alpha_company

DIZENJIMI I WEBSITEVE PËR CELULARË

Zgjidhje efektive në celularë dhe web që mbështesin platforma të shumëta

Kompania e Dizenjimit të Websiteve për Celularë

Duke u shërbyer klienteve të panumërt në të gjithë globin, ne i përmbushim të gjitha kërkesat tuaja për faqet e webit me ndihmën e ekipit tonë të besuar.

Në arenën e zhvillimit të celularit dhe faqeve të webit, webi për celularë është bërë trendi më i fundit me gjithnjë e më shumë përdorues që rregullisht kanë hyrë në internet nëpërmjet celularëve Smart të tilla si iPhone, Android dhe shumë pajisje të tjera të fuqishme.

A e kupton se rritja e përdorimit të internetit në celularë ka kaluar kufijtë e desktopit tradicional, duke u bërë kështu platforma më e përdorur e pajisjeve dixhitale. Kështu që organizata juaj të ketë sukses në faqet e webit për celularë, është e nevojshme të siguroheni se saiti juaj është i optimizuar për pajisjet elektronike që mbahen në dorë me navigim miqësor, pajme tërheqëse, përmbajtje dhe dizajn të përgjithshëm. Faqja kërkon marrjen e shumicës së veçorive dhe funksionaliteteve specifike të celularit. Në Alpha Soft, ne ofrojmë faqe webi të personalizuara për celularë anë e mbanë globit, me funksionalitete të përshtatura për celularë dhe faqe ndërvepruese interneti.

Këtu ne ofrojmë faqe webi për celularë, intuitive dhe miqësore, të dizenjuara nga dizenjuesit tanë UX/UI dhe është një mënyrë shumë e mirë për të arritur te klientët që kërkojnë produktet tuaja. Merrni prej nesh shërbime të përshtatshme që plotësojnë nevojat tuaja.

Shërbime të Dizenjimit Celular

Merr Zgjidhje të Testuara

Kërkime & Analiza
ë Përdoruesit

Wireframing &
Interaktivitet

Përdorues Celularësh
me Eksperiencë
në Dizajn

Ndërveprim intuitiv
i përdoruesit
të celularit

Zhvillim Celularësh
i Përgjegjshëm

Pajtueshmëri në
Platforma të
Shumëllojëshme

PËRDORUES TË KËRKIMEVE & ANALIZAVE

Rastet e përdorimit të kërkimeve dhe analizave që janë për aplikimin e dizajnit UX/UI ,janë faktorë të shumtë që duhen studiuar apriori, siç mund të jenë grumbullimi i kërkesave, analiza e audiences, survejimet online dhe shumë më shumë. Hulumtimet dhe analizat luajnë një rol thelbësor në arritjen e rezultateve të larta që nxiten nga objektivat.

WIREFRAMING & INTERAKTIVITETI

Në rastin e Wireframes, përdorimi i tyre forcon procesin e zhvillimit të UX dhe UI, ndërsa prototipet e klikueshme përfshihen në proces në mënyrë që të ofrojnë një eksperiencë të përsosur te përdoruesi.

EKSPERIENCA TË DIZAJNIT PËR PËRDORIM NË CELULARË

Dizajni i përshtatur për të rritur përjetimin e përdoruesit është një faktor jetik për krijimin e një aplikacioni, një faqe webi ose të një platforme webi për reklamim online. Konsideroni faktorët si arkitekturën e informacionit, udhëzimet për përdorim të thjeshtë, harta konceptuale, dizajnin pamor etj.

PËRDORIM INTUITIV DHE INTERAKTIV I CELULARËVE

Këtu në Alpha Soft, realizohet dizajni dhe zhvillimi i UI për faqe webi për celularë, për desktop të mirëfilltë etj.

