alpha_company

SHËRBIMET PER ZHVILLIMIN E APLIKACIONIT PHONEGAP

Zgjidhjet inovative dhe shumë të avancuara të aplikacioneve celulare hibride që i përgjigjen pikërisht kërkesave të biznesit tuaj.

Kompania e Zhvillimit të Aplikacioneve PhoneGap

Zgjidhjet tona të personalizuara të aplikacioneve Phonegap ndihmojnë sipërmarrjet për të pasur kthimin maksimal të investimeve të tyre në IT dhe të përfitojnë rritje të ndjeshme të shitjeve të tyre.

PhoneGap është një strukturë e hapur burimi, shumë e dobishme në ndërtimin e aplikacioneve celulare ndër-platformë me CSS, HTML dhe JavaScript. Është një software miqësor ndaj zhvilluesve, pasi u lejon atyre të përdorin aftësitë e tyre të momentit në vend që të fillojnë nga e para (si fillestarë). Kështu që nëse po kërkoni një platformë ku ju mund të krijoni aplikacione që funksionojnë në më shumë se një pajisje pa pasur nevojë për të ndryshuar bazën e kodit, atëherë PhoneGap është zgjidhja juaj.

Kjo strukturë e zhvillimit të aplikacioneve celulare preferohet shumë nga sipërmarrësit për të ndërtuar aplikacione celulare me kosto efektive, ndërkohë që e ndihmon zhvilluesin në inkorporimin e opsioneve të reja pa hasur ndonjë problem apo vështirësi. Në Alpha Soft ne kemi zhvillues të aftë dhe të dedikuar për PhoneGap që ofrojnë shërbime të shkëlqyera të zhvillimit të aplikacioneve celulare ndër- platformë , të personalizuara. Në këtë mënyrë ju mund të ndërtoni aplikacione të dobishme, të avancuara dhe praktike. Këta zhvillues krijojnë aplikacione celulare phonegap të thjeshta dhe të dobishme sipas kërkesave të biznesit tuaj, duke ofruar kështu rezultate të mëdha dhe duke rritur ROI ( kthimin e invesimeve –return on investments).

Le të Shndërrojmë Idetë Tuaja për Aplikacione në një Model Dinamik Biznesi

Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacioneve Phonegap

Ne në Alpha Soft ofrojmë Shërbimet e Zhvillimit të Aplikacioneve PhoneGap të personalizuara (me porosi) dhe me përdorim të gjerë për të kënaqur kërkesat në rritje të epokës moderne të biznesit.

 • Aplikacione Biznesi

 • Aplikacione për Lojra

 • Aplikacione për Sportin

 • Aplikacione për Rrjetet Sociale

 • App. për Shërbime të Dobishme

 • App për Jetesën dhe Mirëqënien

 • Aplikacione për Udhëtimin

 • App. për Mjete & Shërbime

 • Aplikacione për Argëtim

 • Aplikacione për Blerjet Online

 • Argëtim & Personalizim

 • App. për Librat & Referencat

Le të Shndërrojmë Idetë Tuaja për Aplikacione në një Model Dinamik Biznesi

Bashkëpuno me Zhvillues Aplikacioni PhoneGap

Zhvillim Mbresëlënës të Aplikacioneve PhoneGap
Aplikacionet PhoneGap janë të shkëlqyera për kapërcimin e hendekut të tregut tuaj dhe arritjen e miliona përdoruesve në të gjithë botën në më pak kohë duke përdorur pajisje celulare dhe duke marrë rrezultate të shkëlqyera. Në Alpha Soft, ekipi ynë i PhoneGap ka krijuar aplikacione celulare të një game të gjërë, duke përfshirë gjithashtu dhe aplikacione dinamike për lojëra, aplikacione të pavarura, faqet online, tregëti elektronike dhe shumë të tjera.
 • Kompentencë e fortë teknologjike
 • Komunikim të vazhdueshëm nëpërmjet Telefonit/Skype/Chat/Email
 • 100% Cilësi e Garantuar
 • Suport 24/7 për të gjithë zonat kohore në botë
 • Punojmë me teknologjitë dhe burimet e zhvillimit më të fundit
 • Aftësi komunikuese të shkëlqyera

Teknologjia Stack

Lejon që teknologjia kompjuterike të marrë çdo formë, duke përçuar vlerën tuaj të perceptuar për jetën përmes përsosmërisë së teknologjisë.

HYBRID

 • Phonegap
 • Titanium
 • Sencha
 • Unity
 • Ionic
 • Cocos Studio

DATABASE

 • SQLite
 • MYSQL
 • MSSQL
 • Cassandra

COMMON

 • JavaScript
 • CSS
 • JSON
 • jQuery
 • REST
 • XML
 • Ajax and PHP
 • REST
 • HTML5
 • SOAP