Një Rinovim i Thjeshtë për të Realizuar Menjëherë Më Shumë.

Ne zhvillojmë aplikacione të trendeve të fundit për orën Apple që ofrojnë karakteristika të pakrahasueshme nëpër të gjitha hapësirat moderne dhe të pashmangshme.

Zhvillimi i Aplikacioneve për Orën Apple

Një teknologji në rritje të vazhdueshme që ofron mundësi të menjëhershme krahasimi, konkurrence dhe shpërndarje të informacionit dhe te dhënave, direkt nga dora juaj.

Me zgjidhjet shembuj që ofron ora Apple, përdoren si të ishin marka mbretërore. Me cilësitë inteligjente të përcaktuara ne priremi të zhvillojmë ora Smart kompakte për të udhëhequr dhe monitoruar aktivitete të zhdërvjellëta direkt me gishtat tuaj. Sistemet e operimit të orës Apple janë një platformë oportune për të zhvilluar aplikacione të orës Apple të padëgjuara më parë në sfera dinamike.

Me ekipet tona me përvojë dhe eksperiencë të thellë, ne synojmë të zhvillojmë dhe të sigurojmë aplikacione të sofistikuara të orës Apple që janë të drejtuara drejt cilësisë dhe teknologjisë. Qasjet tona të riafirmuara të zhvillimit në fusha të ndryshme të orës Apple ofrojnë zgjidhje në të gjitha fushat e ndryshme si shëndeti, fitnesi, kultura shoqërore, të mësuarit etj. Ne priremi të zhvillojmë dhe ofrojmë zgjidhje transformative dhe inovative të orës Apple.

Zgjidhje për Aplikacionet e Orës Apple

Dizajni UI/UX
i Orës Apple

App. Gjurmues
dhe Monitorues

App. Shëndeti &
Fitnesi për Orën Apple

Aplikacione Sporti

App. për Produktivitetin
& Shërbimet

App. për Reklamim
& Pagesa Online

App. Naviguese
për Orën

App. për Çatim
të Menjëhershëm

Dizajni UI/UX
i Orës Apple

App. Gjurmues
dhe Monitorues

App. Shëndeti &
Fitnesi për Orën Apple

Aplikacione Sporti

App. për Produktivitetin
& Shërbimet

App. për Reklamim
& Pagesa Online

App. Naviguese
për Orën

App. për Çatim
të Menjëhershëm

Makinë Llogaritëse

Aplikacioni i Avancuar i Orës Apple
i cili mund të kryejë llogaritje të shpejta!

Strategji të Reja, Diferencuese për Konsumatorin

Bëje aplikacionin tënd të orës Apple më të vlefshmin në tregun konsumator.

Ora Apple ofron mënyra të veçanta të reklamimit dhe arrin të angazhojë thellësisht konsumatorët për të rritur biznesin tuaj. Aplikacionet e orës Apple të zhvilluara nga Alpha Soft ofrojnë UI Ux intuitive dhe interaktive që ndihmojnë në zhdukjen e hendekut të komunikimit ndërmjet bizneseve dhe konsumatorëve. Aplikacionet tona të orës Apple ripërcaktojnë lehtësinë e të paturit akses, që do të thotë se marka juaj është më pranë konsumatorit më lehtë e aksesueshme prej tyre se më parë. Zgjidhjet tona të personalizuara sjellin ndryshime dramatike në mënyrën se si konsumatorët lidhen me biznesin. Kështu që është mëse e nevojshme që bizneset tuaja të kenë një aplikacion të orës Apple.

Karakteristika të Aplikacioneve të orës Apple

Me shumë karakteristika interesante, mundësite janë të pafundme

GPS

Me ne ti ke hartën në duart e tua.

Njohës i zërit

Udhëzime të menjëhershme që ekzekutohen me anë të zërit.

Gjurmues të motit

Një paketë e përsosur për azhornime të motit për të parashikuar udhëtimet tuaja.

Chat

Mundësi chat-imi në rrjetet sociale.

Njoftimet

Sinjalizues për emergjencat, shënime kujtesë për përgjigje në kohë.

Gjurmues të shëndetit dhe fitnesit

Zgjidhje tepër të sakta dhe të mirë-strukturuara në detajet më të vogla.

Të pajisur me eksperienca
të shumta dhe ekipe profesioniste.

  • Zgjidhje  tepër joshëse, të besueshme, mjaft të zhvilluara të lidhura me ndërfaqe interaktive
  • Akses dhe funksionalitet i optimizuar
  • Përditësim i thjeshtë i Aplikacionit
  • Ofron zgjidhjet më të mira në të gjitha fushat e biznesit
  • Ne kujdesemi për nevojat dhe fitimet tuaja