alpha_company

SHËRBIMET E ZHVILLIMIT TË APLIKACIONEVE CELULARE WINDOWS

Zgjidhje inovative dhe shumë të avancuara te Aplikacioneve Celulare Windows që përmbushin ekzaktësisht kërkesat e biznesit tuaj.

Kompania e Zhvillimit tëAplikacioneve Windows

Zgjidhjet tona të personalizuara të aplikacioneve celulare Windows ndihmojnë ndërmarrjet që të kenë një kthim maksimal në investimet e tyre për IT dhe të përfitojnë rritje të shitjeve.

Zgjidhjet tona të personalizuara të aplikacioneve celulare Windows ndihmojnë ndërmarrjet që të kenë një kthim maksimal në investimet e tyre për IT dhe të përfitojnë rritje të shitjeve. Bota varet shumë nga komunikimi dhe po bëhet gjithnjë e më shumë intensiv me kalimin e kohës. Ne të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është një korrespondencë e pandërprerë dhe një komunikim cilësor për biznesin e sotëm. Kështu ne kemi aftësinë për të menduar, interpretuar dhe krijuar aplikacione celulare që përputhen mirë me biznesin dhe audiencën e tij.

Ne kemi eksperiencë të gjerë në zhvillimin e aplikacioneve celulare Windows dhe burime të bollshme për të na ndihmuar të zhvillojmë aplikacione celulare Windows të mahnitshme për telefonat celularë me bazë windows . Zhvilluesit tanë shumë të kualifikuar të aplikacioneve celulare Windows sigurojnë që ju të merrni rezultatin më të mirë nga aplikacioni juaj celular Windows. Ne kemi burime të shkëlqyera që punojnë në versionin më të fundit Windows Mobile SDK që përdor Visual Studio 2005 apo 2008 në një mjedis zhvillimi të integruar(IDE).

Me zhvillimin e një Aplikacioni Celular Windows për ju në Alpha Soft, ne gjithnjë mundohemi të bëjmë jetën tuaj sa më të lehtë dhe klientët tuaj sa më të lumtur. Zhvillimi i aplikacionit tonë Celular Windows është një plan i gjithanshëm i shërbimeve që nuk kufizohet në plane të rrepta apo direktiva strikte. Çdo strategji apo përqasje e jona që përfshihet në zhvillimin e Aplikacioneve Celular Windows ndërtohet dhe përshtatet në mënyrë fleksibël me planet, aspiratën dhe vizionin për produktin tuaj.

Le të Shndërrojmë Idetë Tuaja për Aplikacione në një Model Dinamik Biznesi

Shërbimet e Aplikacioneve Windows

Ne në Alpha Soft ofrojmë Zhvillimin e Shërbimeve te Aplikacioneve Windows, me Porosi & Gamë te Gjerë, për të plotësuar kërkesat në rritje të epokës moderne të biznesit.

 • Aplikacione Biznesi

 • Aplikacione për Lojra

 • Aplikacione për Sportin

 • Aplikacione për Rrjetet Sociale

 • App. për Shërbime të Dobishme

 • App për Jetën dhe Mirëqënien

 • Aplikacione për Udhëtimin

 • App për Mjete & Shërbime

 • Aplikacione për Argëtim

 • Aplikacione për Blerjet Online

 • Argëtim & Personalizim

 • App për Librat & Referencat

Le të Shndërrojmë Idetë Tuaja për Aplikacione në një Model Dinamik Biznesi

Bashkëpuno me Zhvilluesit Tanë të Dedikuar Windows

Zhvillim i Aplikacioneve  Emocionuese për Klientët
Ne në Alpha Soft ofrojmë kombinimin e teknologjisë së avancuar me zhvilluesit tanë me përvojë, duke ofruar kështu rezultatet më të mira për përdoruesit celularë. Këtu tek ne, zgjidhjet ofrohen në mënyrë të përkryer për të përmbushur të gjitha ndërveprimet e mundshme dhe shkëmbimin e të dhënave, atë çfarë klienti dëshiron në mjedisin shumë profesional të zhvillimit të aplikacioneve celulare .
 • Kompentencë e fortë teknologjike
 • Komunikim të vazhdueshëm ndërmjet Telefonit/Skype/Chat/Email
 • 100% Cilësi e Garantuar  
 • Suport 24/7 për të gjithë zonat kohore në botë
 • Punojmë me teknologjitë dhe burimet e zhvillimit më të fundit
 • Aftësi komunikuese të shkëlqyera

Teknologjia Stack

Lejimi i teknologjisë kompjuterike për të marrë çdo formë, duke përçuar vlerën tuaj të përceptuar të jetës përmes përsosmërisë së teknologjisë.

WINDOWS

 • Windows Mobile SDK
 • Visual Studio

DATABASE

 • SQL Server Compact
 • SQL Lite

COMMON

 • Mobile Jquery
 • ionic
 • Angular JS