrni ASP.NET MVC që ofron një mënyrë të fuqishme dhe të bazuar në modele, për ndërtimin e faqeve dinamike dhe pa probleme. Ajo ofron kontroll të madh mbi markup për zhvillime të këndshme dhe të shpejta. ASP.NET MVC përbëhet nga karakteristika të ndryshme që mundësojnë zhvillim të shpejtë, TDD” miqësore” (friendly), për të krijuar aplikacione elegante duke përdorur standardet më të fundit të uebit.

Pra, është koha që të rrisni produktivitetin tuaj duke ndërtuar strukturën tuaj të aplikimit me ASP.NET MVC, i cili përdoret gjërësisht në ditët e sotme.

ZGJIDHJET PER SIPERMARRJE ASP.NET

Nga ndërtimi i një aplikacioni të vogël për desktopët tuaj deri në krijimin e zgjidhjeve të sipërmarrjeve, zhvillimet tona të aplikacioneve ASP.NET për Sipërmarrje bëjnë çudira në çdo skenar.Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të aplikacioneve për sipërmarrje asp.net për klientët tanë anembanë botës. Zgjidhjet tona të sipërmarrjeve asp.net jo vetëm se thjeshtojnë proçesin e biznesit, por gjithashtu maksimizojnë të ardhurat, një përfitim ky shumë i madh për sipërmarrjet.

Me zgjidhjet tona për Sipërmarrjet ne kujdesemi për ERP, CRM, B2B-B2C, Aplikacionet Intranet-Internet, Menaxhimin e Dokumenteve, duke ofruar kështu zgjidhjet strategjike më të mira për biznesin tuaj.

ZGJIDHJET PER SIPERMARRJE ASP.NET

Nga ndërtimi i një aplikacioni të vogël për desktopët tuaj deri në krijimin e zgjidhjeve të sipërmarrjeve, zhvillimet tona të aplikacioneve ASP.NET për Sipërmarrje bëjnë çudira në çdo skenar.Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të aplikacioneve për sipërmarrje asp.net për klientët tanë anembanë botës. Zgjidhjet tona të sipërmarrjeve asp.net jo vetëm se thjeshtojnë proçesin e biznesit, por gjithashtu maksimizojnë të ardhurat, një përfitim ky shumë i madh për sipërmarrjet.

Me zgjidhjet tona për Sipërmarrjet ne kujdesemi për ERP, CRM, B2B-B2C, Aplikacionet Intranet-Internet, Menaxhimin e Dokumenteve, duke ofruar kështu zgjidhjet strategjike më të mira për biznesin tuaj.

ZGJIDHJET E.COMMERCE ASP.NET

Zgjidhjet tona e-Commerce Asp.Net janë shumë të avancuara dhe të lehtësisht të përdorshme. Me ne, ju përfitoni karrocë blerjesh virtuale e pasur me karakteristika, së bashku me një bazë gjithëpërfshirëse të informacionit, burimeve dhe suportit për komunitetin nopCommerce në lidhje me çdo gjë, që nga shkarkimet deri tek dokumentacioni.

Zgjidhjet tona praktike e-Commerce asp.net I përshtaten më mirë tregtarëve që kërkojnë një kontroll të plotë mbi dyqanin online. Zgjidhjet tona e-Commerce asp.net shtrihen në B2B-B2C, ankand online, karrocat e blerjeve, integrimi I mënyrës së pagesës, etj.

ZHVILLIMI I WEB-IT ASP.NET

Me shërbimet tona të fuqishme të zhvillimit të web-it Asp.NET ne kemi ndihmuar ndërmarrjet të sigurojnë një sistem të fuqishëm të punës në qendrën e tyre të prodhimit. Ekipi ynë me përvojë i zhvilluesve tanë Dot Net , analistëve dhe arkitektëve, ka ndihmuar gjithashtu organizatat duke integruar aplikacionet e tyre te web-it .Net me aplikacionet relevante të palëve të treta për të rritur përdorimin e tyre sipas nevojave.

Më e mira është të zgjidhni ASP.NET për zhvillimin e zgjidhjeve Asp.NET pasi njihen më së miri për sigurinë që ata ofrojnë në aplikacionet masive. Si një kompani lider në zhvillimin . Net, programuesit e rrjetit kanë njohuri të thella për aplikimin e veçorive të sigurisë të disponueshme në sistemin .NET.

ASP.NET MIGRATION SOLUTIONS

Me shërbimet e Migrimit ASP.NET tani është më e lehtë për të migruar nga një aplikacion i vjetër në një aplikacion të ri dhe terheqës pa ndonjë problem. Këtu në Alpha Soft, ne ofrojmë Shërbime e Migrimit Integral që mund të konvertojë një aplikacion të zhvilluar në një platformë të vjetër në platformën më të fundit.

