alpha_company

SHERBIMET E ZHVILLIMIT ANGULAR JS

Shërbime të Zhvillimit të Aplikacioneve të fuqishme dhe shumë të avancuara Angular JS, me standartet e cilësisë më të lartë

Kompani e Zhvillimit të Web-it AngularJS

Zhvilluesit tanë të kualifikuar Angular JS na mundësojnë që të ofrojmë aplikacione AngularJs, shumë interaktive dhe të bazuara mbi të dhënat

AngularJS është një strukturë burimi e hapur gjerësisht e përdorur në ditët e sotme, e dobishme në zhvillimin e aplikacioneve dinamike të web-it, duke tejkaluar sfidat e hasura gjatë zhvillimit të aplikacioneve me një faqe të vetme. Duke përdorur HTML si gjuhë shabllon dhe për të zgjeruar sintaksën e saj, ajo ndihmon në shprehjen e komponentëve të aplikacioneve në një mënyrë koherente.

Në Alpha Soft, ne jemi një kompani lider në zhvillimin të web-it AngularJS duke ndërtuar një numër të madh aplikacionesh për celularë dhe web që janë shumë të sigurta, të fuqishme, të lehta për tu mirëmbajtur dhe që mund të zgjerohen me karakteristika të tjera shtesë. Në punën që ne ofrojmë, ne synojmë të thjeshtojmë zhvillimin si dhe testimin e aplikacioneve duke ofruar një strukturë per Klientin, Model View Controller (MVC). Ju do të merrni aplikacione të avancuara Angular JS me karakteristika të shkëlqyera, që i shërbejnë kërkesave komplekse të biznesit në fusha të ndryshme.

Ne kemi një ekip të zhvilluesve tanë AngularJS që përdorin mjetet më të avancuara dhe teknologjinë më të fundit duke ofruar kështu shërbime të zhvillimit AngularJS të shkëlqyera dhe gjithëpërfshirëse. Duke përdorur veçorive ekskluzive të AngularJS, siç janë: Lidhja e dyanshme e të Dhënave, Modeli i HTML, Direktivat, Injektimi dhe Testimi I Varësisë, zhvilluesit tanë krijojnë një aplikacion web-i të bazuar mbi të dhënat. Me ne ju mund të ndërtoni një rrjet më të mirë konsumatori me akses në mjetet dhe teknologjitë më të fundit, duke lejuar kështu zhvillimin e aplikacioneve për celularë, me kosto efektive.

Strategji & Planifikim

Dizajn & Zhvillim

Dorëzim (krijim) & Lançim

Aplikacionet Inovative, të Fuqishme & të Avancuara AngularJS, vetëm një Klikim larg

Shërbime të Zhvillimit Angular JS

Zhvilluesit ekspertë AngularJS në Alpha Soft adoptojnë modelin e avancuar MVC për të zhvilluar aplikacione dinamike & të fuqishme për celularë dhe web

Personalizimi Angular JS

Është shumë e dobishme të personalizohet pamja e web-it të biznesit sipas kërkesave, dhe kjo bëhet e mundur me shërbimet e personalizimit AngularJS .

Zhvillimi I Aplikacionit Web

Merrni zhvillues ekspertë të web-it AngularJS që ofrojnë shërbime të shkëlqyera, për të krijuar lehtësisht faqe interneti të mrekullueshme.

Zhvillimi I Komponentit Plugin

AngularJS është një strukturë e mahnitshme JavaScript e dobishme për krijimin e komponentëve efektivë plugins, të dobishme këto në zhvillimin e aplikacioneve AngularJS.

Zhvillimi I Portalit AngularJS

Me ndihmën e teknologjisë AngularJS është më e lehtë për të ndërtuar një sistem portali të thjeshtë dhe joshës me panele qarkulluese.

Zhvillimi eCommerce & Shopping Cart AngularJS

Zhvillimi i një karroce të dobishme blerjesh dhe shumë të detajuar është shumë më e lehtë me ndihmën e AngularJS, e cila ofron zgjidhje të shkëlqyera eCommerce.

Zhvillimi I AngularJS UX/UI

Me teknologjinë AngularJS është e lehtë të marrësh shërbime për zhvillimin e UX / UI, me kosto efektive dhe efikase, pasi zhvilluesit tanë të aftë ofrojnë zgjidhje të shkëlqyera.

Aplikacionet në Kohë Reale

Sot është e lehtë për të ndërtuar një aplikacion chat-I bashkëpunues dhe në kohë reale duke përdorur shërbimet e zhvillimit AngularJS të ofruara nga ana jonë.

Aplikacionet e pasura me të Dhëna

Merrni aplikacione të shpejta, të përgjegjshme dhe moderne për një përvojë krejtësisht të pasur. Ne zhvillojmë aplikacione dinamike web-i për klientët.

Zgjidhjet e Punësimit të stafit të dedikuar

Punësoni zhvillues AngularJS të dedikuar dhe shumë të kualifikuar dhe merrni mbështetjen e duhur në lidhje me zhvillimin AngularJS.

Pse duhet të zgjidhni AngularJS për Zhvillim Web-i?

Zhvilluesit tanë AngularJS shfrytëzojnë plotësisht këtë teknologji për të ndërtuar aplikacione të pasura web-i që plotësojnë me efikasitet qëllimet komplekse të biznesit.

Një numër i madh i librarive të palëve të treta

Administrim i pavarur i platformës dhe transportueshmërisë

E lirë për t’u përdorur për shkak të burimit të hapur

Jashtëzakonisht e sigurtë për të krijuar aplikacion në internet

Sigurimi i një mjedisi fleksibël me sistemin kohor Java

Mund të aplikohet në Linux, Windows dhe Mac

Siguron mbështetje të integruar për programimin “multithreaded”

Mbështet kodin e platformës kryq