ZHVILLIMI I FAQEVE WEB FLEKSIBILE (LEHTËSISHT TË PËRSHTATSHME) PËR CELULARË

This allows the developers to access web pages on different screen sizes, small to larger (128 x 160 pixels, 176 x 220 pixels, 240 x 320 pixels and 320 x 480 pixels)

PAJTUESHMËRI NË PLATFORMA TË SHUMËLLOJËSHME

Po, shërbimet për dizajnin celular që ne ofrojmë janë lehtësisht të përshtatshme me platforma të ndryshme si iOS, Android, Windows. Përshtatshmëria e gjerë për shfletimin e faqeve të webit që përfshin iPad, iPhone, Android, Blackberry dhe celularët Windows siguron suksesin.

Përse Dizenjimi i Faqeve Të Webit Për Celularë Është e Domosdoshme Për Biznesin Tuaj

Zgjidhjet efektive përmbushin qëllimet komplekse të bizneseve

SHPEJTËSI MË E LARTË

Ne sigurojmë shpejtësi më të mirë për shkarkimet nga interneti. Ne dizenjojmë faqe webi për celularë të përshtatura me standartet e celularëve me shpejtësi të mirë shkarkimi që do të thotë më pak pritje dhe më shumë produktivitet.

KRIJIMI I MARKËS

Më e rëndësishmja mbi të gjitha është se marka jote fillon të njihet, krijon identitet. Një faqe webi për celularë ju ofron mundësinë të krijoni një markë indetifikuese si dhe të qëndroni pozitiv. Ju jep mundesinë të krijoni një impakt pozitiv në treg pa qenë nevoja të shqiptoni një fjalë.

ANGAZHIM I PËRDORUESIT

Faqja e webit BA e dizenjuar prej nesh ju lejon ju angazhim të menjëhershëm përdorues me karakteristika specifike për celularë siç janë thirrjet për klikim, funksionet e hartës dhe shumë më shumë.

EKSPERIENCA E PËRDORUESIT

Në Alpha Soft, ne ju sigurojmë eksperiencë shumë të mirë dhe dizenjim për faqet tuaja të webit për pajisjet e ndryshme elektronike. Kërkimet e ndryshme në përdorimin e faqeve të webit për celularë kanë treguar se faqet e webit për celularë rrisin më së miri përjetimin dhe kënaqësinë e përdoruesit.

PERFORMACË

Ne sigurojmë performancë të lartë për optimizimin e sistemeve të kërkimit. Një faqe webi për celularë e dizenjuar prej nesh ofron renditje të përmirësuar në motorët e kërkimit si Google dhe Yahoo, si dhe siguron një pozicion për rritje të drejtorive celulare dhe lokale.

TË QENURIT KONKURUES

Merrni avantazhe konkuruese me ne. Një faqe webi ju ndihmon ti mbijetoni konkurencës së tregut. Ne ju sigurojmë qe ju të tërhiqni vëmendjen e vizitorëve ndërmjet konkurentëve të ndryshëm.

Le Të Diskutojmë Për Ta Kthyer Idenë Tënde Për Aplikacion Në Një Model Dinamik Biznesi

Pse Të Zgjidhni Alpha Soft për Dizajnin e Websitit Celular?

Cilesia , siguria dhe besueshmëria janë karakteristika të pandërprera tonat.

Ne kemi një ekip prej 250+ zhvillues të aftë që merren me programim dhe shërbime të zhvillimit.

Zhvilluesit tanë kanë punuar me klientë të dalluar dhe kanë zhvilluar aplikacione për industri të ndryshme.

Ne kemi një shumëllojshmëri klientesh të cilët kanë përdorur shërbimet tona për dizajne të websiteve për celularë.

Ne ndihmojmë ndërmarrjet të rrisin produktivitetin ,eficiencën dhe të kursejnë kohë dhe kosto pa qenë kompromentues në cilësi.

Ne kemi eksperiencë të shumtë në zhvillimin e websiteve të personalizuar plotësisht për lloje të ndryshme biznesi për klientë të ndryshëm global.