Monthly Archives - dhjetor 2019

BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH!

  BIZNESI YT, NJË MAGNET KLIENTËSH!   Si munden bizneset të tërheqin konsumatorë mjaftueshëm për të qëndruar në këmbë? Falë internetit, tani ka mundësi për reklamim të lira dhe interesante. Me hyrjen dhe masivizimin e telefonave dhe tabletave, sot më shumë se kurrë aksesi në internet është i mundur për të gjithë. Disa orë në ditë qasje në internet po bëhen pjesë e rutinës së çdo shqiptari.  Të gjithë këta njerëz janë klientët tuaj potencialë. Po, e lexuat drejtë, të gjithë këta njerëz mund [...]

Lexo më shumë...