Monthly Archives - nëntor 2019

Jeni skeptik për realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë

Jeni skeptik për  realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë Kur diskutohet për digjitalizimin e bizneseve të vogla, shqetësimet që hasen janë pothuajse të njëjta pavarësisht sektorit të biznesit. Këtu janë dhjetë nga pyetjet më të zakonshme dhe shqetësimet e pronarëve të bizneseve të vogla, që paraqiten kur diskutohet për të patur një faqe interneti. Pyetja e parë: A ka nevojë realisht biznesi im për një faqe interneti? Përgjigja për këtë pyetje mund të jetë “po” ose [...]

Lexo më shumë...