alpha_company

INFRASTRUKTURA

Alpha Soft është qendra më e kerkuar e zhvillimit Software, me vendndodhje në Tiranë, e studiuar shkencërisht për një përshtatje perfekte me organizatën tonë.

Infrastruktura

Aq frymëzues sa nuk ka ku të shkojë! Aleancat që na bëjnë të ecim përpara dhe me më shumë besim në veten tonë.

Alpha Soft udhëheq rrugën në praninë e infrastrukturës. Struktura jonë e avancuar e prodhimit gjendet në mënyrë strategjike në krye të destinacioneve të biznesit të Italisë si dhe të Shqipërisë. Me qendrën tonë të zhvillimit °State of the art° në këto dy vende, ne lidhemi me degët e korporatës sonë, të vendosura këto në pjesë të ndryshme të botës. 

Me mjedisin tonë hardware dhe software të strukturuar jashtëzakonisht mire, sistemi i planifikuar i punës i referohet parametrave të teknologjisë së klasit botëror dhe mjeteve të zhvillimit. Përkrahësit tanë të komunikimit të strukturuar me profesionalizëm dhe sistem mbështetës të sofistikuar kanë lehtësuar përqasjen dinamike në ambjentet e vendit tonë të punës.

Nëpërmjet organizimit tonë të shquar të infrastruktures, ne sigurojmë balancën strategjike të etikës sonë të lartë në punë dhe entuziazmit.

Të gjitha këto facilitete sigurojnë mjedis energjik, i cili rrit kapacitetin produktiv të forcës së punës. Me këtë, ne inkurajojmë temperamentin e vetë-motivuar për të punuar me entuziazëm nën çfarëdo presioni sfidues dhe në çfarëdo nivel kompleksiteti. Ne kemi siguruar hapësira të strukturuara bukur dhe në mënyrë inteligjente për aktivitete dhe ndërveprime të ndryshme. Salla e mbledhjeve,  e konferencave dhe laboratorët e trajnimit janë vendosur në mënyrë të përkryer për t’iu përshtatur nevojave organizative. Ne kemi hapësira private për qelizat mbështetëse, dhomën e serverave dhe hapësira të ndara për departamente teknike, krijuese dhe ato të biznesit.

Në Alpha Soft siguria e të dhënave është marrë shumë seriozisht. Për të shmangur vjedhjet ose humbjet e të dhënave, ne e mbrojmë atë nëpëmjet Firewall-it, politikat “Active Directory” e menaxhojnë atë me mjete sigurie dhe akses selektiv në rrjet .

Gjithashtu ne kemi lidhje VPN të dedikuara,të sigurta për nevojat specifike të klientëve që mund të kenë akses vetem nëse kanë  lidhjet e përshtatshme të instaluara në secilin vend. Qëndra jonë e prodhimit është e lidhur me serverat e klasit botëror të internetit të trajtuar në një mjedis server autentik, ku ne drejtojmë serverët tanë të postës elektronike, serverat FTP dhe aplikacionet e tjera të organizuara.

Sistemi ynë i komunikimit të brendshëm është i lidhur me një intranet (rrjet te brendshëm),që siguron një sistem të automatizuar korrespondence midis punonjësve. Kjo na ndihmon të ndjekim një përqasje të plotë të drejtuar nga proçesi, që përfshin mjete për të ndihmuar  përdoruesit të reagojnë shpejt, në mënyrë të sigurt dhe pa gabime. Disa komponentë të rëndësishëm të përdorur në komunikimin tonë të standardizuar të brendshëm përfshijnë pasqyrat e mungesave, ecurinë në çdo hap të proçesit të punës, raportet e statusit për secilin projekt etj.

Sistemi ynë i menaxhimit të projektit është vazhdimisht në dispozicion të klientëve për rishikim te panderprerë dhe qëllime monitorimi. Nëpërmjet këtij sistemi kompetent të punës, ne sigurojmë që të ketë shumë pak mundësi për gabime në komunikim si dhe shmangien e boshllëqeve midis dy anëtarëve, entiteteve dhe atributeve që kontribuojnë në zhvillimin e një projekti.

Pikat kryesore te Infrastruktures

> 1500 feet siperfaqe  zyre e projektuar dhe e mobiluar ne menyre te shkelqyer.
> Sistem kondicionimi qëndror me të gjitha pajisjet moderne.
> Sisteme të qëndrueshme dhe te shpejta për mbrojtjen nga zjarri.
> Paisje VOIP për komunikim efektiv të klientit.
> Rrjet me valë me siguri WPA
> Ndarje Proxy në të gjitha PC-të, me postë dhe akses në http Pas firewall.
> Servera të shumëfishtë me dhomë serveri të ndarë me mbështetje energjie 24 * 7.
> Zyrë wireless ( me vale) për informatikë mobile, me ruter të menaxhueshëm në distancë.
> Windows 2012 i dedikuar dhe rrjet serveri Linux në Bandwidth Multiple OC3 [16 GBPS]
> Lidhje e brendshme  LAN në CAT-6 kabëll

Hardware & Software

> Zona e zhvillimit e strukturuar me softuer me licence të vërtetë
> I gjithe mjedisi I punes ka procesor i5 me 8GB RAM
> Stacionet e punës te perceptuara shtruar dhe laboratorët me detyra të përshtatshme për punonjësit.
> Dizajnimi profesional i kartave multimedia dhe grafik dizajn  dhe komponentët shtesë.
> Ambjent i bollshëm ruajtjeje me siguri të plotë dhe rezervë.
> Pajisje përpunuese dhe prodhuese të sofistikuara, skanera ultra të shpejtë, lazer me cilësi të lartë dhe printera me ngjyra
> Pajisja ruajtëse SAN për reserve
> 100+ stacione pune të fuqishme të fuqizuara nga Intel për dizajn dhe zhvillim të softuerit, sigurimin e cilësisë dhe lehtësirave mbështetëse.
 

Stacioni i punës, modeli Server Klient

> 2 servera poste
> 3 servera per rrjetin
> 1 server Proxy me kontroll aksesi ne faqe  për ndarjen e internetit.
> 16 MBPS lidhje teresisht te qëndrueshme DSL në përputhje me rezervë 2 MBPS.
> Interneti NAT për punonjësit e nivelit të lartë për t’u lidhur në mënyrë efektive me zërin dhe videokonferencat
> Server SCSI RAID 5 me procesor te dyfishtë të avancuar për performancë më të lartë dhe me sa më pak te tepërta.
 
 
 
 
 

Lehtesi komunikimi dhe raportimi

> Niveli i lartë i transparencës së projektit duke përdorur pajisje smart si:Base camp, Skype & Mentis, për menaxhimin e vazhdueshëm të projektit
> Sistemi i brendshëm komunikimi për monitorimin dhe vlerësimin e projektit.
> Transferim i plotë i pronësisë së kodeve burimore, imazheve dhe të gjitha dokumenteve
> Rishikim i shpejte dhe lehtesisht i arritshem dhe struktura e reagimit
> Azhornimet dhe zhvillimet e projektit te disponueshme në servera
> Mbështetje komunikimi në cdo orë të ditës
> Përfshirja dhe miratimi i Standardeve të Kodimit Global sipas kërkesave të industrisë dhe biznesit
> Ekip me përvojë dhe me pasion që do t’ju udhëheqë gjatë zhvillimit të projektit
> Sigurimi i mbrojtjes së plotë të IP-së duke nënshkruar NDA-të dhe kontratat e deklaruara qartë, që në fillim të projektit