TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020

TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020

 

 

 

 

 

TOP Trendet e Marketingut Dixhital në 2020

 Trendet teknologjike janë të rëndësishme nëse doni të avanconi biznesin tuaj.
Këtu janë disa tendenca të Marketingut Dixhital që bizneset duhet t’i kushtojnë vëmendje në vitin 2020.

Personalizimi
Në përgjithësi, çdo përdorues dëshiron të ndihet sikur janë shumë të veçantë. Është e vërtetë 2020 do të jetë viti i marketingut të personalizuar. Në ditët e sotme klientët janë shumë të qartë në anashkalimin e reklamës e cila nuk është e lidhur me ta. Pra, personalizojini ata që të drejtohen drejt biznesit tuaj
Personalizoni audiencën tuaj duke dërguar një email të personalizuar që përshkruan rekomandimet e produktit, video mesazhet, mesazhet e mediave sociale. Rrisni shitjet e biznesit tuaj duke rishikuar produktin / shërbimet e biznesit tuaj për audiencën tuaj.

Marketingu i përmbajtjes interaktive

Bizneset janë gjithmonë duke kërkuar mënyra se si të përmirësojnë përmbajtjen e tyre dhe të arrijnë audiencën e tyre të synuar. Për dallim nga përmbajtja statike, përmbajtja interaktive kërkon pjesëmarrjen aktive të vizitorëve për të marrë rezultate. Disa shembuj përfshijnë:

 • Kuize
  • Sondazhet
  • Llogaritësit
  • Hartat
  • Videot me 360 ​​gradë
  • Infografikë

Përmbajtja interaktive

Shumica e njerëzve po e kalojnë kohën e tyre në internet. Të gjithë janë në kërkim të përmbajtjes unike të freskët e cila është gjithashtu tërheqëse për ta. Përmbajtja vizuale dhe e angazhueshme do ta bëjë audiencën të shohë se çfarë është dhe çfarë ofron. Arsyet pse duhet të krijojmë përmbajtje ndërvepruese:

 • Bën që audienca të qëndrojë për një kohë në faqe
 • Vizitori kthehet në klient
 • Shumëfishohen shitjet