Për të marrë vlerën më të mirë për kërkesat risi të biznesit tuaj, ju duhet të konsultoheni me një partner IT-je me përvojë – I cili mund t’i mundësojë sistemit zgjidhjet më autentike dhe më të përshtatshme duke përcaktuar, analizuar, shqyrtuar dhe ofruar për ju zgjidhjen e duhur të Migrimit . NET dhe atë të mirëmbajtjes, që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

ZGJIDHJET CMS ASP.NET

Me Zgjidhjet CMS .NET të ofruara nga ne, ju mund të krijoni faqe interneti inovative dhe të optimizoni përvojën e klientëve tuaj dixhital në kanale të shumëfishta. Ne ju ndihmojmë të kurseni shumë kohë, si dhe burime, në mënyrë që shumë të mund të realizohen nga ju.

Përmes Zgjidhjeve tona CMS ASP.NET tona ju arrini përmirësime të automatizuar, drejtim të pakufizuar dhe pozicionim të qetë. Ndaj sa më e avancuar teknollogjia aq më produktive do jetë mënyra për të ndërtuar faqe interneti.

Le të Kthejmë Idenë Tuaj Në Një Model Dinamik Biznesi

Skuadër e Dedikuar ASP.NET

Specializuar në web të personalizuar & zhvillim aplikacioni
Ne kemi një ekip të zhvilluesve të dedikuar .NET të cilët janë në kërkim të teknologjive të reja dhe që përshtaten 100% me nevojat tuaja, duke drejtuar direkt ekipin tuaj ndërkohë që kujdesen për çdo problematikë që haset gjatë proçesit të zhvillimit të aplikacioneve ASP.NET. Punësoni zhvilluesin tonë .NET dhe filloni të punoni si të doni; Me kohë të plotë, me kohë të pjesshme ose edhe me orë.
 • Zgjidhjet Asp.Net me Kosto Efektive
 • Përdorimi I teknologjisë dhe metodologjisë më të fundit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me klientë
 • Mendim krijues dhe jashtë kornizave
 • Mirëkuptim I qëndrueshëm I kërkesave të klientit
 • Vite eksperiencë në programimet ASP.NET

Zbuloni potencialin e Sharepoint, Azure & CRM Dinamik

Zhvillimi i zgjidhjeve të personalizuara bazuar në Azure, SharePoint dhe Microsoft Dynamics që ju ndihmon të mbledhni, përpunoni dhe analizoni të dhënat për të marrë vendime të shpejta.

AZURE

Windows Azure mund të prezantohet më së miri si zgjidhja më origjinale dhe më e fuqishme e cloud-computing dhe Hosting . Në Alpha Soft, ne kemi përfituar nga avantazhet e Windows Azure Development, nisur dhe nga raporti I shkëlqyer që kemi krijuar me Zgjidhjet Microsoft gjatë gjithë këtyre viteve.

SHAREPOINT

SharePoint është i njohur për aftësitë e tij të mahnitshme si një platformë aplikacioni të web-it. Alpha Soft punon në shërbimet SharePoint që prej vitesh dhe ne kemi një ekip të dedikuar për të punuar në projektet e zhvillimit të SharePoint, duke siguruar nje dorëzim të shpejtë dhe të përsosur të projektit.

CRM DINAMIKE

Si një Partner i Certifikuar në Microsoft, Alpha Soft ka ofruar zgjidhjet më pioniere të Dynamics CRM për bizneset moderne. Ne u jemi përkushtuar objektivave të klientëve duke ofruar shërbime cilësore në Dynamics CRM. Me ne ju përfitoni lehtësira te plota për të menaxhuar marrëdhëniet me klientët tuaj.

Ekspertiza e Teknologjisë

Lejimi i teknologjisë kompjuterike të rritet në çdo formë, duke kaluar vlerën tuaj të përceptuar të jetës përmes përsosmërisë së teknologjisë.

WEB APPLICATION & SERVICES

 • ASP.NET Web Services
 • WCF Data Services
 • ASP.NET AJAX
 • Azure
 • ASP.NET MVC
 • WCF Services

SECURITY & UX/UI

 • HTTPS SSL
 • Logging
 • NTLM
 • SSO
 • Encryption

MICROSOFT PRODUCTS

 • Office 365
 • MS Dynamics
 • Exchange Server
 • Biz Talk
 • Azure
 • SharePoint