ZHVILLIMI I APLIKACIONEVE iPHONE

Zhvillimi i aplikacioneve inovative dhe shumë të përshkallëzuara, përmbush ekzaktësisht idetë dhe kërkesat tuaja për biznesin.

Eksperiencë disa vjeçare në aplikacionet iPhone

Ofrimi i shërbimit të zhvillimit të aplikacioneve iphone në të gjithë globin u siguron startup-eve dhe bizneseve mundësinë për të fituar një rritje të vazhdueshme dhe kthim maksimal të investimeve të tyre në fushën e teknologjisë.

Alpha Soft është një nga zhvilluesit më të admiruar për zhvillimin e aplikacioneve për iPhone. Ekipi ynë, ka aftësinë dhe përvojën e gjerë për të krijuar dhe zhvilluar aplikacione iPhone për fusha specifike të industrive të ndryshme, aplikacione që janë në gjendje të transformojnë mënyrën e komercializimit të çdo biznesi, pavarësisht nëse është një industri e vogël, e mesme apo një sipërmarrje e madhe. Ekipi ynë i përkushtuar i zhvilluesve të aplikacioneve për iPhone, zotëron ekspertizë të thellë teknike në industrinë e zhvillimit të aplikacioneve iOS dhe na mundëson që të lehtësojmë audiencën për të ecur gjithmonë me hapin e kohës, komunikim të pandërprerë dhe ROI maksimale për pronarët e bizneseve.

Duke pasur një eksperiencë të thellë në inxhinierinë e telekomunikacionit, ekspertët tanë janë të aftë të punojnë në disa produkte të ndryshme njëkohësisht. Kjo eksperiencë gjithmonë ka shërbyer si një çelës i rrugës drejt suksesit që çon më pas në zhvillimin e kreativitetit. Prezenca e domosdoshme e industrisë që ne zotërojmë, karakterizohet nga aftësia e ekipit tonë për të përdorur UI Kit dhe Media framework, si dhe mjete të rëndësishme të iOS. Zhvilluesit tanë i përdorin në mënyrë efikase këto mjete duke krijuar aplikacione madhështore të detajuara për të gjitha pajisjet Apple.

Ne përdorim teknikat më të mira të zhvillimit të aplikacioneve në dhe përreth Apple që përfshijnë Swift, Cocoa Touch, Cocos2D, XCode dhe mjete të tjera suportuese si UIkit framework, Media framework që ndihmojnë në maksimizimin e aftësive për zhvillimin e aplikacioneve iPhone në një kohë të shkurtër. Duke aplikuar funksionalitete telefonike të moderuara si APNS, blerje nëpërmjet aplikacionit, , iBeacon, NFC, zgjidhje mCRM, sistemet POS, organizues, GPS, një botë virtuale , ne kemi krijuar aplikacione të mirënjohura për Mac OS X të cilat janë më të mirat në rangun dhe segmentin e shërbimeve që ofrojnë.

Gama Jonë e Shërbimit të Zhvillimeve iPhone

Në Alpha Soft, ne ofrojmë shërbimet e zhvillimit të përshtatshme dhe të përhapura për të përmbushur kërkesa të fushave të ndryshme të bizneseve, duke përfshirë këtu edhe kërkesat më të reja e moderne.

Biznes

Lojra

Sport

Rrjete Sociale

Shëndeti

Edukimi

Udhëtim

Të Dobishme

Zhvillimi i Aplikacioneve për Ndërmarrje telefonike

Asistojmë në marrjen e vendimeve kritike të shumë ndërmarrjeve përreth globit.

Ne frymëzojmë bizneset duke krijuar aplikacione iPhone që ndihmojnë biznesin të lulëzojë në të gjithë globin. Me strategjitë tona të parashikimit të pritshmërive dhe një vizion inovativ, ne ofrojmë një spektër të plotë të shërbimeve për iPhone. Ne ofrojmë shërbime të telefonisë të fokusuara në industri të ndryshme siç mund të jenë, zgjidhje intelektuale për transaksione biznesi dhe kështu hapim një qasje të sofistikuar për analiza të të dhënave dhe u mundësojmë klienteve tanë të vendosin ilustrime të standardizuara.

Krijimi i Lojërave iOS

Zgjidhje të shumta dhe të ndryshme për lojërat e iPhone.

Ne zhvillojmë aplikacione lojërash për iOS shumë të pasura në përmbajtje duke inkorporuar teknologji përtej të imagjinatës. Ne perpiqemi të krijojmë ideologjitë më inovative për zhvillimin dhe krijimin e lojërave më të shkëlqyera. Me përvojën tonë të vlefshme, ne nxisim përdorimin e shpeshtë të AR, VR, AI dhe lojëra të animuara 3-D, që e bejnë një lojë pa dyshim unike, të veçantë, të paharrueshme dhe të pamposhtur.

Aplikacione iPhone për Sportet

Zgjidhje të shumëta dhe të ndryshme për lojërat e iPhone

Bazuar në përvojat tona të shumëta në zhvillimin e aplikacioneve për sportin, ne nxisim rritjen e zhvillimit të aplikacioneve sportive dixhitale duke zhvilluar aplikacione të pasura dhe të detajuara për iPhone. Duke u përqëndruar në modelet UI/ UX ne ndërmarrim të zgjerojmë horizontin e aplikacioneve sportive për celularë duke lënë vend për rishikime edhe në aplikacionet mjaft të riafirmuara. Ne zhvillojmë aplikacione për transmetime sportive të gjithëanshme ose rishikime të mediave të ndryshme duke dhuruar përvoja të pasura dhe të papërsëritëshme.

