Shërbime të Zhvillimit Joomla

Zhvillim Web-esh Joomla të Personalizuara & të Pasura në Opsione për të Fuqizuar Biznesin Tuaj që të Lulëzoj mes Konkurentëve.

Kompani Zhvillimesh Webi Joomla

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e Joomla-s ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj.

Duke qenë të shkarkuar për më shumë se 30 milion herë, Joomla është një ndër CMS-të më të përdorura në botë. Joomla është ndërtuar në PHP dhe është konsideruar si një platformë e jashtëzakonshme për teknikat e programimit OOP (Programimi i Orientuar drejt Objekteve). Mund të konsiderohet si një framework pa kosto ,i cili është i fokusuar në komoditetin e përdoruesit.

Mjedisi miqësor i zhvillimit, e çon programuesin në përdorimin e mënyrave të thjeshta dhe autentike për publikimin në World Wide Web. Zhvilluesit e Joomla-s në Alpha Soft,zotërojnë aftësi ekstreme për të përballuar projekte të ndryshme CMS-je. Ne kemi zhvilluar një gamë të gjerë aplikacionesh përdorimi ,me opsione të mrekullueshme si lajmet flesh, suport i gjuhëve internacionale, sondazhe, faqe të printueshme, kërkime të avancuara etj.

Eksperienca jonë për të përballuar një numër të madh të zgjerimeve komerciale nga Joomla, na bën ne ofruesit më të mirë të shërbimeve për Zhvillimin e Joomla-s. Ekspertët tanë të teknologjisë, janë gjithmonë në kontakt me zhvillimet më të fundit prej faqes zyrtare të Joomla-s, për të ecur në të njëjtin ritëm me teknologjinë dhe për rifreskimin e vazhdueshëm të njohurive dhe aftësive, për të përfituar nga zgjidhjet e avancuara të Zhvillimit të Joomla-s.

Shërbime Zhvillimi Joomla

Ne jemi ofrues shumë të njohur të zhvillimit të shërbimeve Joomla, që i furnizojmë industritë e ndryshme me shërbime Web-i dhe module të personalizuara.

Zhvillimi Aplikacione
Web

Zgjidhje eCommerce
për Joomla

Zhvillim CMS
Joomla

Integrim app
i palës së 3-të

Zgjidhje Migrimi
në Joomla

Zhvillm Rrjeti
Social

Zhvillim modulesh
të personalizuar

Zhvillues i dedikuar
Joomla

Dizenjim & Integrim
i Temës

Kompani Zhvillimesh Webi Joomla

Ekipi Ynë Shumë i Aftë për Zhvillimin e Joomla-s ,na Mundëson ne të Ofrojmë Shërbime Kreative dhe të Orientuara drej Rezultateve të Zhvillimit të Web-eve ,për t’ia Servirur Biznesit Tuaj.

Why Choose Joomla
 • Joomla Services

  Menaxhim i avancuar
  i përdoruesve

 • Joomla Web Solution

  Databaza të punuara
  plotësisht në mjetet e siteve

 • Joomla Web Application

  Seksionet e temave mund të
  shtohen nëpërmjet kontributit të Autorëve

 • Dynamic Syndication

  Sindikata dinamike dhe
  menaxhim i lajmeve

 • Manageable Service Section

  Seksione shërbimi
  plotësisht të redaktueshme dhe të menaxhueshme

 • Dynamic Forum/Poll/Voting

  Forume Dinamike/ Sondazhe/ Votime
  për rezultate të menjëherëshme

 • Customizable layouts

  Layoute plotësisht
  të personalizueshme

 • Linux, FreeBSD, MacOSX

  I përdorshëm në Linux,
  FreeBSD,server MacOSX

Aplikacione Joomla Inovative, të Fuqishme
& të Detajuara, Vetëm një Klikim Larg.

Punëso Zhvillues të Dedikuar për Joomla

Teknologjia vazhdon të rritet me hapa galopant çdo ditë e më shumë,në forma të ndryshme, duke kaluar çdo perceptim dhe pritshmëri të realitetit ku jetojmë.

Metodologji të provuara

Vitet tona të eksperiencës, metodologjitë e fuqishme të zhvillimit dhe burimet e kualifikuara, ndihmojnë që një projekt të ndërtohet efektivisht dhe pa problem.

150+ Zhvilles të Aftë

Ekip zhvilluesish profesionistë dhe të shkëlqyer për përmbushjen e kërkesave të zhvillimit të web-it tuaj.

Çmime Konkuruese

Merrni çmimet më konkuruese për zhvillimin e projekteve tuaja emocionuese për të ulur koston e përgjithshme të zhvillimit.

Komunikim i Pandërprerë

Qëndroni të lidhur nga fillimi i projektit deri në ekzekutimin e tij, ne mbështesim idetë dhe shqetësimet tuaja duke u përkushtuar seriozisht.

Suport Teknik 24/7

Kanalet tona të komunikimit janë të hapura 24/7 për t’ju lidhur ju me ekspertë teknik ,për të zvogëluar ndërlikimet.

Kofidencialitet 100%

Ne i mbrojmë besnikërisht ideimet dhe vlerat tuaja të biznesit ,dhe i qeverisim me të gjitha qasjet e dokumentimit konservator.