Aplikacione për Rrjetet Sociale

Aplikacione për Rrjetet Sociale

Ne krijojmë zgjidhje elegante dhe tërheqëse në iPhone për të fuqizuar një shoqëri që pëlqen të komunikojë. Ne zhvillojmë dizajne adaptive dhe të pranueshme për krijimin e urave lidhëse që synojnë të zhvillojnë një kulturë të mirë gjatë ndarjes së eksperiencave të reja.

Aplikacione mbi shëndetin dhe fitnesin

Pasuroje jetën tënde cdo ditë duke përdorur aplikacionet tona efektive të iPhone mbi shëndetin dhe fitnesin.

Ndërsa përdorimi i pajisjeve telefonike po bëhet gjithmonë e më shumë i pashmangëshëm kundrejt të gjitha zgjidhjeve që kërkojmë, industria e shëndetit po përjeton një përhapje të madhe në këtë fushë në të gjithë globin. Ne vazhdojmë të krijojmë zgjidhje miqësore të shëndetit në iPhone, të tilla si tregimi i miljeve të përshkuara, vlerësimin dhe numërimin e kalorive ushqimore, përvijimin e tabelave të dietave dhe akoma më gjerë për transformimin e shoqërisë që ka përqafuar shëndetin online.

Aplikacione Për Edukimin dhe Mësimin Online

Bëhu shumë interaktiv dhe i mprehtë në aplikacionet telefonike iPhone të të mësuarit online.

Ne priremi të krijojmë më shumë aplikacione telefonike për të mësuarit në mënyrë dinamike dhe më interesante. Nëpërmjet adaptimit dhe përdorimit të teknologjive më të fundit, ne krijojmë aplikacione të sofistikuara për dixhitalizimin e të mësuarit në iPhone/ iPad të cilat e bëjnë mësimin më tërheqës dhe entuziast. Ne ofrojmë shërbime shumë të mira dhe tërheqëse për mësimin në klasë, dërgesat e projektit, përpunimet e leksioneve dhe pyetësoret për testime.

Zgjidhjet iPhone Për Udhëtime dhe Shfrytëzimin e Kohës së Lirë

Aplikacione telefonike në iOS për të eksploruar me një vizion më të mirë se më parë.

Ne krijojmë zgjidhje të përshtatëshme në iOS për ta bërë udhëtimin tuaj më të thjeshtë se më parë. Duke qenë të pajisur me sasi të pafundme të strategjive inovative, ne synojmë të rrisim përvojat e udhëtimit tuaj duke zhvilluar aplikacione navigimi të patjetërsueshme, zgjedhjet më të mira të akomodimit dhe u mundësojmë të gjithëve të zbulojnë dhe eksplorojnë me më shumë pasion dhe njohuri vende të reja të pa vizituara më parë.

Mjete & Shërbime

Ne ju ndihmojmë të jeni produktiv duke përdorur aplikacionet tona iPhone të pafundme të shërbimeve.

Si adoptues të hershëm të teknologjisë, ne zhvillojmë mjete të personalizuara dhe aplikacione të shërbimeve të ndryshme që mund të kërkohen. Ne zhvillojmë zgjidhje të riafirmuara në mënyrë që të rrisim produktivitetin dhe qasjen e biznesit duke u mundësuar atyre të drejtojnë kapitale të mëdha duke përdorur teknologjinë më të fundit. Me hulumtimet tona të detajuara ne krijojmë shërbime në iPhone për tërheqjen e sa më shumë klientëve.

Punëso zhvilluesit tanë të iOS

Në Alpha Soft, zhvilluesit tanë të iOS përdorin teknologjinë e ofruar nga iOS për krijimin e aplikacioneve telefonike si të thjeshta po ashtu edhe të komplikuara. Pjesëtarët e ekipit tonë implementojnë teknologjitë më të fundit për zhvillimin e aplikacioneve telefonike që do ta bëjnë biznesin tuaj të triumfojë në detin e gjerë të konkurencës.

 • Modele punësimi fleksibël

  Ne mbështesim shkathtësinë e cila çon në marrjen
  e projekteve dhe përfundimit të tyre me sukses
  brenda kornizës kohore të përcaktuar nga klienti.

 • Suport 24/7

  Duke i dhënë prioritet klientit, ne i ofrojmë atij
  gjithë suportin e nevojshëm në kohën e kërkuar
  për të rritur sa më shumë produktivitetin e tyre.

 • Orare pune fleksibël

  Ne punojmë me korrektësi kundrejt klientit
  duke ofruar edhe orë pune shtesë për përmbushjen
  me sukses të projekteve të ndërmarra.

 • Sigurimi i konfidencialitetit

  Ne synojmë të ofrojmë produkte të orientuara
  drejt cilësisë dhe të veshura me siguri dhe
  konfidencialitet.

Gama Jonë e Shërbimit të Zhvillimeve

Në Alpha Soft, ne ofrojmë shërbimet e zhvillimit të përshtatshme dhe të përhapura për të përmbushur kërkesa të fushave të ndryshme të bizneseve, duke përfshirë këtu edhe kërkesat më të reja e moderne.

iPhone

 • iOS
 • Swift
 • XCode
 • Cocoa Touch

Database

 • SQLite
 • MYSQL
 • MSSQL
 • Cassandra

Common

 • JavaScript
 • CSS
 • JSON
 • jQuery
 • REST
 • HTML5
 • XML
 • Ajax